Kupaszabályok – aktuális

Itt mindig az aktuális kupa szabályai találhatóak meg.

 

VILÁGBAJNOKSÁG – PES 2019

ContextualNav_PS4

VB selejtező:

Összesen 21-en neveztek a VB-re. Selejtezőkkel kezdünk, ami azt jelenti, h amennyire csak lehetséges mindenki azonos kontinens csapataival oda-visszavágós rendszerben küzd a VB-re való kijutásért. Csoportonként az első 3 helyezett jut ki.

VB :

A VB-re kijutott csapatok irányított sorsolással kerülnek 3×4 csapatos csoportba. Tehát Európából 2, Amerikából 1, Afrika-Ázsiából 1 csapat kerülhet egy csoportba.  A VB-n mindenki egy meccset játszik a csoportellenfeleivel illetve az egyenes kieséses szakaszban.
A csoportok alatt ki lesz írva h ki mikor játszik “otthon” illetve “idegenben” !
Ezt kérjük tartsátok be!
A csoportokból az első kettő jut tovább az egyenes kieséses szakaszba. A két legjobb csoport első egyből az elődöntőbe kerül a többiek az elődöntőbe jutásért játszanak egy meccset a következők szerint:

csoport elsők közötti rangsor 3. helyezettje – csoport másodikak közötti rangsor 3. helyezettje  (kivéve ha azonos csoportban szerepeltek. Ha ez az eset áll fenn akkor automatikusan a csoport másodikak közötti rangsorban a  2. helyen végzett játszik a csoport elsők közötti rangsor 3. helyezettjével.)
A másik párharc szereplői adottak a maradék két csapatból.

A döntő kivételével mindig a csoportban előrébb végzett, második helyezettek esetében az egymás közötti rangsorban előrébb végzett csapat  játszik otthon az egyenes kieséses szakaszban. 
Az egyenes kieséses szakaszban a hosszabbítást tizenegyeseket ne felejtsétek beállítani!

Bocs, h így megbonyolítottam, de mivel nem szokványos módon zajlik le a ez a torna nem írhattam klasszikus A1-B2 stb.. párosításokat.
Ha valami nem világos kérdezzetek nyugodtan. Igyekszem mindig időben kiírni a párosításokat nem hiszem h probléma lesz. 

 

 

Jó játékot!