Szerző

PES 2015 legjobb meglepetés

2014, jún 17 - 16:31 in PES 2015, PES Hírek, PS4

Best_E3_2014A PES 2015 meg lett díjazva a “Legjobb meglepetés” kitüntessél

A francia játék-magazin, Jeuxvideo.com, ott volt helyszínen a múlt heti E3 kiállításon Los Angelesben, egy csomó játékot megfigyelve és kipróbálva.

A játék ami számukra a legjobb meglepetést hozott és ezáltal kiérdemelte a “Meilleur Jeu Surprise” díjukat, a PES 2015 volt.

A már korábban említett némasági fogadalom miatt, június 25. előtt nem szabad a francia portálnak sem részletekről írni az új játékról.

Annyit említenek a cikkükben hogy két meccs erejéig volt esélyük letesztelni egy a számukra teljesen megváltozott focijátékot elődjeihez képest, Fox Engine-nek köszönhetően. Azt jósolják hogy a Konami ezáltal komolyan visszalép konkurenciába a FIFA-val szemben. Azt is írják hogy a PES rajongók most biztosak lehetnek abba hogy megérte a hosszú várakozási idő aminek kitette őket a Konami.
Utolsónak említik hogy még csak PS4-re közölte Konami a PES 2015 megjelenését next-gen-re, de ennek ellenére sok esélyt látnak arra, hogy más platformokra is kijön az új játék.

Bízunk benne hogy az Xbox banda, Proevo.hu testvéreink, tényleg nem maradnak játék nélkül és platformtól függetlenül, mindenki fogja tudni élvezni az új next-gen fociszimulátort!

PES 2015 legjobb meglepetés bejegyzéshez 1 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

  1. Most vagy komoytalan, vagy nem tartotta be némasági fogadalmat ez a francia játék-magazin, hiszen a megegyezés arról szólt hogy semmilyenféle részletet se benyomást nem szabad megosztani a “külvilággal” játékipróbálás után.
    Szerintem az, hogy valakinek bejön valami, élménymegosztásnak számít.
    Ejnye-bejnye franciák.