Duma

Duma bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Angol kettoben, annyi gratulaciot kiosztottam, szinte belerokkantam. Alig vartam, hogy sorra keruljek en is. Negy gyozelmet sikerult kicsikarnom, de gratulaciot nem sikerult bezsebelnem. Tul nagyok voltak az elvarasaim

 2. A kisujjadat kene az ugyis csak teng-leng. Meg van a linglong, de azt annyira nem ismerem

 3. Megbanas az keves ide. Vezekelned kell! Te helyedben levagnam az egyik ujjamat.

 4. Elismerem, hogy nem volt szép tőlem, utólag bánom is. Nem volt fair.

 5. Nem a magyar valogatott van lebutitva. Az egesz gameplay kaksi.

 6. Zoli azert lenyomhattad volna az utolso meccset.
  Ez a nem jatszom le mert nincs eselyem a tovabbjutasra hozzaallas. Kepzeld el elsot megnyered majd Szalab kozli nem nyomja le a visszavagot, o mar tovabjutott. Kitort volna a harmadik vilaghaboru

 7. Czehzoli nem tudok mást hozzá fűzni most 4 online divison meccset játszottam velük egy 100%ban egyetértek veled és ugyanígy ebben a sorrendben jöttek bennem is a kérdések 😃

 8. Méltatlan és alaptalan az, ahogyan a Konami elbánt a Magyar Válogatottal ebben az évadban. És sajnos az utolsó 3 év már ilyen volt.
  Az, hogy a keret szar, az egy dolog, (hol van Nikolic, Kleini, Orbán???) de olyan szinten butította le őket, hogy arra nincs mentség. Ez nem egy crypost, mert volt már, hogy nem jutottam tovább velük, de azt élveztem. Itt maximum Szalai mesterötöse maradandó bennem a Portugálok ellen. Labdaátvétel, fordulás, passz, mind a béka segge alatt. És ha ezen elemek ellen megküzdesz, úgy érzed kézben van a meccs, van egy tökig nyomott passz az ellenféltől, ami gond nélkül elmegy a csatárig és gól. Spanyolok ellen a 70. percben adta az első interceptiont, pedig nem akkor kezdtem el beleállni a passzsávokba. Franciák ellen kézben a meccs, majd a várható vezetésem utáni középkezdésből 3 passz után ott az egyenlítés. Mindezek nem az ellenfeleim elleni tiszteletlenség, hiszen ők mindent megtettek a győzelmekért, ez a magyarokról szól.
  Szóval kedves Konami, ha már a fiúk tönkreverték Európát, kérjük vissza a tisztességesen játszó csapatunkat!
  Nekik is megírtam, magyarul XD Ott vagyunk az EB-n megint, 3. kalaposak a VB sorsolás előtt, kicsit több tiszteletet!

 9. Sziasztok!
  Tegnap kisorsolták a cseh-magyar torna csoportjait. Minden magyar játékos a magyar válogatottal, minden cseh a cseh válogatottal lesz.Fontos szabály, hogy a honfitárssal kell játszani először. Vagyis magyar magyarral, cseh cseh játékossal kezd. Ez nagyon fontos, hogy a későbbiekben ne lehessen manipulálni az eredményeket. 10 perces meccseket kell játszani oda-vissza. A meccsek végeredményéről fel kell tölteni 1-1 képet a PSN csoportba. Ne tévesszen meg senkit, Dodo és én mindegyik csoportban ott leszünk, hogy lássuk az eredményeket. Rajtunk kivül csak a csoportellenfelek szerepelnek ott. A csoportmeccsek határideje december 13. Első 2 jut tovább. Az egyenes kiesésnél 2 győzelemig mennek a párharcok. Hosszabbitást és tiziket be kell kapcsolni. A-B, C-D, E-F, G-H párositások lesznek. A1 játszik a B2-vel, B1 az A2-vel, és igy tovább. Aki teheti előre beszélje le a meccseket, jó lenne ha streamelnlétek. Szivesen néznénk jópáran. Ha valakinek kérdése van bátran irjon ide a dumába vagy nekem facen. Jó játékot mindenkinek!

 10. Ha Szalab és C.Zoli lenyomják a 2 meccset szombaton, vasárnap elkészítem a sorsolást. Szalabnak 1 pont elég a Világbajnoki részvételhez. Czehzolinak varázsolnia kell a gyepen, ha be akar jutni a 12 es mezőnybe.

 11. A KONAMI is megemlékezett róla. Szerintem ki is veszik a játékból fura lenne játszani vele!

  We were deeply saddened to hear about Diego Maradona’s passing.
  His remarkable technique has awed fans worldwide and inspired many generations of footballers.
  One iconic moment of his career was his ‘Goal of the Century’ where he dribbled through 5 players in the 1986 international tournament.
  Our condolences are with his friends and family during this difficult time.
  Rest in peace to a true icon.

 12. Szia kocka!
  Ma és holnap raérek 15:00-21:00 – ig!

 13. Gabo a magyar opton file-val kapcsolatban a Peshunpatch facebook csoportban tudsz érdeklődni.

 14. Erre kinek kellett volna írnia?

 15. Nagyon szívesen!

 16. Ha jól látom, ezt kérdezte Gabo…

 17. Meg mikor?

 18. Meg mit írtál?

 19. Hová irtál Gabo?

 20. Köszönöm szépen hogy nem írtok vissza…..