Duma

Duma bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Sziasztok! Lehet még jelentkezni a belga bajnokságra?

 2. Sziasztok
  Standard Liege

 3. Minden szoval egyet ertek👍
  Boss

 4. A szabályzat eléréséhez.

 5. Szeretnék tőletek kérni egy kis figyelmet. Alapvető dolgokról néhány gondolatot osztanék meg veletek. Elsősorban az új játékosokkal, a beilleszkedés reményében, de ez mindenkinek szól, aki a PES klub PS4-PS5 közösséghez tartozik, és szívesen tölti el az időt nálunk. Én mikor itt kezdtem az első dolgom volt, hogy feltérképezzem az oldalt. Minden fontos információt a playstation fül alatt találtok meg. Csak oda kell kormányozni az egereteket. Minden gondolatot mondanivalót, vagy csak ha beszélgetni szeretnétek a tőle balra lévő Duma menüponthoz írjátok. Elsőként javaslom hogy olvassátok el az új tagoknak menüpontot. Itt találjátok: PLAYSTATION – INFORMÁCIÓ- ÚJ TAGOKNAK. Ha a bajnokságra vagytok kíváncsiak kattintsatok a bajnokság fülre. A KONFÖDERÁCIÓS kupát pedig a PLAYSTATION – KUPA fülre kattintva éred el. A hozzá tartozó szabályzatot pedig a fotó alapján.
  Mostantól nagyon komolyan veszem az alapvető kommunikációs szabályokat, és a sportszerűtlen magatartást is.
  1. Nem csalózzuk, nem sértegetjük az ellenfelet. Ha kapok egy screen shootot ami bizonyítja azonnal kizárom a vétkes felet. A sértegetést még válaszra se kell méltatni, csak screen shoot és küldjétek el nekem.
  2. Mérkőzés egyeztetés. Kötelező válaszadás 2 napon belül. Nem ültetjük fel a PES társunkat. Ha mégse érünk rá akkor írjuk meg neki miért, mert előfordul. És ajánljunk fel egy másik időpontot.
  Nagyon sokszor van olyan érzése az embernek, hogy neki kellett volna nyernie, de mégis a másik fél gyűjti be a 3 pontot. Istenem, van ilyen. Erről nem a PES társad tehet. Ne harapd át a torkát.
  Amit a régiektől tanultam: (Ha elmarad nem főben járó bűn, de nem árt.)
  Meccs előtt jó játékot kívánni a másiknak. Bizonyára neked is jól esik, ha meccs előtt ezt olvasod.
  Meccs végén Gratulál a vesztes fél a győztesnek.
  Ami igazán fontos, hogy nagy közösségben nem lehet mindenkit kedvelni. Különböző személyiségek vagyunk hála az égnek. 🙂 Viszont az alapvető tiszteletet mindenkinek meg lehet adni. És erre kérnélek benneteket, hiszen komolyabb összetűzés nem volt egy ideje az oldalon, és azt szeretném, de szerintem ti is, hogy ez így is maradjon. További jó játékot kívánok mindenkinek. 🙂 Kérdés van nyugodtan tegyétek fel.

 6. A portugál liga a végéhez közelit. Milyen legyen a következő? belga, dán, skót, svájci, argentin, chilei, kolumbiai, kinai és thai nem volt még. Ezeken kivül lehet még voksolni a 3* ligára, ahol maximum 3 csillagos csapatokat lehetne választani. Szavazatokat privát üzenetben várom messengeren vagy PSN-en.

 7. Minden bajnokunk visszajelzett a 8 csapatos fináléra. Holnap ki teszem a csoport beosztást. Az aktuális szabályzat már frissítve van. Azért a többiekről sem feledkezem meg. Indítok mellette egy E-sport kupát. Ennek a szabályzatát később a Konföderációs döntő szabályzata alatt találjátok majd. Szabadon választott csapatokkal lehettek. Akár egy párharcon belül is válthattok. Csoporton belül mindenki játszik mindenkivel. Két játékos párharca 2 győztes meccsig tart. 10 perces meccsek lesznek. Hosszabbítás mindig legyen belőve, hiszen döntetlen nem lehet. Majd csak játékos neveket és eredményt fogok kérni. PL Czehzoli – Fiyoo 2-1 A szabályzatban szépen fel lesz tüntetve minden.

 8. Én lassan két éve nem dohányzom. Egyszer azt éreztem, hogy most nincs kedvem kimenni az erkélyre rágyújtani, mert nem esne jól. Na azóta nincs kedvem kimenni. Ha iszom, úgy tudok cigizni, hogy másnap nem kívánom meg újra. Előtte milliószor próbáltam leszokni, de csak szenvedtem és minidg visszaszoktam egy-két hét után.

 9. Brecht
  Olyat amilyet az orvosoknak szoktam adni?

 10. Julius 11-en a hosszabitas vege fele vettem egy csomag cigit, aztan ragyujtottam egyre. Kozben a semmibol megfogadtam magamban ha nyernek az olaszok nem gyujtok ra tobbet.
  Azota nem cigizek, es nem hianyzik.
  Fene se erti.

 11. Fiyoo kicsit vastagabb borítékot küldj. Czehzoliról van szó. Attól tartok ez nem lesz elég.

 12. Olaszorszag EB gyoztes, Fradi megbaszta a Slaviat. Micsoda nap

 13. Elinteztem a papirokat, indulhatsz.
  Aztan megint egy evbe fog telni mire begyogyulnak a sebeid a nagy zakok utan. En utanam ne gyere vigaszert

 14. Szia Brecht! Indítanál egy szavazást kérlek arról, hogy induljak-e ezen az utolsó kupán? De úgy, hogy csak Fiyoo szavazhat.
  Előre is köszi!

 15. Sziasztok. Gratulálok mindenkinek aki becsülettel végig játszotta a tornát. Meglepetés nem történt. Ezúttal is Máté bizonyult a legjobbnak. Timo pedig megérdemelten a 2. helyen végzett.
  Rendszeres élményszámban menő összefoglalói mellett, a Duma király címet Janek veheti át. Gratulálok neki.
  Igény szerint még a Konföderációs döntő mellett ahol a nagyok megküzdenek a tavalyihoz hasonlóan a trófeáért, egy e-sport cup névvel fémjelzett kupát még indítok. Péntekig mindenre fény derül. 🙂

 16. Rövidesen kezdetét veszi a PES Konföderációs döntő. Tavalyról megszabdaltam egy izgalmas mérkőzést a torna 1 fordulójából.
  https://www.youtube.com/watch?v=0By8jHzWRLQ
  Ausztrália ( Andro) – Egyesült Arab Emirátusok (Karesz)

 17. Szavazzanak ram. Iden meg nem nyerten semmit. Egy kis konyoruletet

 18. Még Augusztus 1-ig lehet szavazni a legjobb dumára. A vezetőség testi épsége érdekében valaki még szavazzon Fiyoora. 🙂 És most már tisztán látom kire is kellett volna szavaznom. 🙂
  Az Augusztus eleje felé kezdődő PES Confederation kupával záródik az idény. WL nem lesz már az idei résszel. Szerintem nagyon jól működik a 2 osztályos bajnoki rendszer ami hasonló élményt ad. Ha szeretnétek még valami kupácskát akkor valamit még összedobok. Ne csak a 8 kiváltságosnak legyenek tétmeccsei 1-2 hét múlva.

 19. Ki itt a gore?
  Lerugom a fejet