Duma

„Ha tudtuk volna, hogy Böde Dániel gólt szerez, már hamarabb beküldjük.”
(török-magyar VB selejtezömeccs után)

— Sanyi bá

Duma bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Sziasztok Orosz bajnokit ma akar vki nyomni ?

 2. Sziasztok Néhányan jelezték, hogy szeretnének negyeddöntőket játszani. Ehez be kellene holnap fejezni a csoportmeccseket.

 3. Köszi Bati! Javitottam.

 4. Kulacsm csere

 5. Karesz, Tibikun 2x van a TABELLÁN MAJD JAVÍTSD,, ki , köszi .

 6. Lehet kezdeni az orosz ligát, jó szórakozást mindenkinek! 🙂

  Országos kijelentés nem volt. Ez csak az én személyes véleményem volt az 5 legjobb magyar nemzetiségű játékosról.

 7. Hát például megmutathatnád, hogy te vagy az ötödik. 🙂 “Szerintem az 5 legjobb magyar”. Ez itt egy vélemény, nem sziklaszilárd tényszerű megállapítás. Az én véleményem meg az, hogy vannak még felderítetlen csiszolatlan gyémántok. A tudásod lehet, hogy megvan hozzá, hogy felvedd velük a versenyt, engem inkább az érdekel, hogy az a PES tűz megvan-e még? Megvan Czeh? Részemről mehet az Orosz rulett. Egész estig vagyok bajnokira és kupára.

 8. Na most törhetem a fejem, ki az a 4…és ki az ötödik? 🤔 És az országos kijelentés , forrásmegjelölés nélkül…
  Közben elfelejtettem megemlíteni, hogy leszedtem az akciós Fifát. Nagyon kiváncsi voltam. 5percet tudtam vele játszani, egyszerűen vállalhatatlan az egész (számomra). Továbbra sem értem, hogy tud minden évben tarolni.

 9. Köszi srácok a gratulációkat! Gratulálok Bravensnek az ezüsthöz, Brechtnek a bronzhoz, és mindenkinek aki tisztességesen letolta a meccseket!

  Igy igaz Brecht. Nagyon kemény a mezőny. Szerintem az 5 legjobb magyar PES-es közül 4 képviselteti magát az orosz ligában. Lehet hogy nincs túl sok játékos, de mindenképpen minőségi játékerőt képviselnek a résztvevők. Kiváncsian várom a mérkőzések alakulását. 2 bajnokságban debütálónk is van. Őket a tabella elejére várom, még akkor is, ha nem túl acélos játékosállományú csapattal vágnak neki a pontvadászatnak.

 10. Milyen mezőny lesz itt az Oroszban. Atyaég. 🙂

 11. Meg akartam nézni, milyen csapatok maradtak az oroszban. Gondoltam kevés az induló, bele fog férni a kupa mellett és utólag nevezek. Na…hát még a draft sem ment le…

 12. Gratulálok Karesz a bajnoki címhez! 🥇😉
  Gratula nektek is Bravens🥈 és Brecht🥉!
  Ezt az Bravens-Tihi párharcot hogy nem sikerült összehozni? A dobogó szempontjából elég meghatározó lett volna…

 13. Gratulálok én is a helyezetteknek Karesz,Bravens és Brecht ,és mindenkinek a bajnokságból aki végigtolta a meccseket Hajrá Fiuk

 14. Gratulálok , Karesz, az újabb bajnoki címhez!

 15. Kiirtam az orosz liga draftját. Norbert következik. Aki meggondolná magát vagy még nevezne az ne habozzon.
  http://www.pesklub.com/orosz-liga-ps4/

 16. Köszi Brecht, ilyet még nem láttam ,hogy a,, madár ,,elhagyta a labdát menet közben,, beszartam,, már bocsi a gép rendesen szívatott de már megszoktam a ,,KONAMITÓL,, és gondolom megfigyeltétek hogy frissítés után mindig csoda dolgokat művel a gép ill a szerver,egy két napig de ez van köszönöm a meccseket Krisztiánnak Viva Argentina és Hajrá, Oroszban találkozunk,,

 17. A hét ziccere. https://www.youtube.com/watch?v=6f3QMloj1zI&feature=youtu.be Batinak egész meccs alatt semmi nem jött össze.

 18. Szia xardasneo. Érezd jól magad nálunk. 🙂

 19. Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy most fogok venni egy Notebook-ot hogy van-e hozzá Option fájlotok Mármint az lenne kérdésem igazából hogy csináltatok e PC hez is OTP bank ligat meg a többit válaszotokat köszönöm! 🙂

 20. És bekerült Janek csoda idezete✌️Még most is nevetek rajta 😂