Szerző

PES 2015 – Role Control

2014, okt 17 - 1:14 in PES 2015, PES Hírek

Pro Evolution Soccer 2015_20141014210528

A PES 2015-ben be van vezetve egy új játéklehetőség, a Role Control (magyarul: szerep irányítás). A képből és a nevéből talán már ki is agyalta valaki, még mielőtt elolvasta volna a cikket, hogy körülbelül miből áll ez a mód. 

Maximálisan 4 ember veheted benne egyszerre részt (2v2 vagy 3v1). Többen mint három, nem lehet egy csapatban.
Mindenkinek ki kell választani egy bizonyos szekciót a csapat felállásból és a meccs folyamán csak azt irányíthatja.
Például, két haverral játszom egy csapatban, én kiválasztom a hátvédsort (meccs közben csak ezeket irányíthatom), egyik haver a középpályásokat és harmadik haver a támadókat. Így játszhatunk a gép ellen vagy egy negyedik haver ellen aki ilyen esetben egyedül irányítja egész csapatát.
Ha 2v2-t játszunk, akkor úgy ahogy a kép is bemutatja, én kiválasztom például a csatárokat + támadó középpályásokat, miközben a haver irányítja a védekező középpályasókat + hátvédsort.

Állítólag a pályán futkározó játékosok be vannak jelölve különböző színekkel, hogy egyszerűen lehessen látni melyik szekcióhoz tartoznak a játékosok. Például pirossal vannak jelölve a csatárok + támadó középpályások, akiket én irányítok és kékkel vannak jelölve a védekező középpályasók + hátvédsor, akiket a haver irányít.

A módot aktiválni lehet a legtöbb offline módban. Online működéséről még nincs információ.

PES 2015 – Role Control bejegyzéshez 3 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

  1. En inkabb maradok a sima 2v2nel 🙂

  2. Szerintem ez a mód nagyon király lesz alig várom,hogy kipróbálhassam a pajtikkal!Remélem online is lesz rá lehetőség. 🙂

  3. Maci szerintem valtozo szelepvezerles