Kupaszabályok – aktuális

Itt mindig az aktuális kupa szabályai találhatóak meg.

Tervezett létszám 16 fő

Selejtező kőr: A csapatok csoportokba osztva küzdenek az Európa Bajnoki szereplésért. A csoporton belül mindenki játszik kétszer a csoport ellenfelével. (Egyet otthon és egyet idegenben.)  

Európa bajnokság: 8 játékos vesz részt rajta, akik sikeresen teljesítették a selejtezőkört. A  és B csoportban. Akár csak az EB -ken itt már csoportonként mindenki csak egy meccset játszik az ellenfelével. A kieséses szakaszban szintén. 

Tervben van egy élő sorsolás, de még egyeztetni kell a szponzorokkal. 🙂 Mind a selejtező csoportok, mind az EB csoport beosztása ki lesz sorsolva egy kalap alatt. 

Elődöntők

  • A1-B2
  • B1-A2

A sorrend megállapítása következők szerint zajlik:

1. szerzett pont
2. gólkülönbség
3. rúgott gól
4. kapott gól
5. Egymás elleni mérkőzés
 

Kupa időtartama:

Fel lesz tüntetve a csoportok alatt. 

Meccsek lejátszása: 

A meccseket friendly lobby-ban játsszuk. Oda -vissza vágós rendszerben.  Csoporton belül mindenki játszik egyet hazai és egyet vendégként. A kieséses szakaszban szintén két meccs alapján dől el a tovább jutás. Idegenben lőtt gól szabály megszűnt. Mi se fogjuk alkalmazni. A döntő 1. meccses. Nincs eső, hó, ködfelhő, zúzmara, délelőttös műszak. Kizárólag este, tiszta időt lehet állítani. A csoportmeccsekre 2 teljes hét áll majd rendelkezésre. Aki az első hét letelte után nem kezdte meg a csoportmeccseit törlésre kerül. (kupa kezdete után 8. nap) A 2. körben az Európa bajnokság szakasza alatt minden párharc egy meccses.Erre 1 hét áll majd rendelkezésre. Az Elődöntőre és a döntőre szintén 1 hét. 

Szoba paraméterei: (ettől nem lehet eltérni)
Match time:13 Min
Injuries:ON
Ball type:Mindegy
Time Limit: LONG
Extra Time:OFF
PK:OFF
No.Substitutions:5

Az egyenes kieséses szakaszban ne felejtsétek átállítani az extra time-ot és a PK -t ON -ra.

Eredmények rögzítése:                                   

A meccsek végeredményét itt a fórumon a Kupa menüpontra kattintva BE KELL ÍRNI. (Csak és kizárólag ide, nem a dumához.) RÖGTÖN a meccs(ek) után az egyik fél tegye meg. Nem kell mind két játékosnak megerősíteni, de mind két fél felelőssége, hogy jó eredmény legyen beírva. Innentől egy admin bevezeti az eredményt és frissül a táblázat.

Megszakadt meccsek:

Sajnos online meccsekről révén szó, elkerülhetetlenek a meccsszakadások. Ebben az esetben egy új meccset kell kezdeni és csak a hátralévő időt kell lejátszani. Nem kell megvárni a szakadás időpontját egyből mehet élesben. A két eredményt összeadva megkapjuk a végeredményt. Ezt kell utána az oldalra beírni.

Jó játékot!