Szerző

PES 2015 – Platina trófea megszerzése

2014, dec 13 - 13:18 in Klub Információ, PES 2015, PES Hírek, PS3, PS4

Sziasztok!

Itt a leírás azoknak, akik kérték és akiket érdekel, hogy melyik trófeákra kell figyelni a PES2015-be, hogy megkaphasd a Platina trófeát.
41 Trófeából 1 a Platina, ha megvan a többi 40-en, akkor azt automatikusan kiadja.

Itt egy link, hogy milyen trófeák vannak az idei részbe (a legtöbb trófea tök egy értelmű, ha mégis van kérdés, PS4-en meg tudjátok kérdezni tőlem, ha valamelyikkel gondotok lenne, de nem hiszem…):

http://psnprofiles.com/trophies/3136-Pro-Evolution-Soccer-2015/Bravens78

A 40 trófeánál, amire figyelni kell a BAL trófeáknál a World Player of the Year-t az első évbe nem lehet megkapni, akárhány gólt lőttél, akkor se, csak a másodikba évbe adja ki. Ha az első évbe jól teljesítettél, akkor a második évet már elég leszimulálnod a díjkiosztóig. 

Az Ázsia legjobb játékosánál meg arra kell figyelni, hogy csak a bajnoki meccseket veszi figyelembe, a kupákat, meg az AFC Champions League meccseket nem, itt úgy emlékszem 2014. decemberbe Karácsonykor van az év Ázsia játékos díjkiosztó, ezt meg lehet már kapni az első évben, addig 17 bajnoki meccs van, annak több mint a felén kell részt venni, jól szerepelni, azaz min. 9 meccsen játszani gólokat lőni, meg asszisztokat adni és akkor kapod a díjat, ezt már az első szezonba megkapható. Ha csak 8 bajnoki meccset játszol a többi Ázsia Champions League meg kupa, akkor lőhetsz 100 gólt is, akkor se kapod meg, min. 9 bajnoki meccsen kell részt venni.

(Ha időt akarsz sporolni a BAL módba a South American Player of the Year-nél megteheted, ott elég 5 bajnoki meccsen részt venni és jól szerepelni a többi leszimulálható a díjkiosztóig, ott mondjuk a szezon legvégén van a díjkiosztó sajnos)

A legsz@rabb trófea a játékba a myClub-ba a „Won 6 in row in Super Star”

A gép ellen kell nyerned 6 meccset zsinórba SuperStar difficulton. Ha becsúszik akár csak egy x is, akkor kezdheted előröl a 6 meccset.
Ezek a szintek vannak:
beginner/amateur/regular/professional/top player/super star
Az első nyert meccs után rögtön felugrik két csillagos szintre azt hiszem regularra, aztán min. 18 meccset kell játszanod a következő szinthez, amikor 6-szor ugyanazt az ellenfelet dodbja be, akkor kell 6 meccsből több mint 10 pontot szerezned és akkor felrak a következő szintre, pl. regularról professionalra, aztán ha professionalon is lejátszottad a 18 meccset, akkor az utolsó 6-nál, amikor ugyanazt az ellenfelet kapod, ott is 6 meccsből, min. 11 pontot kell szerezned, aztán feljutsz a Top playerbe, aztán ott is min. 18 meccs a 6 meccses osztályzon több mint 10 pontot kell szerezned és akkor felrak Super Starba, na ott kell 6 meccset nyerned zsínórba ahhoz, hogy megkapd a trófeát, én volt, hogy 9 meccsből nyertem 7meccset meg volt 2 döntetlen, aztán nem adta ki, mert 2gy-1d, aztán 5gy és utána megint döntetlen lett… na akkor akartam kidobni a PS4-et az ablakon :) Aztán mikor nem sikerült utána kikaptam zsínórba 7szer, aztán mint kiderült vissza is lehet esni, mert Top playerbe rakott, aztán megint meccseket meg osztályzót kellett játszani a SuperStar szintért. Végül sikerült megcsinálni a 6 győzelmet zsínórba SuperStaron, de már a pokolba kívántam aki kitalálta ezt a trófeát meg magamat is, hogy vacakolok vele.

Elég sok trófeát sikerült összeszednem idén….

http://card.psnprofiles.com/1/Bravens78.png