WL szabályzat

Kissé újra gondolva izgalmasabb lebonyolítással kezdetét veszi a sorozat. Az A LIGA 10 csapatos, B és C liga várhatóan 8.  4 csillagos csapatokat lehet választani. Az előző szezonban aki játszott elsőbbséget fog élvezni csapatválasztás szempontjából az újakkal szemben. Választani itt is fordított draft szerint fogtok. Sok jelentősége nincs, hiszen hasonló gárdák lesznek. Szeretnék egy állandó folytonos sorozatot létrehozni a World Liga által. Az “A osztályban” a 7-8. kiesik az 5-6 osztályozót játszik. A ” B osztályban” az 1-2 feljut az ” A osztályba” a 3. – 4. helyezett osztályozót játszik a feljutásért. (B és C liga közötti átmenet, ha lesz ilyen B 7-8 kiesik C 1-2 feljut.) A meccsekre 6 hét áll  majd rendelkezésre. A szezon végén az osztályozós meccsek oda- vissza vágósak lesznek. 1 hét lesz rá. Majd 1 hét szünet fog következni. Ez alatt mindenki eldönti szeretné -e folytatni. Az új résztvevők a legalacsonyabb osztályban kezdik meg a szereplést. 

 • Mi van, ha csapatot szeretnél váltani? A Szezon végeztével megteheted, ha nem vagy elégedett a gárdával. Olyan együttesre akit más még nem birtokol. És a következő szezonodat már azzal a csapattal kezdheted meg.
 • Megkedvelted a választott csapatodat, és nem akarsz megválni tőlük?  Ha szívedhez nőtt a gárda addig marad nálad amíg csak szeretnéd. Nem lesz újra csapatelosztás a következő szezonban
 • Ha a következő szezonban nem tudok indulni elvesztem az 1 ligás pozíciómat és csapatom? Egyáltalán nem. Ha valami közbejön, munka, családi probléma 1 teljes szezont ki lehet hagyni. Ugyan úgy megmarad a csapatod. Más nem teheti rá a kezét, ha te úgy döntesz. A következő szezonban ugyanabban a ligában folytatod tovább. (A csapat fagyasztást külön kérni kell. Nem jár automatikusan. 🙂 PLUSZ még legalább 4 meccsednek hátra kell, lennie a WL-ből. ) Ez nem érinti a frissen feljutottakat sem. Hiszen nem a feljutók kárára fog helyet kapni. Egyszerűen az adott liga azon szezonja egyel több csapatos lesz. A szezon végén fog realizálódni a ligalétszám, hogy eggyel több csapat esik majd ki. 

Az eredményeket úgy ahogy megszoktátok fel kell tüntetni a World Liga alá, mint bármely más kupában, vagy bajnokságban. pl 

 • HUNcút falevelek (Sanyi) – Szűzoltók (Peti) 1-1
 • Szűzoltók (Peti) – HUNcút falevelek (Sanyi) 2-0
Meccsek lejátszása:

A meccseket friendly lobby-ban játsszuk.

„A” játékos létrehoz egy szobát, „B” játékos belép, lejátsszátok, majd az első meccsen otthon lévő játékos kilép majd vissza, és máris kezdődhet a visszavágó. Természetesen, ha valaki szeretne a visszavágó előtt új szobát létrehozni semmi akadálya. A meccseket esti , tiszta időben kell játszani.

Szoba paraméterei: (ettől nem lehet eltérni)

 • Match time:13 min
 • Injuries:ON
 • Ball type:Mindegy
 • Time Limit: LONG
 • Extra Time:OFF
 • PK:OFF
 • No.Substitutions:5
Megszakadt meccsek:

Sajnos online meccsekről révén szó, elkerülhetetlenek a meccsszakadások. Ebben az esetben egy új meccset kell kezdeni és csak a hátralévő időt kell lejátszani. Nem kell megvárni a szakadás időpontját egyből mehet élesben. A két eredményt összeadva megkapjuk a végeredményt. Ezt kell utána az oldalra beírni.

Ha azonos ponton állnak csapatok, a következő szabályok döntenek.

1. jobb gólkülönbség
2. több szerzett gól
Ha ezek után két vagy több csapat azonosan áll, a következőket kell figyelembe venni:
3. az érintett csapatok mérkőzésein szerzett több pont
4. az érintett csapatok mérkőzésein elért jobb gólkülönbség
5. az érintett csapatok mérkőzésein szerzett több gól

Eredmények rögzítése:                                   

A meccsek végeredményét itt a World Liga menüpontra kattintva BE KELL ÍRNI. (Csak és kizárólag ide, nem a dumához.) RÖGTÖN a meccs(ek) után az egyik fél tegye meg. Nem kell mind két játékosnak megerősíteni, de mind két fél felelőssége, hogy korrekt eredmény legyen beírva. Innentől egy admin bevezeti az eredményt és frissül a táblázat.