Szerző

Magyar játékosokat keres a PEH 11v11 csapata – PC

2022, Már 1 - 15:21 in 11 v 11, PC, PES 2021

Az idén már 6. születésnapját ünneplő teamplay csapatunk kicsit megfogyatkozott, pedig még egy szezon biztosan hátra van a PES 2021-gyel.

Csapatunkba olyan PC-s játékosok jelentkezését várjuk, akiknek van már némi tapasztalatuk a online is, legalább 1v1-ben, eredeti PES 2021-gyel rendelkeznek, kommunikációképesek, a taktikai utasításokat, kéréseket legjobb tudásuk szerint megpróbálják betartani. Továbbá elfogadják, hogy ez egy csapat, és mindenkinek próbálunk játéklehetőséget biztosítani, így esetlegesen nem fognak mindig játszani.

A következő 1-2 hétben még minden bizonnyal csak barátságos meccseink lesznek. Ebben az időben szeretnénk új játékosokat kipróbálni. Általában heti 2×2 meccsünk van, legtöbbször hétfő és csütörtök között valamikor, nagyjából 20.30-21.00 közötti kezdéssel.

Csapatunk a sok év alatt rengeteg élménnyel gazdagodott, megjártuk a poklot, de közel voltunk a mennyhez is. Jelenleg a divízió 2-re készülünk, feljutásra esélyes csapatként.

Meccseinkbe belenézhettek itt: https://www.twitch.tv/philfromthecity
És visszanézhetitek őket itt: https://www.youtube.com/csongam7

Ha érdekel, írj bátran nekem akár itt Pesklubon (http://www.pesklub.com/tagok-2/gugi/), vagy a csapatunk Facebook oldalán!

Magyar játékosokat keres a PEH 11v11 csapata – PC bejegyzéshez 1 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

  1. Akit érdekel, itt is írhat! 🙂