Kupaszabályok – aktuális

Itt mindig az aktuális kupa szabályai találhatóak meg.

Afrika & Ázsia kupa

   VS

  • Egyenlő létszámú afrikai és ázsiai válogatottak küzdelme lesz a kupáért. A döntőben a legjobb fekete kontinens válogatottja csap majd össze a legjobb, legnagyobb kiterjedésű kontinens válogatottjával.
  • A már résztvevő játékosok kivételével egyúttal belépőjegyet szerez a legjobb afrikai és ázsiai csapat a Konföderációs gálára, ahol a lent látható kupát nyerheti meg virtuálisan 1 évre.  A győztes neve a tavalyi évhez hasonlóan bele lesz gravírozva.  Egyéb meglepetéssel is kedveskedünk a Konföderációs torna győztesének. Ezzel zárjuk majd az idei PES kupa szezont.
  • Negyeddöntők                         
  1. B2 – C2                                                                            
  2. A1 – (B3 vagy C3)                             
  3. B1 – (A3 vagy C3)
  4. C1 – A2

Elődöntő

  1. 1-2
  2. 3-4

A sorrend megállapítása következők szerint zajlik:

1. szerzett pont
2. gólkülönbség
3. rúgott gól
4. kapott gól
5. Egymás elleni mérkőzés
 

Kupa időtartama:

Fel lesz tüntetve a csoportok alatt. 

Meccsek lejátszása: 

A meccseket friendly lobby-ban játsszuk.
Oda -vissza vágós meccseket játszunk az Angol Liga kupában. 
„A” játékos létrehoz egy szobát, „B” játékos belép, lejátsszátok. A visszavágónál “A” kilép majd visszalép. Ha “B” játékos ragaszkodik, hogy másik szobát csinál hazai pályára megteheti, az általános szabályok keretein belül. Nincs eső, hó, ködfelhő, zúzmara, délelőttös műszak. Kizárólag este, tiszta időt lehet állítani. 🙂 

Szoba paraméterei: (ettől nem lehet eltérni)
Match time:13 Min
Injuries:ON
Ball type:Mindegy
Time Limit: LONG
Extra Time:OFF
PK:OFF
No.Substitutions:3

Az egyenes kieséses szakaszban ne felejtsétek átállítani az extra time-ot és a PK -t ON -ra.

Eredmények rögzítése:                                   

A meccsek végeredményét itt a fórumon a Kupa menüpontra kattintva BE KELL ÍRNI. (Csak és kizárólag ide, nem a dumához.) RÖGTÖN a meccs(ek) után az egyik fél tegye meg. Nem kell mind két játékosnak megerősíteni, de mind két fél felelőssége, hogy jó eredmény legyen beírva. Innentől egy admin bevezeti az eredményt és frissül a táblázat.

Megszakadt meccsek:

Sajnos online meccsekről révén szó, elkerülhetetlenek a meccsszakadások. Ebben az esetben egy új meccset kell kezdeni és csak a hátralévő időt kell lejátszani. Nem kell megvárni a szakadás időpontját egyből mehet élesben. A két eredményt összeadva megkapjuk a végeredményt. Ezt kell utána az oldalra beírni.

Confederation Cup

PES Confederation Cup 1. győztese Tihanyi Portugáliával

 

Az Ázsia és Afrika kontinenseiről 1 -1  meghívót. lehet még nyerni. Az aki Janek, Karesz, Kulacs, Moh6aammed, és Tibin kívül a legelőkelőbb helyen végez. A konföderációs kupára, ahogy az előző szezonban most is 8 játékos nyer bebocsájtást. Továbbá lesz még kijutási esély. Egy szerencsés játékos házigazdaként lesz jelen.  Aki részt szeretne venni a döntőben. A válogatott tornák végeztével ki lesz sorsolva egy szerencsés játékos nem Európai csapattal, aki játszott valamilyen válogatott tornán, és nincsen elmaradt meccse a válogatottjával. 

Sorsolás útján az alábbi játékosok kaphatnak szerepet, ha addig nem szereznek kvótát:  Cube (Szenegál, Chile), Maxabo (Brazília) Kocka ( Paraguay) Badzso (Mexico, Argentína), Januska (Elefántcsontpart), Karika (Ecuador) Zionduc (USA) Gézi (Peru) Nzsalex (Uruguay) Ez a felsorolás még bővülni fog a lejátszott kupák után.

A Konföderációs torna győztese egy évig virtuálisan elhódítja a PES Confederation Cup serleget. Neve pedig belevésődik a PES Klub történelem 1. valós serlegébe. Tihanyi neve alá mint a torna 2. győztese. És egy évig az ő birtokában lesz. Továbbá lesz még a végső győztesnek egy meglepetés. Amire később fény derül. 

 

 

 

 

 

 

Spanyolország
Kulacs
Belgium
Tibi
Kolumbia
Janek
Olaszország
Mo6mmed
Costa Rica
Karesz

 

 

 

Jó játékot!