Szerző

Paul Option Files

2013, dec 11 - 1:48 in Option File, Patch, PES 2014, PS3

paulLogo200px

Paul Option fájlokat ajánljuk a legjobban mostanában. Neki jeleneik meg a leggyorsabban Konami frissítések utáni Option File javítás és kiváló munka

BLES verzió kell nekünk itt Európában. Paul´s Option Files. Egymás után kell telepíteni minden verziót: 1.0, aztán 1.1, 1.2 s így tovább.

Ez a Paul gyerek csak nyersen teszi bele a fájlokat (mappákat). Nincsennek kellő módon strukturálva a mappák. Tehát miután ki lett csomagolva a csomag PC-n, következő módon kell csinálni:

1. Csinálsz egy mappát, elnevezed hogy PS3 (Az asztalra vagy akárhova)

2. Bent a PS3 mappában, csinálsz még egy mappát, elnevezed hogy SAVEDATA

Fontos hogy pontosan úgy nevezd el a mappákat ahogy fent van írva, különben nem ismeri fel a gép (Tehát PS3 nagybetükkel és SAVEDATA együtt írva, nem elválasztva hogy SAVE DATA)

3. Minden file (mappák, BLES01930 kezdödnek a nevük) ami a Paul kicsomagolt mappájában van, átmásolsz a SAVEDATA mappádba. Csak a tartalmát, ne a maga mappát amit Paul24blablablanak hívnak, hanem a tartalmát, a mappákat. Mindet ahogy van csak áthúzod a SAVEDATA mappádba.

Marad ez a mappa-struktúra: PS3 > SAVEDATA > “cucc”

4. Most a PS3 mappát másold az USB-re és utána mehet a PS3-ba. Ha nem tudod hogy kell innentől cselekedni, nézd meg az Option File telepítés videót.

Sok sikert!