Szerző

PES 2015 sajtóközlemény

2014, júl 4 - 16:46 in PES 2015, PES Hírek, PS3, PS4

Felül, a három csatolt képen, látni a Konami tegnapi napon közzétett  PES 2015 sajtóközleményt, angolul leírva. Miután nincs értelme szóról szóra ilyen hirdetéseket lefordítani inkább összegyűjtöttem az újdonsági lényegeket röviden

myClub: Széleskörű MLO átalakítás ami OFFLINE is játszható lesz. Saját játékosokat és edzőket lehet hozzáadni összegyűjtött GP-vel vagy mikrótranzakciókkal. Játékosmenedzserek dolgoznak érted, rossz kedvű játékosok rontják a csapatszellemet és sok más újdonság…

Elő Frissítés: Folyamatos heti adatfrissítés ami módosítja a transzfereket és kereteket az angol, francia, olasz, spanyol és brazil ligákban. Játékosadatok is módosulhatnak jelenlegi teljesítményen alapozva. Tehát ha egy játékos például jó gólformában van, azon a heti frissítésben növelve lehetnek a paraméterei. Minden online módra alkalmazva lesz és single player-ben módokban választható.

Utolsó Passz: Az a fontos utolsó passz amitől gólhelyzetbe jutunk, szélesebb spektrumot kapott, több elemekkel és finomságokkal lett kibővítve.

1 on 1: A sima bal analog cselezés nagyon jó kritikát kapott az eddigi korai demó kipróbálóktól. Szép realisztikus mozgások amiket jó helyezés és időzítéssel lehet kihasználni.

Gyors reakcióidő: Villámgyors kontroll ami hagyja a játékosokat az ösztönös reakciókra, minden mozdulatban, amíg a labda játékban van.

Közelebbi kontroll: Többféle cselezési lehetőségek, új készségekkel. Szélesebb skála játékos sebességében – sétálástól a sprintig. Védekezés többet a felhasználón múlik, nem elég csak az X-et nyomni és azt várni hogy elvegyed a labdát az ellenféltől.

Realisztikus képességek: Nem lehet akárkivel megcsinálni a legnehezebb cseleket, mint idén például a rainbow flick-el. Az tudja majd megcsinálni akitől várható, de még akkor sem minden alkalommal fog sikerülni.

Ősz/Téli megjelenés: Nem garantált hogy ősszel jelenik meg a játék. A tavalyi hibát nem fogják újból követni, félkész játékot kiadni. Akkor kerül eladásra, mikor meg vannak elégedve a játék minőségével és ez akár télig is el tudna tartani.

Xbox ONE-ra is végre hivatalosan meg van erősítve, hogy kijön a játék. PS3, PS4, Xbox 360 is.

A következő hónapokban több információ várható Konamitól, mint bemutatások, időjáráshoz függő labdafizika, új ligák, újféle szerepkontroll szisztéma, játékos & stadion módosítási lehetőségek, online mód és anti-cheat rendszer és még javítások a létező módokban, mint Master League és Become A Legend.