Duma

Duma bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Csupán a videó hosszúsága miatt irtam.. 🙂

 2. Annyira unalmas a meccs Rudolf? Nasi+ üditő? 🤣

 3. Ha valakit esetleg érdekel egy Fehérvár – Liverpool BL döntö az itt nézheti meg, nasi és üditö ajánlott. 🙂

  https://youtu.be/sL2_dTGkfZ0

 4. Hehehe 3 szezon után BL döntös ecsém de a Budafok idén is kiütött az MK-ból az elsö körben

 5. Valaki jön meccselni???

 6. Hát akkor hivatalosan reggeltől elkezdődőt az NL&EB. Keressétek egymást. A leírtaknak megfelelően a D ligából indul a játék. KB 1 ligára 1 hétnyi idő lesz. Az esetleges csúszásokat meg tudjuk beszélni. Sokan dolgozunk, gyereket, macskát, kutyát asszonyt nevelünk. Nem mindig egyszerű. 🙂 Az új versenyzők az ellenfeleik ps id-t a Tagok ps4 azonosítok mellett találják. Sportszerű jó játékot.

 7. De kiraly, nagyon jo vagy h meg kepet is csinaltal, respect!!!
  Ez izgi lesz😎

 8. Brecht 79 – Gratulálok San Marino-hoz Neked is! 😀 🙁
  Nem baj amatőrök és lelkesek… 🙂

 9. Hozzá rendelt válogatott.
  1 játékos mellé az 1. válogatott lett hozzárendelve, ketteshez a kettes stb…

 10. Játékos.

 11. A sorsolás kész. Az esetleges panaszokat a Random org fejlesztőinek tessék benyújtani a csoportok erősségét illetően. 🙂 A csoportokat elkészítettem, de csak este kerülnek fel az oldalra. A linken a sorsolás eredményét látjátok.

 12. Uuu, de jo h ilyen hamar elindul,
  Koszonjuk szepen 🙂

 13. Jó látni, hogy az oldal kezd újra megtelni élettel. Az EB&NL kupára minimális túljelentkezés történt. Rengeteg új játékossal kezdjük meg a kupát. Remélem, hogy jól fogjátok magatok érezni itt nálunk és sok bajnokságban és kupában szerepeltek majd. Éjfélig még bárki jelentkezhet aki szeretne. Utána zárom a nevezést. 1 Játékos várhatóan a C ligával kapcsolódik be a versenybe. A csoportok kialakítása kedden elkészül. A Kupaküzdelem szerda reggeltől kezdetét veszi. Addigra mindenki megkapja a D ligás első válogatottját. Jó szórakozást. 🙂

 14. Ide jottel belepot nem hoztal, multkor elbucsuztal, kilepo elmaradt. Ma nevnap es megint semmi. Ezt hivjak mesterharmasnak?

 15. Boldog nevnapot Zoltan!

 16. Bocs Fiyoo, nem szóltam a United győzelemről 🙁

 17. Hat koszi az infokat .😎

 18. Jocó örülök hogy ilyen lelkes vagy. 🙂 Brazil bajnokság már volt idén. A mostani orosz még 1 hónapig tart kb. Utána következik a spanyol. Az utánalévőt szavazásra bocsájtjuk majd. Igy van reális esély az argentinra. További jó szórakozást nálunk.

 19. Uhh koszii!!

 20. Van ilyen, hogy galéria. Playstation fűl legalsó pontja. Ott meg lehet nézni melyik éven milyen bajnokságok voltak idáig. Brazil volt. Argentin a 2020 as pesre, de tuti, hogy megfelelő mennyiségű ember szeretne Argentin bajnokságot, akkor az is lesz.