Option file PS4 (PES 2020)

A PESHUNpatch szerkesztő csapat fogja ezentúl készíteni az OTP bank liga patcheket / Option File-okat. Ahhoz, hogy hozzáférést kapjon a patch-hez a következőt kell megtennie:
Küldjön egy email-t amiben leírja, hogy miért szeretné a kiegészítőt telepíteni, mik a szándékai vele, írjon pár sort arról, mióta játszik a PES-sel, stb, ők pedig válaszolnak.
 
 
Ezzel egyidejűleg mindenki szabad akaratára és lelkiismeretére bízzák, hogy támogatja-e a csapatukat a kiegészítő elkészítése során azért, hogy újra és újra minőségi kiegészítőt és ahhoz kapcsolódó frissítéseket kapjon továbbra is, amit PayPal-on keresztül tehet meg, e-mail cím ahova lehet donalni: pes20magyarliga@mail.com
 
A magyarázat, hogy mostantól miért efféle módon kaphat az ember hozzáférést a patch-hez, itt olvasható.
 
Hogyan kell telepíteni egy Option File-t? Itt látható egy segítö videó amit @Gabriel készített.

Option file PS4 (PES 2020) bejegyzéshez 17 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

1 17 18 19
 1. Február elején.A PS4 kezdő zenéjét nem lehet hozzáadni a csapatokhoz.

 2. Köszi a választ 🙂 Update ről majd itt írtok ha elérhető?

 3. Szia Zsolti!
  Legendás arcokból nincs bövebb az elöző verziónál
  Pirlo pl. vagy van basten
  Ronaldo? Stb.

 4. Igen lesz update.Február elején.Bevonuló zenéket PS4-en nem tudunk hozzá adni a csapatokhoz.

 5. Sziasztok:) Érdeklődnék hogy az át igazolások lezárásával lesz update nb1 hez?És egy másik kérdés bevonuló zenéket nem terveztek betenni a Magyar csapatoknak? Előre is köszönöm! 🙂

 6. Sziasztok! küldtem emailt. de én ehez a emailos adományhoz nem értek sajnos csak a bankkártyáshoz. akkor most igy meg sem kapom a option filét?

 7. sziasztok! nem tudjátok miért nem látjuk haverral egy gépen játszva az option file csapatokat? csak ha egyedül játszunk akkor látni. köszi a segítséget
  🙂

 8. Szia Zsolti!
  Legendás arcokból nincs bövebb az elöző verziónál
  Pirlo pl. vagy van basten
  Ronaldo? Stb.

 9. Zsolt72

  Féltem,hogy ilyen választ fogok kapni, de ismerve a játék határait,ezt elfogadom 🙂 Küldtem támogatást és igénylő emailt. Várom mihamarabbi válaszotokat!

 10. Szia Zsolt e-mailt várom majd 😇

 11. Szia Miklelaci !
  Légyszíves küldjél egy új email-t és el fogjuk küldeni az új változatot.
  Mike871016 nem szándékozunk Nb2-es patch-et csinálni,bár jó lenne,de sehová nem tudjuk besorolni a játékba max a spanyol ligák helyére,de ahhoz 20 csapatos Nb1-nek kellene lennie és az nem megoldható ill.irreális lenne szerintünk.

 12. szia Zsolti azt szeretném kérdezni hogy ugye már támogattalak és ha újat is el küldenéd vagy ezért is támogatnom kell?

 13. Sziasztok!

  Szeretnék érdeklődni, hogy az NB2-es liga elkészítése várható? 🙂 Békéscsabaiként kérdezem 😀 Gratula az eddigi munkáért! 🙂

 14. Köszönöm szépen!
  Javítottam.

 15. Szia !
  mail.com és nem mail.hu az email cím.

 16. Kedves Fejlesztők!
  Írtam emailt az option file miatt. Kaptam is választ, hogy donációval érhető el. PayPallal küldtem is bizonyos összeget de valasz emailt nem kaptam.

 17. Vicorino23 Az email cím : pes20magyarliga@mail.com nem gmail.com,azért nézd meg hogy jó helyre küldted.

1 17 18 19