Palánk

nhlLogo2

Palánk bejegyzéshez 548 hozzászólás

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Kollega Lujo apacs kannasnak kuld a kodot lezsiroztam vele :)
  nincs kec mec :)

 2. Én is tudok adni kódot a bétához !
  Ha valakinek kellene jelezze !

 3. Sziasztok!
  Egy kedves srác adott 18 Bétához kódot
  Egy két meccset játszottam eddig, és bíztatónak tűnik :)
  Van benne 3-3 elleni meccs is, csak a gólszámítás hülyén van benne.
  csináltam videókat, de vajon ilyenkor lehet már feltölteni róla ??

 4. Tegnap este eashl-ben kipróbáltam a kapuskodást. Második meccsen máris összejött egy shutout 😉

 5. Cső tegnap éjjel fasza teamplay meccseket töltünk Hakami Syz együtt 5gy 2OT 1v szebbnél szebb támadásokkal gólokkal
  sört is ment Hakanak az van a mezére írva Alkesz hehehe
  Prosit

 6. Qvak Qvak jogos!
  Akkor val. hétvégén letoljuk
  Addig eddz mert nálam a guba kevés lessz hehehe
  Prosit

 7. A péntek este nekem nem lesz jó Lujó. Holnap este?

  Igen, izgalmas lesz. Egész pontosan egyébként úgy fog ez működni, hogy a Vegas menedzserének kötelező minden csapatból minimum 1 játékost választania, de a 30 kiválasztott játékosból 1 nappal később 26-an maradhatnak csak. Tehát mindjárt lesz egy 4 fős keretszűkítés. Leküldheti őket farmcsapatba, draft jogokért cserébe vagy pénzért is áruba bocsájthatja őket. Tehát a 26 fős keret lesz a végleges, 14 csatár, 9 hátvéd, 3 kapus. Ez ennyire meg van kötve. Ennek a 26 játékosnak kell szerződés aminek el kell érnie a minimumot tehát a 43 millió dollárt.Ezen felül egyébként választhatnak még játékosokat amikkel szintén lehet üzletelni bárkivel. A bérplafon az jelenleg 73 millió dollár tehát a Vegas ha ügyesen csinálja akkor nagyot szakíthat.Mint új franchise, most mindenképpen ők vannak előnyben mindenféle tárgyalási alappal.Legyen már reggel és Vatanen maradjon nálunk. Ha elviszi Vatanent vagy Mansont a Vegas akkor rosszul leszek..

 8. Qvak Qvak jogos Kapitány úgy kinéz péntek este!?

 9. Ahha értem. Ez izgalmas!
  Kár h Kopitar védett játékos. Kellene neki a váltás és nekem is jól jött volna új kedvenc csapat :)

 10. Nem, már a 2017/18-as szezont kezdik is. Megfeleltek mindennek, a csapat holnapra kész. Utána már csak játszani kell.
  https://www.nhl.com/news/protected-list-for-vegas-golden-knights-nhl-expansion-draft/c-289972722?tid=289242400

  Itt a lista, hogy melyik csapatnál kik a védett játékosok és kiket igazolhat a Knights.Minden csapatnak kötelezően kell adnia legalább 1 játékost Vegasba úgyhogy holnap reggelig filózhattok azon hogy az általatok kedvelt csapatból kit fogtok a következő szezonban Knights mezben látni.A Knights menedzserét mindenki zseninek tartja szóval fel kell kötni a gatyát azoknál a csapatoknál ahol szorít a bérsapka. Mert ott vagy odaadod azt akit nem tudtál levédeni az expansion draft-on vagy ha meg akarod tartani a játékosodat akkor kőkeményen zsebbe kell nyúlni, ami a bérsapka miatt nem biztos hogy menni fog.Mindenkinek fontos lesz hogy kit választ a Knights de nekem még fontosabb, hiszen egy divízióban leszünk és nekik az az érdekük valószínűleg hogy gyengítsék a közvetlen riválisokat.Legjobban persze azt várom, hogy kik lesznek a nagy nevek a Knightsnál, kikkel csinálják meg a bizonyos “big deal” szerződéseket. Kell hogy legyenek ilyenek is mert 43 millió dollár a bérminimum amit el kell érjenek és az rookie-kal nem fog menni illetve bolondok is lennének nem behúzni nagy neveket.Nagyon kíváncsi vagyok már :)

 11. Én úgy vettem észre mint ha kevesebb csík lett volna a mezeken. Tisztább look.
  Amúgy a Knights már a következő NHL-ben már részt vesz???
  Úgy emlékszem mint ha az elején csak a 2019/2020 idényre mondták.

 12. Igen, a Reebooknak lejárt a szerződése az NHL-el és a következő idényben már az Adidas fogja szállítani a mezeket.Amúgy csak pár órája mutatták be őket de pl. a Devils fanok már most petíciót indítottak hogy nekik a régi mez kell vissza mert az ujjára rákerült pár csík.Idióták.Egyébként borzasztó nagy változások nem történtek a mezeknél szerintem, annyi hogy ahol lehetett ott beletettek csíkokat ami ugye az Adidas egyik ismertetőjele illetve a nyak résznél fedezhetők fel változások, az Adidas elhagyta a fűzőket.Az érdemi dolgok ma lezajlanak a Golden Knights-nál, holnap már csak bejelentik a végleges csapat rostert. Hétfőn már közzétette minden csapat a listát hogy kik a védett játékosok akiket nem szerződtethet a Vegas, illetve kik azok akiket igen. Nagyon kíváncsi vagyok hogy mifelé mozdulnak el, összeszedik vajon a nagy neveket minden csapatból vagy ráutaznak fiatal tehetségekre is akik hosszú távon sokkal jobbak lehetnek. Mindenesetre azt már biztosra vehetjük hogy Fleury kapus fog védeni a Knightsnál, ez már 99%.A többi meglepetés lesz reggelre, bárcsak ott tartanánk már :)

 13. Köszi Syz. Tök fasza. Nem is tudtam érről az Adidas dologról. Edmonton elég nagy változás! Már nem csak Philly narancsok.

 14. Már csak egyet kell aludni srácok és minden kiderül holnap reggelre.Most lesz ugyanis a las vegasi díjátadó gála amin ki fog derülni magának a Golden Knights-nak a végleges kerete, illetve lerántják a leplet az NHL 18 borítójáról is, kapunk infókat az újdonságokról és gameplay videót is fogunk látni.Ma pedig az Adidas közzétette az új mezeket, nézegessétek őket addig:
  http://www.businessinsider.com/new-nhl-adidas-uniforms-jerseys-sweaters-2017-6?utm_source=feedburner&amp%3Butm_medium=referral&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+businessinsider%2Ftravel+%28Business+Insider%29/#anaheim-ducks-1

 15. Prosit!Melyik este jó neked a No rules döntő apacs?

 16. A nagy melegre
  Prosit

 17. Semmi gond! Rosszul fogalmaztam, viszont olyan szinten van fejlődés, hogy megnyílnak új kiegészítők a karakterhez, mint sisak ütő stb.

 18. Szia Gyurci. Nem okoskodásból, csak ne essen félreértés.
  Az EASHL-ben nem fejlődik a karakter. Az a pontszám/embléma fejlődés csupán egy olyan adat ami azt mutatja mennyit játszottál, illetve nyertél.
  Maga a karakter ugyanolyan kaliberű level 1 és level 50-en. Semmivel se erőssebb vagy ügyesebb egy magasabb pontszámmal rendelkezésű karakter.

 19. Íme a Drop-in játékmond, amit már említettem.
  Klubbon belül lehet játszani random meccseket és közben fejlődik az ember karaktere.
  Az egyik meccsen a Finnekel voltunk, a másikon a Dallassal, azt hiszem 1 gólt és két aszisztot szereztem, a videóban szerepelnek. Szóval szerintem ez elég jó mód arra, ha valaki, mint én is húzni akarj a karakterét, anélkül hogy rontaná épp a klubb statisztikáit.

  https://www.youtube.com/watch?v=UvOJe7e4qKg&feature=em-upload_owner