Kupa

Elődöntők

Ukrajna
Danihun

VS
NOR-SPA
Lengyelország
Lordloresz

VS
Svédország
Kulacsm


Negyeddöntők

Norvégia
Bravens

VS
Spanyolország
Akika
Dánia
Hunbecks

2:2
h.u. 2:3
Ukrajna
Danihun
Svédország
Kulacsm

5:0
Olaszország
Ashenone
Szerbia
Karesz

1:3
Lengyelország
Lordloresz


RájátszásOlaszország
Ashenone

3:2
Anglia
Norbert
Horvátország
Gyurics

0:1
Dánia
Hunbecks
Spanyolország
Akika

1:1
h.u. 2:1
Portugália
Janek
Németország
Batigol745

0:2
Lengyelország
Lordloresz

 

 

 

EB A

PozCsapatMGyDVRGKGGKPont
1431095410
2430117899
342029816
4402236-32
54013314-111

EB B

PozCsapatMGyDVRGKGGKPont
144001621412
243019729
34202710-36
4401316-51
54013412-81

EB C

PozCsapatMGyDVRGKGGKPont
14310145910
243018629
3411269-34
4410326-43
5402248-42

EB D

PozCsapatMGyDVRGKGGKPont
143101441010
243019459
34202711-46
44103510-53
54013410-61

 

Csoportmeccsek határideje: Március 30.

 

Kupa bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. C csoport

  Sevilla (Kristóf) – Basel (hunbecks) 1:1
  Az első félidőben egy hátul eladott labdából szereztem vezetést, amit Kristóf a másidik félidőben egy szép Nolito szabadrúgással egyenlített ki. Küzdelmes meccs volt, ahol Kristóf birtokolta többet a labdát, én pedig próbáltam kontrázni.
  A kapuk nem nagyon forogtak veszélyben 🙂

  Basel (hunbecks) – Sevilla (Kristóf) 1:3
  Rögtön az első támadásból megszerezte a vezetést a Sevilla. Egy mélységből érkező magas kiugratást de Jongnak sikerült tökéletesen levennie a védőim között, akik elnyomni sem tudták, majd gyönyörűen csavart a bal felsőbe. Ezután hiába tudtam többet birtokolni a labdát és több helyzetet kialakítani, a gól sajnos nem jött. És ahogy a nagy könyvben meg van írva, érkeztek a kontrák és a vendég gólok. Nekem továbbra sem jött össze semmi, a csatáraim rendre mellé tekergették a labdát, vagy Kristóf csapdázta be őket, mielőtt kapura fordultak volna. A végén aztán egy kapu előtti kavaródást követően sikerült van Wolfswinkelnek begyötörnie a labdát a gólvonalon túlra. Az utolsó percekben még egy kapufára futotta a baseliek erejéből, de a 3 pontot a Sevilla vihette haza.

  Gratulálok!
  Köszönöm a meccseket!

 2. D csoport
  CSKA Moscow (Janek)-Braga(KulacsM):2-1
  Braga(KulacsM)-CSKA Moscow (Janek):2-1

  Csak a kettős győzelemmel lehet volna valami esélyem a legjobb harmadik hely egyikére,de az eddig 100%os Máté ellen nem tűnt reális dolognak.
  Az első meccsen már a 4. percben hátrányba voltam.(Valahogy mindig nehezen veszem észre ,hogy elkezdődött a mérkőzés. 🙂 ) Aztán sikerült felvennem a ritmust és egész kiegyenlített játék zajlott.Az egyenlítés és a második Braga gól is a levegőben lógott.A második félidő hajrájában egy elég jól eltalált lővéssel nekem jött össze a gól és még egy beadás után a győztes találatot is megszereztem.
  A második meccsen már a papírforma érvényesült.Hasonlóan jó színvonalon folyt a játék volt,de Máté pontosabban játszott és megérdemelten nyert.Köszi a meccseket és további sok sikert.

 3. D csoport
  Szokásos jó meccseinket lenyomtuk Zolival.
  Az első találkozón óriási fölényben volt a Young Boys.Óriási mákkal lett csak ilyen kis különbségű vereség.
  A második találkozó hasonlóan indult.Egy remek szabival indított és egy rossz felszabadításomat büntette meg egy góllal.Ez után kicsit kiegyenlítettebb lett a találkozó és már én is fel tudtam mutatni pár értelmes akciót.Talán kicsit hátradőltek a svájciak a biztos vezetés tudatában,de a moszkvai csapat nem adta fel. 🙂 Küzdöttem a végsőkig és a hajrában (86′,89′) sikerült döntetlenre menteni a mérkőzést.Zoli a végén kihagyott még egy ziccert,de talán rászolgáltam a döntetlenre.

 4. D CSOPORT
  CSKA Moscow (Janek) – Young Boys (czehzoli) 0:2
  Young Boys (czehzoli) – CSKA Moscow (Janek) 2:2

  De sztem CSZKA Moszkva 🙂

 5. EL E csoport

  Besiktas (Bravens) – Espanol (Vido) 4-0
  Espanol (Vido) – Besiktas (Bravens) 1-2

 6. Rudolf! Feca akart indulni én adtam át neki a helyet!

 7. Sziasztok beszeltem fecaval azt irta hogy ot mar nem erdekli a kupa igy megbeszeltuk hogy a hazai meccsemet Amit eredetileg hetvegen jatszottunk volna oda adja 3-0val ugyhiszem ez igy fair mindket Reszrol.
  Innen is koszonom a jatekot Feca reszerol hiszen valaki mast helyettesitett ugy hogy o nem is akart a kupaban eredetileg jatszani!

  G csoport
  Porto(Rudolf) – Krasnodar(Feca)
  3 – 0

 8. C csoport:
  Gent(gyurics – Sevila (kristóf) 0-0
  Sevilla – Gent 0-0

  Mind a két meccsen több ziccer is volt mind két oldalon, de nem ment be semmi. Elég furcsa volt ennyi helyzet után h 0-0 lett mind két meccs 🙂

 9. EL F csoport
  Rangers(Lordviktor) – PSV(Brecht) 0-3
  Baromi nehéz meccs volt, sokáig volt 1-0 oda, a végén két gyors kontra végleg eldöntötte. Fantasztikus ahogy mindkét meccsen használta a csatárok beindulását, lefordulásait, egyáltalán nem tudtam lereagálni.

  PSV(Brecht)-Rangers(Lordviktor) 1-1
  Itt még inkább kijött a két csapat felfogásbeli különbsége, az ő pár passzból felépített kontrái az én (néha teljesen meddő) mezőnyfölényes játékommal szemben. Köszönöm a játékokat Brecht, nagyon élveztem mindkét meccset!

 10. EL G csoport
  Wolverhampton(Timo) – Krasnodar (Feca) 3-0

  Krasnodar (Feca)- Wolverhampton (Timo) 1-6
  Az orosz kapus hihetetlen volt, mindent fogott amit csak lehetett 0-0 volt a félidő, már remény vesztve mentünk a kapura, rengeteg egy az egyben helyzetet védett a kapus. Aztán nagy nehezen sikerült gólt szerezni, ami tegyük hozzá nem a kapuson múlott. Utána jöttek a gólok. További sok sikert Fecanak.
  A félidő statja

 11. Sziasztok!
  Első kupám itt véget is ért!!!
  Nagyon szépen köszönöm a mecseket Janek,Kulacsm,Czehzoli!!
  Janeknél még bíztam a kis csapatomban a Kulacsnál már kevésbé de olyan potya gólok voltak a második mérkőzésén h szerintem mind a ketten röhögtünk a gép előtt!! Aztán jött a fekete leves!!!!😅
  Czehzoli földbe döngölt…
  De nem adom fel gyakorlás az Premier leaguere.

 12. D csoport
  Young Boys (Czehzoli) – Trabzonspor (Csatog) 5:0
  Trabzonspor (Csatog) – Young Boys (Czehzoli) 0:7

 13. A csoport
  Dinamo Kiev (Badzzso) – ManUtd. (Nyhsupporter) 0:1
  ManUtd.(Nyhsupporter) – Dinamo Kiev (Badzzso) 1:1

  Az első mérkőzésen viszonylag jelentős kockázatvállalás mellett is ragyogó védekezést mutatott be a MU, valamint a labdatartásban is jónak bizonyult, így többek között ezeknek is köszönhetően, kapott gól nélkül tudta megszerezni a 3 pontot.
  A visszavágó egy kevésbé intenzív, taktikusabb mérkőzést hozott. Az első játékrészben előnyt szerzett a MU, de a Dinamo a szünet után közvetlenül egyenlíteni tudott. Jól zárták a területeket a vendégek, a hazaiak pedig az idő előrehaladtával, így egyre jobban elfogadóbbnak tűntek az egy ponttal, aminek megszerzésében De Gea is jelentős szerepet vállalt.

  Élmény volt mindkét meccs, köszönet érte!

 14. EL F csoport

  Kobenhavn(Zsofesz) – Rangers(Lordviktor) 1-2
  Életem első multi meccse, gyors szerencsés két gól aztán törte a hátam a kaput de kihúzták a srácok (kicsit a tegnapi Vidi-Fradi meccs volt, hatalmas kapusbravúrok nélkül kapok vagy 4-et).
  Rangers(Lordviktor) – Kobenhavn(Zsofesz) 2-0
  A foci a világ legigazságtalan sportja. Kapufa, tizenegyes vagy négyszer több kapuralövés az ellenfélnél, végig védekezés kapusbravúrok, nekem a két kontra összejött és azzal meg is lett a meccs.
  Nagyon köszönöm Zsofesz, most már tudom miért tartja mindenki ezt a legjobb részének a PESnek 98 óta fifázom idén tértem át PESre ennyire jó meccseket még soha sehol nem játszottam!

 15. EL A csoport
  Az Alkmaar(Akika) – Dynamo Kijiv (Badzzso) 4-1
  Második ellenfelét fogadta az AFAS Stadion hazai csapata az AZ Alkmaar. A gyenge kezdést követően ,egyetlen cél lebegett a csapat előtt – otthon tartani legalább egy pontot vagy esetleg plusz pontokat szerezni.Rövid idő alatt hátrányba került a holland kis csapat ,ám félidő előtt már hazai előnyt mutatott az eredményjelző. A félidőben történt cserejátékosok jól szálltak be, gólokkal jutalmazva csapatuk előnyét. A vége meglepetés hazai győzelemmel zárult,pedig a Dynamo végig uralta-fölényben játszotta idegenbeli mérkőzését. Úgy tünik megbosszulta magát a sok kihagyott helyzet mert az Alkmaar jól használta kontra támadásait.
  Dynamo Kijiv (Badzzso) -Az Alkmaar(Akika) 4-0
  Ami az előző meccsen ki maradt azt kegyetlenül megbosszulta a Dynamo Kijiv csapata. Már az első félidőben kialakult majdnem a végeredmény. Tudatos-szépen felépitett gólratörő játékot produkáltak az oroszok. Gratulálok ellenfelem végig sportszerü játékához és győzelméhez , sok sikert a továbbiakban! 🙂

 16. F csoport
  Kobenhavn (Zsofesz) – PSV (Brecht) 0-1
  Ez lehetett volna 1-10 is, de Zsofesz kapusa ma ugyanabból ivott amiből Dibusz a fehérvári meccs előtt. Elképesztő volt. Végig ott volt bennem, hogy kiegyenlít.
  PSV (Brecht) – Kobenhavn (Zsofesz) 3-3
  Itt Zsofesz sokkal taktikusabban játszott. Megvoltak a lehetőségei, és élt is velük. Ezt a meccset bárki nyerhette volna. Sajnos a csapatok formája eléggé gyenge volt. Ezért voltak mindkét meccsen érthetetlenül ide – oda pattogó labdák. Ennek ellenére két nagyon élvezetes, izgalmas meccset játszottunk.

 17. E csoport
  Lazio (Manó) vs Espanol (Vido) 3-2
  Espanol (Vido) vs Lazio (Manó) 1-3

  Nagyon kemény mecs volt Diego Lopez nagyok sok gólt mentet a csapatnak

 18. D csoport
  Young Boys(czehzoli)-Braga(kulacsm) 1:2
  Braga(kulacsm)-Young Boys(czehzoli) 2:0

  Zolival nagyon szeretek jatszani! Nagyon jo mecseket jatszunk es ez most is igyvolt! Koszi a mecseket es tovabbi sok sikert kivanok neked!😉

 19. D csoport Braga(kulacsm) – Trabzonspor(csatog) 1:0 Trabzonspor(csatog) – Braga(kulacsm) 3:5

 20. A csoport
  Az Alkmaar(Akika) – Man Utd. (Nyhsupporter) 1:2
  Man Utd. (Nyhsupporter) – Az Alkmaar (Akika) 2:0