Duma

Duma bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Jól be lett kussoltatva a sok hülye képmutató balfasz angol. Ennél nagyobb karma nem létezik!
  Szép volt, Fiúk!!

 2. Nem tudom Rudi csak remenykedem..

 3. UFL? Szuper? Talán jövőre jön róla megint valami hír 😀

 4. Gratulálok Konami!
  Mondjuk nem is vártam mást..,
  Jol megszivjak, ha az ufl szuper lesz..
  Nagyon bizom benne, talan akkor észhez térnek!

 5. Semmi extra nem történt, csak amire számítani lehetett. “after summer 2022 ” Az-az Szeptember. 🙂 A játékosok felé mutatott fair playen el lehet elmélkedni, de inkább ez, mint kidobjanak valami nagyon gagyit.

 6. R.I.P eFootball 2022!

 7. Itt azt irjak csak nyar vegen

  – Lobby Match in which users can create rooms online and play matches between teams created in Dream Team is scheduled to be available after summer 2022

 8. Sziasztok!

  Azt csiripelik a madarak, hogy a dream team módban kapunk friendly lobbyt. Ezesetben inditunk egy bajnokságot mindenképp. 🙂

 9. Év végén lesz valamikor lobby sima csapatokkal.

 10. Gratulálok Valamiamerika a trófea elhódításához. Januzájnak az ezüsthöz. Kicsit elhúzódva, de ezt a kupát is maradéktalanul mindenki becsülettel végig játszotta. Köszönöm a részvételt. Találkozunk a következő részben. Reményeim szerint minél hamarabb.

 11. Meg, ráadásul hendikeppel 🙂

 12. Zoli megtetted a Mixet? Nekem erősen bizsergett a Tip-mix ösztönöm, hogy tegyem meg a Liverpoolt. Még meccs előtt is.Szerencsére nem tettem. 😅

 13. Nem csak Salah lőtt kapura, ha meg neki kell megnyerni a meccset, akkor baj van.
  Olyan Barcás volt a Pool, pár nap alatt mindent buktak, amit csak lehetett.

 14. Amire én gondolok: Salah 10/10 a hosszúba tekeri a labdát, és ezt mindenki tudja róla. A belga le is nyilatkozta a végén. Hogy tudta, ki mikor hova lövi. Akkor nyersz BL-t ha van valaki, aki eldönti valami váratlan húzással. Mondjuk , ha egyszer az életben megpróbálod beverni a rövidre? Ahogy Messi tette Neuernek? Ancelotti nem akart semmi extrát nyújtani , csak felkészítette a csapatát a Poolból. Délelőtt már tudtam , hogy a Real megnyeri. Sajnálom hogy nem írtam ide 🙂 Akkor olvastam Klopp egyik nyilatkozatát , amiben azt mondta , hogy nem fog semmit változtatni, mert akkor a játékosai azt hiszik pánikol ! Tessék? Hogy a faszba akarsz megverni egy ilyen Real-t, ha nem úgy hogy váratlant találsz ki? Csalódtam ebben a meccsben. És ezzel sokan vagyunk így.

 15. Zoli lehet, hogy kiismerték a Liverpool játékát, de ezen a meccsen nem volt látható. A statokat nézd meg. Nem lőtték be a helyzeteket. Nem nagy, hanem 3 óriási védése volt Courtoisnak. Buffont idézte fénykorában. Gyakorlatilag lehozta a meccset a Madridnak.

 16. Volt már erre példa. A 16 között ki kellett volna essen egy csapat, aki végül behúzza BL-t, de most a Real Madrid mindenen túl tett. 🙂 Azért eléggé össze kellett állnia mindennek is ehhez a trófeához… Szerencséjük volt sokszor, de tettek érte. Csapategység nélkül, jó edző nélkül kizárt, hogy ennyiszer felálljon egy csapat K.O közeli állapotban. És erős csapatokat búcsúztattak. Ennyi 90+ os gólt nem lehet lőni baxok rája üzemmódban. 🙂 A Liverpool bajnoki címe nagyon kevésen múlt én ezért is szurkoltam itt nekik. A másik ok a Realnak sok “ha” volt a képletükben a döntőig vezető úton. (Bár ez nem a Madrid hibája. Ők csak fociztak és éltek a lehetőségekkel)

 17. Semmi váratlant nem hízott egyik Liverpooli sem. Következő idényben a dobogón sem lesznek. Talán picit olyan, mint anno a Barcelona. Miután kiismerte őket a mezőny , csak az nem verte el őket aki nem akarta.

 18. En megmondtam hogy a Liverpool behuzza. A faszom a szamba. Courtois lenyelte az osszes lovest

 19. Zoli, Mbappe szóban megállapodott Perezzel, aztán a pénzt választotta. Nem véletlen kért elnézést. Hiába tette… Gyűjtheti a francia bajnoki és gólkirályi címeket, nemzetközi sikere max a válogatottal lesz.

 20. Én tegnap próbáltam, mivel ingyenes meg minden, és kellemesen csalódtam benne… Van jó pár grafikai hiány, meg ugye az arcade mozgás, cselek, de ezeket leszamitva a manager mód elegge szórakoztató és látványos… Én kellemesen csalódtam benne🤔🤔😎