Option file PS4 (PES 2020)

A PESHUNpatch szerkesztő csapat fogja ezentúl készíteni az OTP bank liga patcheket / Option File-okat. Ahhoz, hogy hozzáférést kapjon a patch-hez a következőt kell megtennie:
Küldjön egy email-t amiben leírja, hogy miért szeretné a kiegészítőt telepíteni, mik a szándékai vele, írjon pár sort arról, mióta játszik a PES-sel, stb, ők pedig válaszolnak.
 
 
Ezzel egyidejűleg mindenki szabad akaratára és lelkiismeretére bízzák, hogy támogatja-e a csapatukat a kiegészítő elkészítése során azért, hogy újra és újra minőségi kiegészítőt és ahhoz kapcsolódó frissítéseket kapjon továbbra is, amit PayPal-on keresztül tehet meg, e-mail cím ahova lehet donalni: pes20magyarliga@mail.com
 
A magyarázat, hogy mostantól miért efféle módon kaphat az ember hozzáférést a patch-hez, itt olvasható.
 
Hogyan kell telepíteni egy Option File-t? Itt látható egy segítö videó amit @Gabriel készített.

Option file PS4 (PES 2020) bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. zsofesz lépj be az editbe és ott lehet szerkeszteni. A mezeket photoshoppal csináljuk. A ted fájlokat úgy kapod meg hogy export team-re mész az edit pontból.

 2. Zsolti igazából a müvelet érdekelne?
  hogy csináljátok a teed.file-t?
  az arcokat psen szerkesztitek?
  a mezeket hogy rakjátok össze?
  ha nincs videó de pár szóba leírod nekem az is jó

 3. Egy kis kedv csináló az OTP Bank Ligához ill. eljutottam végre,hogy játszak én is a játékkal.Zsofesznek nem ígérek videót a patch készítéséről,de például a teszt meccsen már láttam hibát : a Fradi váltó mez nyakán kellett változtatnom ill Tokmac már 10-esben játszik.Szóval dolgozunk gőzerővel,hogy a jövő hét vége felé legyen már patch.
  https://youtu.be/dJEK5Wqyilc

 4. Ide is leírom!

  Aki videózik egy ötlet!
  Segítsük Zsoltiékat vagyis a PESHUNpatch munkáját a zárképernyőn.

  Nálam már így néz ki. 😊
  Két perc alatt kész van és nem kerül semmibe.

 5. kedves szerkesztők!

  fel tudnátok rakni egy videót arról hogy készítitek a patchet?
  ps4en? pc-n?
  egy kis betekintést kaphatnánk a háttér munkáról?

 6. Sziasztok!
  Hogy tudom letölteni az option file-t?Kicsit zavaros nekem ez most…Kérlek segítsetek!Köszönöm.

 7. Úgy látom, sietnem kell a Bundesligával, mert jön… jön az…. NB I 😁
  Jó munkát srácok

 8. Következik a Loki 🇮🇩

 9. Kuro87! Nálam tavaly működött úgy, hogy egy PC-s option fájra ráimportáltam egyenként csapatok helyére a magyar csapatokat.

  Zsolt72! Szép munka ez is. Látom, már az új igazolás, a Liverpoolt is megjárt Poór Patrik is a keretben van. 🙂

 10. Hali srácok. Valaki tudna informálni hogy ez működik PC-n is? Ha esetleg nem akkor lesz PC-re is? Mármint az OTP ligára gondolok. Mindenesetre köszi a sok melót!!!

 11. Mar alig varom hogy bl-t nyerjek a vidivel 🙂

 12. miért nem adja be a letöltés fájt

 13. Igen PS4 hajbel , Gabriel videójában nem láttam , hogy van link az option file-hoz. Többször kezdtem neki ezt jól gondolod PESHUNpatch ,de minden újrakezdés előtt a PS fő menüjében töröltem az edit file-t.Valamint töröltem minden kép file-t is.
  eFootball PES 2020 PS4 PESUniverse Option File v1 (Updated Version 10/09/2019) ezt próbáltam , időközben sikerült. Össze irtam melyik csapatnál kaptam hiba üzenetet és azokat egyenként újra raktam. Köszönöm a segitségeteket!

 14. Valószínűleg többször is neki kezdtél és betelt a hely, nem írtad felül a képeket. Törölj le minden képet (stadion, edző, liga logo, címer, mez) és kezd előről.

 15. akika85! PS4? A Gabriel videója leírásában található option filet töltötted le? Próbáltad már újra letölteni?

 16. Sziasztok! Valamiért nekem nem sikeres az option file telepítése. Nincs semmi (option file) eddig a játék alatt, általában a telepítés vége fele ezzel a hiba üzenettel megszakad.