Kupa

 

 

EURÓPA BAJNOKSÁG – 2019

 

DÖNTŐ
FRANCIAORSZÁG
cujo

3:2
NÉMETORSZÁG
janek


Elő
döntők
SPANYOLORSZÁG
ronaldo

2:7
FRANCIAORSZÁG
cujo
MAGYARORSZÁG
czehzoli

0:7
NÉMETORSZÁG
janek

 

A csoport

PozCsapatMGyDVRGKGGKPont
132017346
231206425
3311123-14
4301227-51

 

B csoport

PozCsapatMGyDVRGKGGKPont
132019726
221104134
3302146-22
4201136-31

 

 

 

 

 

Csoportmeccsek határideje: június 3. éjfél 

 

 

 

Kupa bejegyzéshez 14 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

1 185 186 187
 1. Németország(Janek)-Franciaország (Cujo)
  2-3
  Csak a rend kedvéért. 😉

 2. Nàlam nem szaggatott mint a nokedli , csak ólomcipőt vettek föl ! :

 3. Spanyolország (Ronaldo) – Franciaország (Cujo) 2-7
  Lobbyba voltunk kénytelenek lenyomni hálózati hiba miatt, az első félidő nagy részében nálam szaggatott, majd Ronaldo elmondása szerint nála, ki maradt pár helyzet az elején, a spanyoloknak kapufaja is volt, aztán nekem meg majdnem minden bemenet, köszi a meccset!

 4. Magyarország(Czehzoli)-
  Németország(Janek):0-7
  Zavarba ejtő eredmény,mert ennyi különbség ugye nincs a kettőnk játéktudása között, sőt.
  A csapatok közötti kereterősség már eleve kedvező helyzetbe hozott és egy kontra végén korán sikerült is vezetést szereznem.Zoli bátran támadó felállásban játszott,de sikerült semlegesítenem a támadásait.A második gól egy óriási mázlis flipperezés után jutott a kapuba.A harmadik is elég szerencsés találat volt,amit valószínűleg egy német védő simán kivágott volna,de a magyar játékos jóval körülményesebb volt és Werner köszönte szépen.A második félidőben Zoli mindent egy lapra tett fel és teljesen feltolta a támadást,ami a gyors játékosaimnak nagyon kedvezett a kontrához.Neuer fogott 3-4 nagy ziccert(szinte hallottam,ahogy Zoli mondja otthon,hogy”köcsög Neuer” 🙂 ) és volt jópár kapu mellett elsuhanó fejes , lövés,de ma semmi nem sikerült a magyar csapatnak.Gratulálok az eddigi meneteléshez ,mert valószínűleg nem sokan tudtak volna ilyen jó eredményeket produkálni Magyarországgal.Köszi a meccset.

 5. Elődöntők:

  Spanyolo. – Franciao.
  Magyaro. – Németo.

  Hosszabbítást tizenegyeseket ne felejtsétek el beállítani!

 6. Olaszország (badzzso) – Görögország (fiyoo) 1:1

 7. Hiába kerestem jó pár nappal ezelőtt, és azóta több fórumon (email, ps jelölés 2x, fórum) Badzzso-t, sajnos csak ma jelzett vissza, hogy csütörtökön tudná lejatszani a meccset, én részemről határidő lejartaig minden tőlem telhetőt megtettem, nem érzem fair-nek a kérését, tekintettel a mai határidő végére, és arra, hogy sehol nem írt, annyit sem, hogy “bocs nem érek rá később nyomjuk le”

 8. Gratulálok a csoportagoknak ! Igen kemény csoport volt !

 9. Görögország (Fiyoo) – Magyarország (czehzoli) 2:4

 10. Svájc(Timo)-Németország(Janek)
  2-2
  Jól indult a meccs,korán jött a vezető gól,de remek kiugratás és ütemtelen lövés után kiegyenlített Svájc.
  A második félidőt megint jobban kezdtem gól ,kapufa ,helyzetek ,de a harmadik találatot nem tudtam bevinni.Timo feljebb nyomta a támadást és szép lassan a meccs irányítását is átvette,ami gólt is eredményezett.Az hajrá teljesen nyílt volt és igazságos döntetlen született.Köszi a meccseket és további sok sikert.

 11. Oroszország – Svájc 1:0

  Jó kis ki-ki meccs volt! Nagyjából döntetlen szagúnak éreztem, de nekem sikerült egy gólt lőnöm.
  Köszi Timo! Élvezetes, izgalmas meccs volt!

 12. Annak ellenére, hogy kikaptam — és nagy valószínűséggel a továbbjutás is elúszott — az egyik legjobb meccs volt, amit játszottam. Szerintem, ha reggelig játszunk se nyerek…. 🙂

 13. Németország (Janek)-Oroszország(Hunbecks):1-1
  Izgalmas meccs,orosz helyzetek,Neuer bravúrok.Volt persze nekem is helyzetem,de Manuel bemutatta az egész repertoárját:egykezes védés,öklözés,lábbal hárítás,vetődés.Szabit nem fejelt ki,de lehet Svájc ellen erre azt is megpróbálja. 😀Megérdelten lett a mérkőzés legjobbja.Én meg örülök,hogy a kapust nem én irányítom.Köszi a meccseket és további sok sikert.

 14. Spanyolország(Ronaldo)-Németország(Janek): 1-3
  Eddig remeklő spanyol csapat ellen extra kapusteljesítmény és egy jó adag szerencse is kellett a győzelemhez.Ronaldo támadott szépen,de ezen a meccsen szinte nem lehetett kifogni Neueren,Werner pedig elöl volt elég hatékony.A szépítő találat egy nagy bomba volt .Köszi a meccseket és további sok sikert.👊😉

1 185 186 187