Duma

Duma bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Hát Janek az a lövés nagyon el volt találva, 10ből 1 bemegy, pont most volt az, pedig én szemeltem ki magamnak Kolumbiat 🤔😂 meg egyszer gratula😎😉

 2. Sziasztok. Az alábbi linken lehet még jelentkezni a következő kupára. http://www.pesklub.com/konferencia-liga/#comments
  Egyébként kíváncsi lennék, hogy akinek felhúzott myklub csapata van miért Frindly lobbyban élvezkedik kisebb csapatok ellen? 🙂 Tegnap este játszottam egy kicsit és a meccseim 80% át velük toltam.

 3. Steamen barátkódom:
  203588992

 4. A Copa csoportmeccseiből már csak Hedlund és Maxabo továbbjutást eldöntő összecsapása maradt. Igaz Hedlundnak a továbbjutáshoz 6 góllal kell felülkerekednie 🙂 Maxabonak elég nyernie. Minden más esetben Zio lesz a nevető 3. 🙂 A negyeddöntőt is elkezdtétek, ahol Janek kisebb meglepetésre legyűrte Kockát. Így nincs miért tökölni. Kitettem a következő kupa nevezését a főoldalra. Már lehet rá jelentkezni. Sportszerű jó játékot.

 5. Szia Shevchenko. A discordon mi játszottunk egymás ellen. Ha jól emlékszem a visszavágónk jó kis harcos meccsre sikeredett.
  Természetesen mi is szívesen látunk az induló kupában és Karesz nevében is beszélhetek, hogy az induló bajnokságban is, ha van kedved.

 6. szia Shevchenko! Felül jobb szélen találod a PC topicot. Mi PS4-5 ön játszunk

 7. Már vagy 20 éve játszok a PES sorozattal és tök jó lenne 2-en 3-an játszani online külföldiek ellen PC-n.

 8. Sziasztok! Discordon el lehet érni titeket?

 9. Fúúú Brecht már most nagyon várom ezt a sorozatot! Megis szeretném köszönni az eddigi belefektetett időt és munkát Karesszal együtt!

 10. Sziasztok. Mikor a tavalyi év tavaszán megörököltem Gyuricstól a kupát akkor már körvonalazódott bennem az ötlet. Akkor még nem tudtam mennyire fogom tudni ellátni a feladatot. Akkor még nem tudtam hogy, Karesszel is mennyire fogok kijönni a háttérben. És annyi mindent nem is mertem volna bevállalni. Most viszont lassan itt az ideje létrehozni valami újat. Remélem el nyeri majd a tetszéseteket. A torna, vagy inkább liga a pes 2021 update alatt 1x lesz megrendezve. Tavaszi megmérettetésre lehet számítani március – áprilisában. Majd meglátjuk, hogyan debütál. Ha sikeres lesz, akkor a következő PES szériában őszi, téli és tavaszi megmérettetés várható. Hogy miről is van szó? Létezik egy futball edző legenda, aki már évtizedekkel ezelőtt megálmodta, évekkel ezelőtt rámutatott, hogy ez lesz a jövő sorozata. Ezért is adtam neki ezt a nevet. Arsen Wenger World League. A versenysorozat azon játékosoknak lesz kiírva akik mind a bajnokságban, mind a kupában indultak. A mostani Cseh – Magyar fül helyére fog kerülni. Egyenlőre ennyi infó elég is.

 11. Kint van a csoportbeosztás. A csoportmeccsek és a kieséses szakasz is egy meccsesek lesznek. Az előre írt játékos van elvileg hazai pályán, (az újaknak ezt a kupa oldalon, ha rá klikkelsz a csapatodra ott lehet látni a meccseket ki van otthon és idegenben.) de ha nem képezi vita tárgyát meg is egyezhettek.

 12. Sziasztok!
  Nem PES de ide tartozik úgy érzem.
  Mint ahogy sokan tudjátok Maci a futballpályák helyett a hűvös jégre költözött. Nem is akárhogy játsza azt a sportágat. Ma egy neves Esport versenyen elődöntőzik a csapatával, ahol 112 csapat indult. Aki szeretné nézni a 4 győzelemig tartő összecsapás első 3 mai mérkőzését az megteheti 21:20-tól:
  http://www.twitch.tv/bjorkloven

 13. Nekem sokat számít, hogy gondolsz rám, így szinte már az vagy (kacsintósölelőssmiley)

 14. Legyek a terapeutad?

 15. Sirni csak a gyoztesnek szabad, neked meg tul korai

 16. Igyekszem összeszedni magam , Fiyoo, igyekszem (kisírtszeműsmiley)

 17. Sziasztok. A sorsolást linkje itt érhető el. https://www.youtube.com/watch?v=KKzYALmno20&feature=youtu.be .
  Sportszerű jó játékot. Holnap este összerakom a csoportokat.

 18. Üdvözlök mindenkit! Megpróbálom megnehezíteni mindenki dolgát, de szinte biztos hogy hátul fogok kullogni. 🙂

 19. Czoli te meg ne csuggedj, ot null utan is van elet.

 20. Kocka
  Apu emberorvos vagy allat?
  Fontos lenne tudnom
  Koszi