Szerző

Elkészült a HunPatch PS3-ra!

2013, okt 11 - 11:39 in Option File, Patch, PES 2014

HunpatchPES 2014 – HunPatch PS3-ra!

Örömmel jelenthetem be,hogy a tavalyi szériához hasonlóan, az idei részhez is elkészült a HunPatch PS3-as változata. Szerencsére idén a Konami nagyobb szabad teret adott a szerkesztgetéshez,köszönhetően a mezhez betehető többfajta logóknak. Az én Patchem is erre alapszik,ugyanis a csapatmezek eleje, amin szerepel a márka, címer és általában a szponzor is mind egy gombnyomással betehető a Strip/Markings/Logo/Chest logo menüben. Az utóbbi egy hónapban több szabadidőm volt, mint előre terveztem így mióta meg van a játék szinte csak a szerkesztéssel foglalkoztam. Nagyjából 2,5-3 hét napi 3-4 órás szerkesztgetései után végre kijelenthetem,hogy elkészült a remekmű (?).

De nézzük,hogy mit is tartalmaz:

Az összes OTP Bank liga csapat logóval ellátva

Minden csapatnak hivatalos hazai és idegenbeli valamint kapusmez

99%-ban az összes NB1-es játékos korrekt paraméterekkel,testsúgy,testmagasság,életkor,nemzetiség,poszt

-A játékosok arcai nagyjából hasonlítanak valódi önmagukra

Korrekt mezszámozás és felállások minden csapatnál

A ratingeket is próbáltam úgy belőni,hogy valóságnak megfeleljenek és ne jöjjenek ki irreális eredmények,ha az ember elkezd pl: egy Master League-et.

Pár csapathoz tartozik szurkolói hang is.Sajnos mindhez nincs,mert nagyon kevés az interneten fellelhető szurkolói videó egyes csapatokhoz.Akiknek van:FTC,Újpest,Debrecen,Diósgyőr,Videoton,Kispest.

Telepítés:

Telepítése nagyon egyszerű.Letöltöd a fileokat majd kicsomagolod a PC-n,felteszed őket egy pendrive-ra vagy telóra.Magát a patchet a Saved data utility (PS3) mappába bemásolod,ez kb 90 file,úgy hogy felülírsz(overwrite) mindent ha kérdezi.A szurkolói hangokat csak simán berakod a playlistbe és játékon belül tetszés szerint hozzárendelede a csapatokhoz(Edit/Teams/Csapat/Crowd support)
Sajna egybe nem tudtam megcsinálni,hogy a patchel együtt legyenek szurkolói hangok is így azt külön magatoknak kell berakni,de megéri mert nagyon feelinges lesz tőle.

FIGYELEM! Ha felrakod ezt a patchet akkor az összes eddigi átigazolás meg szerkesztgetésed odalesz és elveszik az a patch is amit esetleg előtte használtál.Ezt figyelembe véve töltsétek le és telepítsétek!

Na és akkor itt a két link:
patch: http://www.mediafire.com/download/1z2pf1fweaansjg/PS3.ZIP
szurkolói hangok: http://www.mediafire.com/download/cnzm5ga5wnp7rsi/pes14hunchants.zip

Itt van egy kis ízelítő,hogy a valóságban hogy is mutat(Elnézést a rossz minőségért,de csak telefonnal tudok videót készíteni):

A patch bónuszként tartalmazza a Premier League logót valamint összes csapatának logóját,a jövő évi brazíliai vb hivatalos logóját,a 2016-os francia eb hivatalos logóját,az afrika kupa logóját,a portugál bajnokság hivatalos logóját,a coppa italia logóját,a copa del rey logóját,az fa cup logóját.

A patch nem jöhetett volna létre,ha nincs a Proevo.hu kiváló szerkesztőbrigádja,akik rendelkezésemre bocsájtották az általuk készített meztervezeteket.Ezúton is hálás köszönet nekik!

Mindenkinek jó és élvezetes játékot kívánok!

(Ha esetleg valaki valami hibát talál,az kérem jelezze nekem,hogy minél előbb javítani tudjam)

Elkészült a HunPatch PS3-ra! bejegyzéshez 7 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Na Vanton sikerült! Juheeeej!
  Örülök hogy a videó alapján magad rájöttél. Látod még magam se jöttem rá hogy mi lehet. Majd ha teszek fel option filet én is visszanezem a videómat! Haha

  Balazspecs. Te is figyelj erre. Lehet higy nem frissitetted a játékot te sem s ezért nem ismeri fel a cuccot?!

  Jah és ami nem erinti ezt a cikket mindenfélekepp jobb a Dumába átbeszélni. Ott többen is látják és talán mást is segít az érintett témák.

  A PES legyen veled, “Rozsinho pátrisz, az apád fát visz”.

 2. Ezekhez már nem értek,a heart-es dolgot is kb 2 hét után vettem észre 😀
  Bundesliga patchet viszont tuti nem fogok csinálni,ha erre akartál célozni,maximum NB2-est vagyok hajlandó még csinálni,de azt is max 1-2 hónap múlva

 3. köszi a választ még 1 kérdés mikor álítom össze acsapatom mit jelent ha vaan olyan játékos aki nem csak zöld ha nem sárgás ?
  kérlek bundesliga optionst:)

 4. A cseréket nálam sem mutatja,szerintem kimaradt ez az idei részből.A Bayernes cuccról nem tudok nyilatkozni,nem is nagyon játszottam még ellenük,nem hogy velük.Szerintem a Bundesliga patch valós lehet,bár inkább kérj innen meg valakit,hogy adjon egy linket,biztos van már működő.

 5. Sziasztok én kérdezni szeretnék nekem ps3-on van meg pes14.

  mikor cserélek nem mutatja acserét csak bemondja ill kiírja ,hogy ki jött le ,s ki jött be helyette..mit kell beállítani,hogy mutassa is a cserét?

  Írták,hogy a közönség milyen jó lesz ha pl Bayern hazai pályán játszik közönség kiteszi az emblémát. nálam ez nincs nem tapasztalom itt is be kell állítani valamit?

  Bundesligát néztem külföldi oldalakon ,hogy letölthető,de nem iskerült egyik helyen se leszednem átveréslehet?

  Köszönöm a választ előre is:)

 6. Jessz. Megvan minden.
  Az volt a baj , h maci videojan láttam h frissíteni kell a játékot az nem volt meg .
  Köszi fiúk.

  Már csak valahonnan a seria B t kell leszedni.

 7. vanton!Úgy másold fel az usb-re,hogy csak egy PS3 könyvtár legyen,aztán ahogy abba belépsz akkor egyből a SAVEDATA és azon belül vannak a cuccok amiket már látnia kellene a gépnek,overwriteolni neked valószínűleg csak az edit data-t fogja,mert gondolom még más patchet nem tettél fel előtte