Palánk

nhlLogo2

Palánk bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Na ácsi,ácsi Haki..ez pontosan mit jelent?Egy szakosztály létrehozásának kell hogy legyen célja.Esetleg nemzetközi meccsek is kinéznek?Mit jelent pontosan a képviselet és mi történik az általatok learatott babérokkal?

 2. Szevasztok, hétfőtől leszek meccsekre.

 3. Sziasztok! Mint láthatjátok, szanonak és nekem megváltozott a felhasználó nevünk. Ez annak köszönhető, hogy a KMH Budapest jégkorongcsapata megalapította az ország első jégkorong esport szakosztályát. A mai naptól kezdődően, mi hivatalosan őket képviseljük a játékban.

 4. Vasárnaptól leszek én is csak nálunk holnap lesz a farsang és nem igazán leszek szalonképes 😀 Chewie te meg kezdjél már a drafton 😀

 5. Sziasztok!!

  Este én vagyok Erste és NHL ligára is 7 tól mondjuk .
  Valaki esetleg ?

 6. Erste liga draft:http://www.pesklub.com/whl/
  Chewie kezdi!

 7. Koszi ? a videót jó volt látni a gyerekeket Nodin is nézte Holnap este vk NHL aki tud jöjjön,-aki fosik az ne ?? ?
  Prosit

 8. Jól van medve koma 🙂 Legközelebb igyekszem “óvatosabban” fogalmazni.No probleminho 🙂 A videót pedig le ne töröld,tök jó lett 🙂 Csapjunk a lecsóba srácok, jó játékot mindenkinek!

 9. Jó lett a sorsolás, kösz a Ducksot ??
  Ma vagyok egész nap, holnap meg 4ig. Ha valaki ráér írjon PS-n.

 10. Ha apa lennél értenéd, érzékeny téma. Olyan dolgokat érez az ember, amiket apalét előtt nem. Például, korábban soha nem éreztem olyat, hogy lenne kedvem egy jó nagyot beletérdelni egy kis 6 éves kisfiú arcába, de valóban ilyet éreztem miután az bántotta a fiamat.
  No para Syz! Tudom, hogy nem volt benne rossz indulat és nincs semmi harag tényleg, csak nem tudtam megállni leírni, hisz őszinte vagyok. Először mikor elolvastam röhögtem is mert vicces volt tényleg és tudom, hogy csak a Ducks cetli miatt volt 😀 Aztán szép lassacskán egyre jobban idegesített és kénytelen voltam leírni tisztázinhózni a szituácinhót.
  Nem törlünk semmit, rocker jegesek vagyunk, átbeszéljük, tovább lépünk, nem volt semmi rossz indulat, én vagyok túl érzékeny e-témában, ennyi!

 11. Még az a szerencse hogy modi vagy így bármikor módosíthatod a hozzászólásokat illetve törölheted a sérelmezett részt is. Írd át ahogy neked tetszik aztán nincs probléma.Semmiféle rossz dologra nem kell gondolni valóban hiszen a Ducks cetli miatt írtam ami kiesett a kalapból.Igazából nem is értem hogyan lehet ezt “félreértelmezni” amit írtam.

 12. Rosszúl indult a mai napom. Tudom h nem rosszból írtad Syz de mégis. Máskor a lányom és a magamhoz nyúlok kifejezést próbáld meg ne egy hozzászólásban leírni mert komoly agyi sérüléseket kaphatok tőle!
  Ha nem tudnám ki lennél repültél volna most a gecibe de mivel nagyjából ismerlek és tudom h nem akartál rosszat, elnézem neked. De őszintén már bánom hogy felraktam a videót.

 13. Hatalmas lett a videó 🙂 Nagyon ügyes a Luna,elsőre jól kimondta a nevem 😀 Vártam mi lesz belőle.De amikor kiesett a Ducks a kalapból…..akkor azt hittem magamhoz nyúlok 😀 😀 Tufa meg egy mákos phöcs 🙂 Bocs haver! 😉

 14. Ja tetszik neki a Hakami 🙂
  🙂 nekem meg pont azt a csapatot aki ellen szoptál
  tegnap.
  Én leszek a mumusod.

 15. Maci: Nagyon cukik a gyerkőcök. És kinek a neve tetszett a legjobban a lányodnak? 🙂 Ennek ellenére kihúzta nekem az egyetlen olyan csapatot akiket nem kedvelek kicsit sem. Ezért volt jó a sorsolás, mert különben sosem lettem volna velük.

 16. Egy igazi esettanulmány. Ezt nyomtam tegnap éjjel búcsúzóul. Ráadásul a 27-10-es lövésarány úgy jött ki, hogy a 10-ből 5-öt az utolsó 5 percben lőtt, amikor már csak röhögtem az egészen és hagytam a faszba. Én meg tuti hogy lőttem vagy 60-at, csak a többit blokkolták a kapu előtt. Volt hogy a saját játékosom blokkolta az üres kapuba tartó lövést 🙂

 17. Na kész a sorsolás, kicsit hamarkodva lett összehozva lefekvés készülődés előtt. Lányom besegített, fiam volt az ellenőr h nem folyik semmi csalás.

  Itt a videó https://youtu.be/F3o00dR8nq4

  Hati – San Jose Sharks
  Tambec – Montreal Canadiens
  Badzzso – Pittsburgh Penguins
  Szano – Toronto Maple Leafs
  Maci – Philadelphia Flyers
  Lujó – Nashville Predators
  Hakami – Los Angeles Kings
  Digit – Tampa Bay Lightning
  Syz – St. Louis Blues
  Zola – New York Islanders
  Tufa – Anaheim Ducks
  Chewie – Chicago Blackhawks

  Mindenki játszik mindenki ellen odavissza.
  22 meccset kell lejátszani mindenkinek és erre 3 hetet adok.
  További szabályok később.
  Lehet kezdeni. Jó játékot!

 18. ps plus hosszabítva mehet a buli !

 19. Luna Endre ?

 20. Zolával megbeszéltük,
  este sorsolok én NHL csapatokat, vagyis asszem gyerekeim húzzak majd ki a neveket aztán felteszem ide a videót.
  Zola majd az Erste ligát szervezi.