Myclub, Co-op és egyéb játékmódok (fórum)

Myclub, Co-op és egyéb játékmódok (fórum) bejegyzéshez 9 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Sziasztok!
  Myclub coint hogyan tudok pc-s verzióhoz vásárolni?

 2. Sziasztok!
  Nem tudom, hogy PC-sként tudtok e segíteni, de szeretném kérni a segítségeteket. Szerettem volna unokaöcsémmel my club co-op clan meccset játszani, de nem igazán sikerült egymásra csatlakozni. Megcsináltam a klánt, oda fel is tudtam venni, be is állítottam a clan meccsnél, a room security beállításnál, hogy “clan members only” , viszont “match room menu”-n belül nincs olyan opcióm, hogy “invite”. Amennyiben valakinek van valami ötlete, kérem írja meg. Előre is hálásan köszönöm!
  U.i: a mellékelt képen látható opció nekem nincs a listában.

 3. Sziasztok!

  eFootball PES 2020-hoz le lehet tölteni valmi jó patch-et?

 4. Sziasztok,

  keresek egy csapattársat 2v2 2020 MyClub PC CO-OP-hoz. Valakit aki azért egy közepes szinten tud játszani, 40%+ winrattel mondjuk. Én se vagyok világklasszis, csak jó lenne a CO-OP challengeket nem egyedül játszani, a géppel nem valami élvezetes. Nagy átlagban heti 1-2 alkalom, alkalmanként pár óra max, de ez változhat, ha pl CO-OP challenge van, mint most.

 5. Sziasztok!

  Látom ez itt annyira nem pörög mint a bajnokság, de hátha…

  19 myclub-ban időről időre vannak coop küldetések, szoktátok őket csinálni?
  Hogy +ban maragjon a gp-m sokat szimulálok fehérekkel, úgy néztem mintha szimulációban korábbi pesesek is lennének…
  Leggyakoribb sim ellenfelek és pozícióik:
  GK – K. Geisler
  DEF – M. Parada
  MID – A. Roca
  ATT – A. Hervey
  Nos az ő neveiket nem találom 19 datában de mintha korábbi pesben ők lettek volna a kezdő játékosok akiket az elején dobott. Lehetséges ez? 😛

  Üdv! 🙂

 6. Sziasztok.Aki tud kérem segítsen PC-n játszok Pes 17 My Club-ba nem tudok belépni mert ezt a hibát dobja.
  CODE:FDDN532
  Előre is köszönöm a segítséget.

 7. Igen, tényleg nagyon jó a myclub. Én is szeretem. A teljesítményem ugyan hullámzó, de 3 csillagos csapattal nyomom, 4 magyarral a keretben, úgy hogy bárki jöhet természetesen. 🙂
  Jelenleg az 5. divízióban vagyok.

  És Jocek15-öt nem ismerem konkrétan. De már a szerintem a 2016-ban is összefutottam vele, és azóta legalább 7x-8x. Már az idei részben is. 🙂 Mindig szoros, izgalmas meccseket játszom vele.

 8. És még egy kérdés:
  2017-ben az utolsó myClub meccsem egy siófoki magyar ellen játszottam. A csapat neve FCB Siófok volt, a user nevére nem emlékszem pontosan, talán jocek15?

  Nem ismeri valaki?

  Nagy meccs volt, neki 800 feletti a ratingje, és nagyon jól is nyomta. 2:1-re nyertem, de rányomta a bélyegét a meccsre, hogy az első félidő közepétől emberhátrányban játszott, miután lehentelte Agüero-t. (Kun azon a meccsen rúgott két gólt, és összehozott az ellenfélnek két kiállítást 🙂 )

 9. Sziasztok,

  nem tudom, hogy én vagyok-e csak így vele, de nekem ebben a részben jobban megy a myClub, mint valaha. Már a 2. osztályban vagyok! Tavaly a 4. volt a csúcs.

  Ráadásul a mutatóm is csúnyán pluszos, majdnem kétszer annyi meccset nyertem meg, mint amennyit buktam.

  Nektek hogy megy?