Szerző

PES 2015 – közelednek az első infók

2014, jún 3 - 23:14 in PES 2014, PES 2015, PES Hírek, PS3, PS4

Konami_E3
Most már nem sok van hátra amíg láthatjuk az első híreket a következő PES kiadásról, PES 2015

 

Jövő héten,  június 10-12 között lesz megtartva a világ legnagyobb tv-játék kiállítása, az E3 2014 Expo, Los Angelesben. Tavaly is ebben az időben kaptuk az első híreket a mostani játékról. Akkor a Konami pár nappal megelőzte az E3 Expót és júnis 4. már hivatalossá tették a PES 2014-et, videókkal, képekkel és egyéb új játékfunkciókkal. Ebből kiindulva, nem lehetetlen hogy idén is kapunk valamiféle hírt még mielőtt elkezdődne az E3.

Az eseményről, aminek a Konami készített külön visszaszámlálót, mi a várható és milyen újdonságokat tudhatunk meg?
Nagyon titkosan vannak tartva a következő játékról kapcsolódó információk. Eddig az egyetlen dolgok amiket hivatalosan kijelentettek a következők:

 • Teljesen más játék várható. (már korábbi cikkben említettünk)
 • UEFA Champions League, Copa Libertadores illetve az arab BL jogosultságok még több évig megvannak, tehát biztosan szerepel a játékban.
 • Európai együttműködés. Az új angliai Konami stúdió nagy részben szerepel a játék készítésében.

Több kérdés van még amire kíváncsi lennék és remélem kapunk is rá választ legkésőbb jövő héten.
Létezik hogy tényleg PlayStation exkluzív kiadás előtt állunk és nem jelenik meg Xbox ONE-ra? Több dolog arra mutat és még mindig nem erősítette meg Konami az Xbox-ra megjelenést.
Egyáltalán PES marad a neve? Nem tartom kizártnak hogy lenne valamiféle névcsere, bár nem hiszem hogy tényleg beválik ez a sejtésem de talán itt lenne az ideje valamiféle névcserére. Indokpélda többek között az lenne hogy le próbálnák magukról rázni a 2014-es kiadás által kialakult rossz hírnevét. Meg valahogy természetes lenne: next-gen, új motor, új játék, új kezdet, új név. De hangsúlyozom, ez csak egy saját hülye gondolatom, semmilen hírre vagy nyilatkozatra alapozva.
Mennyire lehet majd észrevenni az Európai közreműködést? A maga játékban, marketingben vagy mindenben lesz nyilvánvalóan észrevehető különbség a korábbi részekhez képest?

Más kis érdekes lesni-való amit megszeretnék osztani veletek, az az E3 2014 játéklista amit a spanyol Eurogamer weboldal publikált. Figyeljétek meg hogy az egyetlen játék amihez nincs mellétéve hogy milyen konzolra lesz kiadva, az épp a PES 2015. Miért van ekkora titoktartás a játékkal kapcsolatban?

Na reméljük nemsokára kiderül egy-két dolog. Igazából nem számítanak ezek a kis hírek semmit. A fő, hogy kapjunk egy teljes mértékben elvezhető játékot idén. Jó magyar szóval, nagyon odabasszon a game!

PES 2015 – közelednek az első infók bejegyzéshez 5 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Jojjon csak ps3 es 4re, de akkor kurva jo legyen es nem lesz gond.
  Remelenm eso, esetleg ho lesz a ujra a jatekban. Meg ezt az egesz team mangementet dobjak a kukaba, regebben szerintem sokkal tobb mindent lehetett allitani a taktikai dolgoknal.
  Es a legfontosabb: a csatarommal lehessen mar becsuszni a kapusnak, ha ugy tartja kedvem es aztan villanjon a piros, ahogy illik. 🙂

  Beny idoben szoljatok, ha atkoltoztok ide, keresunk vmi helyet a sarokban 🙂

 2. Maci!

  Mivel kedvellek és nem akarok neked rosszat, ezért inkább megtartom magamnak az információt. 🙂 Előbb utóbb úgyis szembesülsz majd vele / velük 🙂

 3. Beny, ki az a nagyonokos aki ilyen hülyeségekre bedől és még ráadásul hirdeti is az igét rendesen? 😀
  Mond meg ki az és majd elszámolok azzal a naiv vadállattal! 😀

 4. Bocsánat hogy bele szolok de vicces !! ameddig ilyen buzi ferdeszemek csinálják ezt a játékot!! ne fogják már az ps4 áttállásra viccccc !! Menjen a jó kurva picsába aki ezt el adta pénzért !!! Nincs liszensz se Hollandokkal kergeteem a világ Robinjával a a labdát 14 000FT ért !Viccc Vanpooorsee néven ! 😀 De Lofaasz lesz as 15 is ha Premier leaguet lofasz !!! 14 000 rugoért a Van Persie – t akarom ítányitani nem a kamu neveket basszátok szájba Japik !!!!!!!

 5. Kizártnak tartom, hogy PS4 exkluzív legyen a PES 2015. A rajongói nagy részét már elveszítette, egy ilyen húzással le is húzhatnák a rolót. Mindössze azért nem jelentették még be Xbox One-ra is, mert így sok “nagyonokos”-t rávehetnek arra, hogy PS4-et vegyenek, mert készpénznek veszik, hogy PS4 exkluzív lesz a játék. Ismerek is olyat, aki bedőlt ennek és “hirdeti is az igét” rendesen.