Duma

“Takarodjon innét, kurvára nem adok interjút. Ő egy kurva jó futballista, maguk meg totál idióták” – a tévés kételkedett Juan-Sebastian Veron képességeiben.

— Alex Ferguson

Duma bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Setiene Barca-ja a játékban 😀
  https://youtu.be/N26yGnr9_Dk

 2. Hát nem tudom, hogy kerülte el ez eddig a figyelmemet. Köszi!
  Balogh Norbit én sokkal többre tartottam, nagyon tetszett a játéka a Debrecenben. Ha jól olvasok a sorok között, ő is elszállt, mint a győzelmi zászló és ezért nem tudott sikereket elérni eddig sehol. Sajnos megint az a fránya mentális felkészültség…
  Azért várom a videót 🙂

 3. Matchday Zoli!
  Az event első pár napján az eredeti kerettel mehetsz, aztán a saját myclub csapatoddal (Ilyenkor csak a mezt és a címert kapod a választott csapatból.
  Mindig vannak aktuális párharcok a való világból, amik közül választhatsz, vagy akár az összeset is megcsinálhatod.
  Most pl Serie A vs Ligue 1 van, a másik eseményen pedig a portugál ligából tudsz csapatot választani. Meccsek után kapsz pontokat, amikkel lehet szerezni scoutot, edzőket, coin meghatározott sorrendben. Természetesen a coin a végső cél.

  Ha kihagytam vmit, akkor szólj Karesz!
  Egyébként azt akartam kérdezni, hogy a sok scouttal meg skill és position trainerrel mit kezdesz?
  Én ezekből az ajándék scoutokból értelmes embert még nem pörgettem ki. Még az 5*-osból sem.

  Zoli amúgy napok óta készülök neked egy videóval, amiben Balogh Norbert (Hull City) myclub góljait szeretném összevágni.
  Már 79-esre sikerült felhúznom. Az összes kampány trainert rá csesztem el 😀
  Már csak egy apró dolog kell a videóhoz….Hogy végre lőjön egy gólt!!! 😀
  A viccet félretéve már 4-et lőtt online, szóval alakulgat azért az anyag.

 4. Karesz, ezmiez? 🙂
  Összefoglalnád röviden kérlek? mi a teendő, mit lehet vele nyerni. Olyan gyorsan nyomkodod, nem látom.
  Köszi

 5. Sziasztok! 2014 óta PES-ezek, néha elkap a flow és akkor napokig csak ezzel, de egyébként elég alkalmi játékos vagyok. Azóta minden évben játszom az aktuális résszel, és nagyon élvezem. Az oldalt egy ismerősöm ajánlásával találtam aki már versenyzett itt korábban. Megértettem, hogy csak gyengébb csapattal indulhatok, de nem zavar, a lényeg a részvétel, lejátszom az összes meccsem! 🙂

 6. Túl fényes

 7. Mai myclub matchday a Napolisokkal 🙂
  TfOD8qyezJs

 8. Halihó! Én viszonylag elég kezdő játékos vagyok, de a Pes már nagyon régóta ismerős számomra. Talán 201212-13 környékén játszottam először Pes-el, PC-n. Nagyjából azóta minden részt kiróbáltam, de nem merültem bele a játékba. Decemberben vettem ps4-et hozzá a játékot, így ez az első Pes amivel úgy igazán elkezdtem játszani, foglalkozni. Eddig kisebb sikerekkel. Elfogadom a feltételeket, valamint hogy csak gyengébb csapattal tudok lenni így elsőre, de sebaj , legalább meglátom hol tartok a játékkal. Facebookos csoporton keresztül találta az oldalra.

 9. Ati ne csináld már
  Van csajom
  Véletlen olvassa a fórumot és lebukok
  A telefonomra irjatok
  06708090110
  Vagy a kicsia@debudos.hu emailre
  Jelige ne válogass te bunkó

 10. Gratulálok Karesz a VB győzelemhez🏆,Cujonak az ezüstéremhez és Norbinak és Daninak a bronzéremhez!(Világbajnokságon mondjuk szokott lenni bronz meccs…🤔)

 11. Üdv! Én is új vagyok. A paprikás csirke mellett nagy kedvencem a csoki. A PES-t valamikor 2002-2003 környékén próbáltam először, még fiatal fejjel. Akkoriban mindkét PC-n elérhető focis játékkal játszottam. Majd Fifa-évek következtek, de néha azért a Konami aktuális műve is előkerült. Tavaly nyár végén váltottam PS4-re, a lite kipróbálása óta játszom az új résszel és a riválissal is. Elhivatottságomat mi sem tükrözi jobban, mint hogy a spanyol bajnokságra is neveztem, aztán megláttam hogy az PC-s 😀
  A gyengébb csapat nem különösen érdekel, a BL mezőnyében szerintem így is lehet jó együttest találni. Persze jó lenne egy top ligás klub, de a 32 között szerintem csak 3-4 olyan van, akikkel nem szívesen lennék.

  P. S. : az oldalra egy témával foglalkozó FB csoportban találtam.

 12. Zsofesznak pont az ilyenek az esetei!😀

 13. Bottal járok és olyan csúnya vagyok, hogy nem tud készülni rólam fénykép😀🇦🇷

 14. batigol, Zsofesznek kellene egész alakos fénykép is!😀
  Megoldható?😂

 15. Tisztelt Szervezők , és csoporttagok! Harold Peter vagyok , a bácsi korosztály egyike .Már a 90- es évek eleje óta kezdtem el játszani foci szimulatorokkal játéktermekben majd el kezdtem fifázni amit kb minimum 16 éve leváltottam a Pesre, mert számomra a futball apróbb részletei ami nekem számít ebben a játékban testesül meg ! Évek óta játszom az online divisionban de új kihívásokat keresek .Többekkel már játszottam online és így megtaláltam ezt a közösséget ! Szeretem a kihívásokat , nekem nem probléma ha gyengébb csapattal kezdek , igyekszem majd küzdeni ! Köszönöm a lehetőséget mégegyszer !!

 16. Az most elég gyenge😀

 17. AshenOnE1!
  A Barca jó lesz?😂

 18. Leraknám, de nem engedik😀

 19. Elfogadom hogy csak gyengébb csapattal indulhatok 😉