Duma

Duma bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Majd ha lesz dilerem jelentkezem

 2. Gyerekek, johetnenk tobben erre a premier bajnoksagra, hajra gyerunk jelentkezni!!!

 3. Sziasztok! Lehet nevezni az angol ligára:
  http://www.pesklub.com/angol-liga-ps4-2/

 4. Az előzetesen beharangozott EB helyett a Copa Amerika lesz megrendezve. Néhány napon belül ki is teszem a jelentkezést a főoldalra. Azért döntöttem így mert kevesebb időm van. És az idei éven megrendezett EB-re picit nagyobb hangsúlyt szeretnék fektetni. Hiszen az EB éve van. 🙂 Az-az 24 csapatos eb -t tervezek. Aminek a lebonyolítása tükörképe lesz a valós európabajnokságnak. A Copa Amerika 16 játékost tud felvenni. (Itt ki is osztunk két Konföderációs torna helyet.) KB most ennyi aktív játékosunk is van. A Copa után a Konferancia Kupa (klub torna) következik az előre beharangozott lebonyolítás szerint. Utána jöhet az EB. Tervben van még egy meglepetés ötlet. Ezt Kareszal még át kell beszélni. Info morzsát márciusban csepegtetek majd. Április közepe fele remélhetőleg meg talán neki ugrunk az újdonságnak.

 5. Jogos amúgy, csak furcsallottam h nem játszotta le a meccseit🤔😎

 6. Cube nekem nem írt privátban semmit, hogy akadályozva lenne a meccsek lejátszásában. Vagy játszott volna meccset. A torna lebonyolítása érdekében nem nagyon volt más választásom. A játékosok többségének az érdekeit kell szem előtt tartani. Ha ír privátban … de így nem volt mit tenni, pedig nagyon szurkoltam neki.

 7. A Celticel? 🙂

 8. Pedig szalabnak lett volna esélye tovább jutni, de amint látom az eredményeket sem írta be, pedig tőlem vitte a 6 pontot🤔

 9. Koszi Brecht!

 10. A megadott határidőre nem történ változás a C csoportban, ezért a mostani állás lesz a mérvadó. Este felteszem a negyeddöntők párosításait a kupa oldalára. A negyeddöntők határirideje Vasárnap lesz.
  Karesz – Keresartur
  Tibi – Kocka
  Gézi – Hedlund
  Kulacs pedig Czehzoli mesterrel játszik.
  Sportszerű jó játékot.

 11. Vagy mindenki a dílerre vár.

 12. Fiyoo megölte a fórumot…

 13. Mi történt itt? Nagyon leálltak a dolgok.

 14. Kocka a dileredre adhatnal szamot

 15. Köszönöm, 😉

 16. Megismételt mérkőzés: Ha két játékos azonos pontszámmal áll és a továbbjutás múlik rajta nem számít a gólarány. Ez esetben játszaniuk kell egy újabb meccset. 10 perc + tizenegyeseket kell beállítani. (Hajszál pontosan ez szerepel a szabályzatban)
  A szoba paraméterei ez esetben a következők.
  Szoba paraméterei: (ettől nem lehet eltérni)
  Match time:10 min
  Injuries:ON
  Ball type:Mindegy
  Time Limit: LONG
  Extra Time:OFF
  PK: ON
  No.Substitutions:3
  Remélem így érthető.
  Ez a szabály arra szolgál, hogy ne akarjuk minden áron meggyalázni a gyengébb, vagy pechesebb ellenfelet. Ezt a szabályt alkalmazzuk már kb Május – Június óta.

 17. Gólarány nem számít. oké! De a szabályzatban az egymás elleni, idegenben több rúgott gól nincs feltüntetve! 🙂
  Én gondolom elírtad 2×10 perces egy meccset? tán nincs is olyan 2×7,5 a max!?

 18. Mivel Nzsalex és Kocka is 9-9 pontos kell egy új meccset játszaniuk. 2×10 perc plusz a tizenegyeseket kell beállítani az új szabály értelmében. Bővebb infó az aktuális szabályzatban. Ennek köszönhetően kitolom a csoportmeccsek határidejét szerdáig. Szalab Czéh Cube addig kérlek benneteket egyesztessétek az elmaradt meccseket. Ott sem dőlt el minden. Még benne lehet egy Celtic bravúr.

 19. Szevasztok!
  Czehzoli, Cube, ha Nektek is jó, ma kb este 7-ig tudunk játszani.

 20. Czehzoli kB nekem is jó ma olyan 14:00-tól😊 jelzek majd psn-en