Duma

“A győzelmeknek igen, a bekapott gólnak nem örültem.”

— fczolika

Duma bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Aki esetleg nyomná a kupát most, fent vagyok egy órát kb.

 2. 3lábu Zoli

 3. Zoli mint Genya vagy mint Kicsién?

 4. Kivéve, hogy nem eszel macskát, meg hogy nem vagy genya. 🙂 Ha halad a kupa kirakom vasárnap a kiírást és a szabályzatot. Had eméssze mindenki. 🙂

 5. Amúgy pont így nézek ki… 😀

 6. Kiváncsian várom a következő kupát, czehzoli és én, indulunk! És köszi Brecht az eröfeszítéseidet!!

 7. Keszeg azért tartom igazságosnak ezt a lebonyolítást, mert ugye a 4. helyezett kiesők pontjait senki nem viszi tovább. És ha megnézed, semmi más nem történik a középdöntőben, csak mintha lenne 2x 6os csoport akik egymás ellen játszanak oda-vissza vágós meccseket. Tehát 5×2 10 meccs eredménye alapján dőlhet el a továbbjutás. Mindenesetre, ha befejezitek vasárnapra a csoport meccseket akkor nem elődöntőkkel folytatódik a játék, hanem negyeddöntőkkel. Maradni fog az egy meccses kieséses rendszer,azon már nem variálok. Negyeddöntőben az 1 és 2. helyezettek lesznek hazai pályán.

 8. Sziasztok. Ha befejezi mindenki a csoportmeccseket vasárnapra, akkor hétfőn a negyeddöntőkkel folytatódhat a küzdelem.

 9. Brecht, nem szerveztem kupákat. Azokat mind Gyurics szervezte meg, csak besegítettem neki a sorsolásokkal.
  Szerintem azért is lehet igazságosabb a 4 továbbjutó, mert nem mindenki ugyanolyan erős csoportból került be. Ahol az első 3 körbeverte egymást, ott kevesebb pontokkal jutott be a 6 fős csoportba, míg aki könnyebb csoportba került az elején, több pontot is gyűjthetett, amit most magával hozott. A mi csoportunk is körbeverős volt, na meg emlékeztek az A csoportra, ahol Tihi sem jutott tovább pl…

 10. Nekem lényegében mind1, de szerintem maradjon úgy ez a kupa ahogy van, aztán a következőkön lehet variálni 🙂

 11. 4-el izgalmasabb végjáték lehetne…
  1. csoport első játszhatna a 2. csoport negyedikkel és így tovább..

  Aki elindult az vállalja is a játékot..! Inkább örülni kellene, hogy egy esetleges 3. vagy 4. hellyel is van még egy lehetőség hogy odaérjen a legjobb 4be.

  Ha nagyon variálni akarsz Brecht akkor még az érdekes lenne ha a legjobb 4nek is lenne egy csoportja és oda-visszavágós meccsek lennének.. Kb mint a BL-ben. 😀 Bár akkor a szerencse nem lenne olyan nagy faktor mint mondjuk egy kieséses meccsen..

 12. Örülök, ha kérdeznek, és megosztják itt, vagy privátban a véleményüket. Ahogy néhányan már megtették. Minden ötletet szívesen fogadok. És megrágom mi lehet élet képes. A cél, hogy a játékosok nagy része örömmel ragadjon kontrollert a Pes kupákért. És a kisebb – nagyobb sikerek után körbe rohanjanak a szobában. Pl mikor gyakorlatilag újoncként Psg -vel bajnokságot nyertem kevés tapasztalattal és játéktudással,de óriási szerencsével és 200% alázattal. Azóta se nyertem semmit. 🙂 Én azt szeretném, hogyha azon fájna a fejem, hogy éppen ki nem tud indulni az adott kupán a többszörös túljelentkezés miatt. Ezzel még nagyon sok dolgom lesz. Keszeg szerveztél kupákat, van tapasztalatod. Miért pont téged ne hallgatnálak meg? Estig még várok. Jelen pillanatban marad a 2 továbbjutó.

 13. Brecht! Jó 5letnek tűnik a 4 tovább jutó, de véleményem szerint amilyen nehéz osszehozni a meccseket, feleslegesnek tartom…. Maradjon szerintem úgy ahogy tervezted, és majd a következőben bevezetés 🙂

 14. Brecht, én nem akartam beleszólni a szervezésedbe, de egyébként nekem is az volt a véleményem, hogy 6-os csoportból kicsit karcsú az a 2 továbbjutó. Tehát ha módosítható az eredeti kiírás, akkor én is arra voksolok, legyen 4 továbbjutó. Legfeljebb keresztbejátszás lesz, 1-4, 2-3.

 15. Karesz már olvasta a következő kupa tervezet sablonját és ezek szerint elnyerte a tetszését. Meglepően jól tud esni este egy nehéz nap után a valós pozitív kritika. Remélem nektek is örömet okoz majd a következő kiírás. 🙂 Bati-n kívül senki nem jelezte igényét a 4 csapat továbbjutásának a módosítására. Holnap estig még várok, hogy legalább még 3 ember csatlakozzon a véleményéhez. Ellenkező esetben marad az eredeti kiírás szabályzata. Csoportonkénti két továbbjutó.

 16. Kissé megkésve , de azért csak megkapjuk az Euro2020 kiegészitőt. Június 4.-én érkezik a bővitmény. A Wembley és a Saint Petersburg stadionokat tartalmazza, valamint a hivatalos meccslabdát.