Duma

“Dani annyira jóképű, hogy nem tudom játszassam-e, vagy megkúrjam-e”

— Harry Redknapp

Duma bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Keszeg! Vélhetően volt valamennyi gépi nyomás, ami azért ekkora különbségű csapatoknál nem is csoda, de kizárt, hogy csak ennyi a történet. Nézd meg a statisztikátokat. Te max itt játszod le azt a havi 20-30 meccsedet velünk, Karesz pedig (egy ideje nem néztem) , sztem közelít a 700 lejátszott meccshez. Ismeri a játék minden egyes “bug”-ját, fortélyát, pontosan tudja, hogy a játék mikor hogyan, mit csinál. Ez hatalmas előny, nézd meg hány lőtt góljai vannak a bajnokságokban, kupákban béna csapattokkal. Ja, most látom, hány órát ölt bele….
  Szóval sztem ne akadj ki, de legfőképp ne süllyedj le Zolika szintjére (bár lehet ez most összehoz titeket egy jó mozira 😉 )

 2. Sziasztok!

  Kiírtam a nevezést a következő kupára! A főoldalon lehet nevezni a bejegyzés alatt hozzászólásban!

 3. Szia!
  A francia másodosztály csapatai is választhatóak lesznek.
  Addig is irhatnál pár mondatot magadról. 🙂

 4. Üdv mindenkinek
  Következő bajnokságra jönnék én is srácok 🙂 Egy kérdés. Mi van akkor ha több mint 20 jelentkező van?

 5. Én már leköröztem a PES 19-et. 🙂

 6. Sziasztok ! A következő ps4 bajnokságban indulnék

 7. Csak a PES! 🙂

 8. Holnap 8tól illetve szombaton délelőtt (vasárnap még nem tudom mikor érek vissza) vagyok meccsekre!
  Akinek van kedve és ideje az írjon, és beosztom! 😀

 9. Nem kell ahhoz 2 gólos előny xd

 10. Sziasztok !

  Ritkán szoktam hozzászólni, inkább csak olvasó vagyok. Én csak a myclubbot játszom és hát azért kicsit megkönnyebbülök mikor nem csak nekem vannak formabontó meccseim. Amit én tapasztaltam.:
  – Ha az ellen jön kezdőkörből teljesen kékre lehúzod és akkor nagyobb esélyed van a túlélésre. (Legidegesítőbb bug ez a játékban szerintem)
  – Szögletnél dettó lekell menni egyet kékre és akkor nem tudnak lekontrázni, minden más szabadrúgásnál pedig csak a kapuralövés mert ha véletlenül eladod a labdát, könnyebben kapsz gólt te mint az ellen.
  – Klopp (3 csatáros) felállása a legnagyobb OP a játékban. Ha ő nincs meg akkor Fernando Santos, ha védekezőbb típus vagy akkor Simeone. A többi edző alatt a játékosok ezerszer lassabbak, kevésbé mennek előre / szereznek labdát, sokkal nagyobb játéktudás kell, hogy rankedolni tudj velük és sokszor még az se lesz elég. Még talán az Ajax edzője Ten Hag nem rossz, de a fenti 3 edző egyszerűen az összes többi taktikát megeszi reggelire, ha egy jó játékos ül mögötte és nem áll melléd a Konami faktor. (BTW Gasperinivel a legnagyobb fun játszani, ha minden kijön. Kikell próbálni mindenkinek, mert tényleg rohadt fun)
  – Persze a fenti 3 edzővel is van olyan, hogy lelassulnak a játékosok stb.. konami faktor. Én 800-850 szinten vagyok, néha 10 meccsig veretlen vagyok majd 10 meccs mikor csoda ha nyerek (legyen 600-as vagy 900-as rankú tökmindegy). Túllehet lendeülni ezen is, hiszen vannak 2000 + rankos játékok, de ahhoz tényleg kegyetlen jónak kell lenni, hogy a konami faktort is túlszárnyalja az ember : DD

  Van haverom, aki totál kezdő még és szoktunk barátságosat játszani egymás ellen. Az első 20-30 percben lövök neki 3-4-et és onnantól bármit csinálok rohadt nehéz lesz a góllövés, pedig nem én játszok rosszul vagy ő játszik jobban. Egyszerűen mellé áll a játék és a végére lesz vagy 20 kapuralövésem, de ezekből már kb. csak egy gól ha összejön 🙂

 11. Írtam a minap Zoli, hogy 4-2nél kétszer dobta ki az ellenfélnek a labdát a 16oson a kapusom. Úgy hogy a térfél közepéig akartam dobni….

 12. Sziasztok!
  Tegnap próbáltam elérni Saviolat (itt és PSN-en), de nem sikerült és még ha sikerült is volna se tudnánk játszani (felfüggesztették a profilját). Nekem ma már csak késő este lehet jó, holnaptól ő pedig 2 hétig nem lesz.
  Bajnokság végső határideje: Január 26.

  Ezúton kérném kétoldalúan a mérkőzés elhalasztását. Pótlásra sor Saviola visszaérkezésekor kerülne, jan 29 és 31 között!
  Ha úgy alakul akkor eléggé jó kis LIVE adás is lehet belőle, hiszen versenyben van a bajnoki címért! 😀

  Ha ez nem lehetséges, és ez miatt büntetésre kerül sor, akkor kérném én is a vele azonos büntetést!

 13. Sorry , ha sok a myclub észrevétel, de :
  Nem szabad gyorsan 2 góllal vezetni. Utána elfelejtenek a játékosok passzolni. Olyan sima, mezei passzok futnak lukra, hogy nem hiszem el, hogy ez nem az a híres script…
  Másnál?

 14. Én élném a full randomot. Csak nappal figyelni kellene, hogy ne béna árnyékos stadionban menjen a meccs.

 15. Na mégegyszer mert lejárt a 10 perc és nem lehet módosítani. ‘’Vagyis pontosabban Gyurics szervezte a kupát, nála nincs esőszabály, a Karesz által szervezett bajnokságokban/tornákon van csak esőtilalom.

  Bár néha ott is esik :)’’

  Anno nálam se volt eső tilalom még úgy 8-10 éve , bár akkor még lehet nem is volt eső a játékba , emlékeim szerint Gyurics se tiltotta sose, meg Maci se mikor még szervezett. Karesz vette át 3-4 éve és ő kérte, hogy nála ne legyen eső, meg este legyenek a meccsek. Másnál erre nincs kritérium kiírva. Csak a társaság 80-90%a Karesz érába jött azért ez a hit, hogy tiltva az eső máshol is.

  Amúgy szerintem nem direkt esett az eső, csak az újak sokszor randomon hagyják a beállítást. Nekem is volt esős meccsem is meg napközbeni is kupába is meg bajnokságba is. Engem egyik se zavar. Én beállítottam amúgy hogy csak este legyen meg jó időbe, ahogy Karesz kérte, kupa miatt meg már nem raktam visssza randomra.

  Még a 2k amerikai focis játékban volt anno meccs közben eső először, ott taktikai elem is volt, hogy a gyengébb csapattal levő játékos esőre rakja, ha hazai pályán volt. Nehezebb volt elkapni a passzt az esőben, jobban kicsúszott a kezükből az elkapkodnak a labda stb… Aztán átvette a meccs közbeni esőt az EA meg a a Konami is.

 16. Vagyis pontosabban Gyurics szervezte a kupát, nála nincs esőszabály, a Karesz által szervezett bajnokságokban/tornákon van csak esőtilalom. 🙂

 17. Csinálj egy másik Saviola8322 profilt aztán játszd le azon azt a 2 meccset.

  Czehzoli:
  Kupába nincs esőszabály. 🙂

 18. Nem is lenne olyan nagy goind ez a kizárás akármiért is történt elvagyok 3 napig online nélkül csak ami most legjobban idegesít az az hogy Czeraval hétfő vagy keddre volt megbeszélve az utolsó meccsem mert utána 2 hétig nem leszek gépközelben ilyen olyan okok miatt, így most nem is tudom már majd lejátszani az utolsó meccsemet. Nem tudom ez majd a bajnokságra nézve milyen szankciókkal fog járni és milyen következményei lesznek (Kizárás, kizárás a következő ligákból is), de szerettem volna letolni csak ez most nagyon rosszkor jött. Majd a Supervisorok értesítenek mi lesz így a maradék meccsekkel. Sajnálom a történteket de Czerának már említettem is a múlthéten hogy csak most fogok ráérni így ő tudott is a dologról. Ez a PS networkös kizárás nagyon rosszkor jött.
  Úgyhogy ezúton szeretnék elnézést kérni hogy így alakult várom a fejleményeket hogy mi lesz így a bajnoksággal.

  Mindenkinek sok sikert a hátralévő meccseken!

 19. Sziasztok!
  Az oldalon le lehet tölteni valami jó patchet a eFootball PES 2020 PC verzióra?
  Köszönöm!