Myclub, Co-op és egyéb játékmódok (fórum)

Myclub, Co-op és egyéb játékmódok (fórum) bejegyzéshez 10 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Hi all!
  Új vagyok a játékban, szívesen fociznék hazai arcokkal (inkább mint idegen topplájerekkel kvikkmeccsben) szal ha valakinek kedve van játszani és az felvehet barátnak, isminek vagy keressen vagy mi!?
  Néztem ezt az online bajnokságot (Serie B) de skippelem mert sok a meló és hétköznap elvétve esténként ill. jobbára hétvégenként lépek csak pályára. Sajnálhatjátok mert stabilan kinéz belőlem a 3 pont, mégha nem is adom olcsón a bőröm.
  Na ez van!

 2. Sziasztok!
  Myclub coint hogyan tudok pc-s verzióhoz vásárolni?

 3. Sziasztok!
  Nem tudom, hogy PC-sként tudtok e segíteni, de szeretném kérni a segítségeteket. Szerettem volna unokaöcsémmel my club co-op clan meccset játszani, de nem igazán sikerült egymásra csatlakozni. Megcsináltam a klánt, oda fel is tudtam venni, be is állítottam a clan meccsnél, a room security beállításnál, hogy “clan members only” , viszont “match room menu”-n belül nincs olyan opcióm, hogy “invite”. Amennyiben valakinek van valami ötlete, kérem írja meg. Előre is hálásan köszönöm!
  U.i: a mellékelt képen látható opció nekem nincs a listában.

 4. Sziasztok!

  eFootball PES 2020-hoz le lehet tölteni valmi jó patch-et?

 5. Sziasztok,

  keresek egy csapattársat 2v2 2020 MyClub PC CO-OP-hoz. Valakit aki azért egy közepes szinten tud játszani, 40%+ winrattel mondjuk. Én se vagyok világklasszis, csak jó lenne a CO-OP challengeket nem egyedül játszani, a géppel nem valami élvezetes. Nagy átlagban heti 1-2 alkalom, alkalmanként pár óra max, de ez változhat, ha pl CO-OP challenge van, mint most.

 6. Sziasztok!

  Látom ez itt annyira nem pörög mint a bajnokság, de hátha…

  19 myclub-ban időről időre vannak coop küldetések, szoktátok őket csinálni?
  Hogy +ban maragjon a gp-m sokat szimulálok fehérekkel, úgy néztem mintha szimulációban korábbi pesesek is lennének…
  Leggyakoribb sim ellenfelek és pozícióik:
  GK – K. Geisler
  DEF – M. Parada
  MID – A. Roca
  ATT – A. Hervey
  Nos az ő neveiket nem találom 19 datában de mintha korábbi pesben ők lettek volna a kezdő játékosok akiket az elején dobott. Lehetséges ez? 😛

  Üdv! 🙂

 7. Sziasztok.Aki tud kérem segítsen PC-n játszok Pes 17 My Club-ba nem tudok belépni mert ezt a hibát dobja.
  CODE:FDDN532
  Előre is köszönöm a segítséget.

 8. Igen, tényleg nagyon jó a myclub. Én is szeretem. A teljesítményem ugyan hullámzó, de 3 csillagos csapattal nyomom, 4 magyarral a keretben, úgy hogy bárki jöhet természetesen. 🙂
  Jelenleg az 5. divízióban vagyok.

  És Jocek15-öt nem ismerem konkrétan. De már a szerintem a 2016-ban is összefutottam vele, és azóta legalább 7x-8x. Már az idei részben is. 🙂 Mindig szoros, izgalmas meccseket játszom vele.

 9. És még egy kérdés:
  2017-ben az utolsó myClub meccsem egy siófoki magyar ellen játszottam. A csapat neve FCB Siófok volt, a user nevére nem emlékszem pontosan, talán jocek15?

  Nem ismeri valaki?

  Nagy meccs volt, neki 800 feletti a ratingje, és nagyon jól is nyomta. 2:1-re nyertem, de rányomta a bélyegét a meccsre, hogy az első félidő közepétől emberhátrányban játszott, miután lehentelte Agüero-t. (Kun azon a meccsen rúgott két gólt, és összehozott az ellenfélnek két kiállítást 🙂 )

 10. Sziasztok,

  nem tudom, hogy én vagyok-e csak így vele, de nekem ebben a részben jobban megy a myClub, mint valaha. Már a 2. osztályban vagyok! Tavaly a 4. volt a csúcs.

  Ráadásul a mutatóm is csúnyán pluszos, majdnem kétszer annyi meccset nyertem meg, mint amennyit buktam.

  Nektek hogy megy?