Duma

“Alex Ferguson a legjobb menedzser ezen a szinten, akivel együtt dolgoztam, annak ellenére, hogy más menedzserrel még nem dolgoztam ezen a szinten.”

— David Beckham

Duma bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Norbi. Az Olaszokat már kimerítettétek. Le is vettem az Olasz zászlót.

 2. Sorry nem is figyeltem 🙁 🙂 akkor szeretném hazám egyik csapatát irányítani legyen a Slavia Praha 🙂

 3. Ultrapunk. 3 Angol csapatot már elvittek. A Liverpool nem válsztható a kikötés miatt.

 4. 2 vagy 3éve volt egy spanyol bajnokságom amiben részt vettem. Utána külföldi munka stb miatt nem tudtam online mérkőzéseket játszani de sose hanyagoltam a PES-t. Ellenfeleim magabiztosak lehetnek nem vagyok egy pro de anno is rengeteget tanultam a mérkőzéseken a tagoktól 🙂 Örülökk,hogy a legjobb focis játék csoport tagja lehetek szóval vágjunk is bele 🙂 Egész hétvégén 0-24ben ráérek bajnoki mérkőzésekre 🙂 Ha valakinek nem lennék meg a ps id: DelijeCebep666

 5. Hey everyone !! Kerek mindenkit akinek nem vagyok fent barátlistan psn-én jelöljön be Tihi masteroo néven garázdálkodom.

 6. Gézi ha elkapod a fonalat akkor nagyon megy neked! 😉

 7. Ez a lefekvés régóta divat, de nem ilyen formában. labda elrúgása előtt szokták magukat ledobni.

 8. Tegnapi Bayern-Sevilla meccsen hogy lefekudt a jatekos a sorfal moge. Meg sose lattam ilyet. Nem tudom ki talalta ki, de nagy otlet volt.

 9. Ez lez szamomra a legerdekesebb bajnoki, mikor idejottem hozzatok kezdo voltam, a legjobb helyezesem egy 8. hely volt a spanyol ligaban a barcelonaval , de talan ha jol emlekszem 14 en voltunk. Kaptam annyi zakot higy valamelyiket meg fel se probaltam. Imadtam jatszani a profikkal. Egy meccset se adtam fel, az osszes bajnoksag amibe belevagtam azt be is fejeztem, na most mar nagyon regen voltam itt , persze a pest sise hagytam abba, igaz volt egy kis kieses de a pes hungary tol sokat tanultam, es mai napig ti adtatok meg nekem az alapokat. Most kivancsi leszek hogy hova fejlodtem . Remelem felele. Csak annyi sracok hogy orulok hogy itt lehetek ismet es tiszteletem mindenkinek!

 10. Hey mindenki! Bajnokira elérhető vagyok szombaton 9 órakor vasárnap 11 és uttana egész jövő hét 9 òra körül !

 11. Kitettem a Draftot. Lehet kezdeni a csapatválasztást. http://www.pesklub.com/18379-2/#comments Kíváncsian várom kiforr -e egy új Titán. Vagy látok -e egy újabb küzdeni tudásban kiemelkedő játékost.

 12. Januska nem tudok róla, de szerintem nem 🙂

 13. Szia Tihikém!

 14. Este 11korul leszek liga meccsre aki esetleg nem bír aludni😎

 15. Annyi !! Patrikot személyesen is ismerem a régi időkből Gutáról!! Üdv újra itt

 16. Megtalaltalak tihanyi, Patrik segitett

 17. Sziasztok, bejeloltelek benneteket ,lucabrasi1978 neven fogok megjelenni, maxabo teged nem tudtalak es tihanyi teged viszont nem talaltalak, megtennetek hogy ti bejeloltok engem? Elore is koszonom.

 18. Szil azt tudom velük voltam sokáig csak konzolra váltottam itt nem gondolkodott ezen még senki? Kurva jó pedig

 19. Sziasztok. Még holnap estig tudtok jelentkezni a BL-re. Link: http://www.pesklub.com/18379-2/#comments Utána zárom a jelentkezést. A logo nem véletlenül zöld. Hátha szerencsét hoz a Magyar bajnokcsapatnak este.
  A bajnokság mellett elindult a nemzeti kupa is.
  A nemzeti kupa sorsolását a csapatválasztások után ki fogom tenni. Az előző bajnokság helyezése alapján az 1. fordulóban Kulacs Karesz és Cube előnyerők lesznek. A további 10 játékost gépi sorsolással random szerűen összesorsolom.

 20. Megkezdődhet az angol2. liga csapatválasztása. Janek az első a sorban.
  http://www.pesklub.com/angol-2-liga-ps4-2/#comments