Duma

“San Lorenzo (gyula) – Estudiantes 3-1
Estudiantes – San Lorenzo (gyula) 1-4
Néha volt egy kósza gondolat de jó lehet nyerni Gyula ellen :)
Ez meg odébb van.”

(PES 2015)

— Alf

Duma bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Czera csak hogy érezd a dolgok súlyát nekem az Arsenalt sikerült legyőznöm idegenben és otthon is😃

 2. Hát ma Arsenal & Everton kombót kapok. Érzésem szerint tátott szájjal fogok ÖNKÉNT besétálni a f#szerdőbe, szóval ha 1 pontot csenek a 4 meccsen és még időben kijövök az erdőből akkor már örülni fogok. 😀

 3. Na basszus nekem nem mondta egy szóval sem Kristóf😕 Na mindegy most már tudom.

 4. Remélem este belerondítok a top hangulatodba… 😁😁😁

 5. A törlés ellenére biztosan jól szolgálta a felkészülést Vidonak a barátságos meccs, annak ellenére is hogy ha nem mindent sikerült megvalósítani a pályán. 😀

  Én most top hangulatba vagyok a tegnapi meccsem után.. 😀

 6. Vido sajnálom, de Kristófot már töröltem a ligából.

 7. Brecht 79! Ebben teljesen egyetértek. Palival legalább hoztuk idegenben a finn meccset és román x-et, nála nem láttam protekciós játékost játszani. Rossi sem rossz, mondjuk a barátságos meccseken nem ő választott ellenfelet, ami szerintem úgyszintén katasztrofálisan rossz volt.

 8. czehzoli! Sallai lehet, hogy edzésen 10-ből 10-szer beveri, de meccsen 10-ből 10-szer kihagyja. Kivétel nélkül rossz megoldást választ minden fontos helyzetben mióta felépült a sérüléséből.

  Nyhsupporter! Megnyerték a párharcokat és készültek Szalaira. A Walesiek tudatosan tolták a játékunkat balra, Nagy Zsoltra, aki futószalagon szállította a rossz íveléseket, passzokat. Botka kellett volna a helyére.

 9. Lehet nincs igazam. Nehéz semleges szemmel nekem a válogatott meccseket nézni. Biztosan ki lehetne próbálni még néhány játékost. Szerintem a végeredmény ugyan az lett volna. Nincs merítési lehetőség. Nem játszottunk jól. Akartunk mi, de nem játszottunk jól. A mi válogatottunk nem engedheti meg a védelemben az összeszokatlanság luxusát. Én ebben láttam kudarc okát. Rossinál ma nem tudok jobb jelöltet. Talán Palival több szerencsénk lenne, most a kipihentsége lendíthetne a válogatotton. Mindenesetre ennél a play off- ban több kell. Hajrá Magyarok!!!

 10. Sok volt a “ja”, elnézést érte.

 11. Kádár sajnos sérült. De gólt , ő sem tudott volna lőni. Tegnap ez hiányzott.
  Szoboszlai és Sallai is az edzésen 10-ből 10x beveri azt a zsugát. 7méteres az a kurva kapu…7!!
  És ja, ilyen fostaliga játékot régen produkáltunk…pedig nagyon bíztam bennük…megint.
  Ja és Szalai. Szerintem messze a legértékesebb tagja a csapatnak. Küzd, hajt, biztat , nyomja. Dzsudzsák (azért hozom fel , mert ő a CSK), egy-egy labdavesztés után biztosan a bíró, vagy a csapattársa volt a hibás…
  ja..nem kedvelem 🙂

 12. Egyedül Szobaszlai meg Szalai játszott megfelelően. Többi mind alibizett vagy befosva/idegesen játszott. Ennél azért csak tudtak volna tenni többet. Szerintem sincs igazad Brecht. Fejben is meg taktikailag is sokkal jobban lehetett volna teljesíteni ezzel a felhozatallal is.
  Szerencsétlen Nagy Zsolttól ki várt csodát? Róla egy szó sem kéne h essen az eladott labdák ellenére. Első kezdő meccsén Bale ellen kirakni. Akármilyen tökös valaki, mindenkit befosat egy ilyen helyzet.
  Én úgy kb Lisztes, Lipcsei ideje óta követem a válogatottat. Ilyen szarul még nem láttam játszani a nemzeti gárdát. Totál 0 volt az egész. Ilyen játékkal inkább ne is jussunk ki az EB-re mert ciki lenne.

  Valaki el tudná mondani mi lett Kádárral? Sérült? Vagy komolyan az a helyzet h a múltkor egyet hibázott és keretbe sincs amiatt?

 13. Inkább e-sport csarnokot építettek volna, ennyi pénzért mi is hoznánk egy hasonló szintet, azon a téren szerintem 🙂 🙂
  Komolyabbra fordítva, nézzétek meg a statokat, gyalázatosak..
  Nagy Zsolt egy híjján 40 elvesztett labda..Lovrencsics 12/1 megnyert párharc 20 elvesztett labda, Szalainál a hazai meccsen vállalt 22 párharc után csak 12..Szoboszlai 0 szerelés 0 labdaszerzes 15 vesztett labda, Dzsudzsák 15 jó passz és ez 71%os pontosságot jelentett.
  A sokak által magasztalt Rossiról..azt mondta felkészültek Wales-ből, akik szerintem semmi újat nem mutattak tegnap, idő is volt rá bőven, mi pedig még arra se voltunk képesek, hogy a félpályán áthozzuk a labdát..egy labdakihozatalt nem lehet megtervezni?? Vagy akkor legalább lőttünk volna Szalaira több labdát..

 14. Brecht 79! Most nem értek egyet. Nagy Zsolt kb. 20-30%-al passzolt előre, de lehet, hogy sokat mondtam. Lepressingeltek bennünket a bal oldalra szorítva a labdajáratást, mert tudták, hogy Nagy Zsolt hibázik, az ívelésekre pedig direkt készültek, a széleken lefogták az induló Sallait, az előző meccsből tanulva óriási figyelmet fordítottak Szalaira, aki Pesten kiválóan tartotta meg az előre vágott labdákat, ezáltal ki tudtunk szabadulni a szorításból, kontrákat tudtunk vezetni. Nem hiába szorítottak bennünket arra az oldalra és nem hiába vezették az összes valamirevaló támadásukat azon az oldalon, az egyetlen szabályos gólt is onnan kaptuk. Dzsudzsák az utóbbi meccseken nagyon rossz, elönzőzi, elbénázza a szabadrúgásokat, így a legnagyobb fegyverünket a pontrúgásokat veszi el tőlünk. Még a selejtezők elején villant egyet-kettőt meccsenként, de már ez sincs benne. Védekezésben ok, odateszi magát, de Varga sokat fejlődött ezen a téren is Rebrov alatt, támadásban pedig kategóriákkal jobb. Óriási kérdés, hogy Korcsmár miért nem válogatott, de akár Kecskés Ákost is be lehetett volna hívni a folyamatosan hibázó Lang helyett. Botka Endréről szó sem esik, aki a kezdeti nehézségek után belső védőként is nagyszerű teljesítményt nyújt Európa Liga meccseken. A védelem összes pontján bevethető és Langnál, Nagy Zsoltál egészen biztosan jobb teljesítményt nyújt, de megkockáztatom Baráth és Lovrencsics szintjét is simán megüti lásd. Espanol meccs. Sallai az összes fontos pillanatban rossz megoldást választ, a tökösebb, agresszívebb Nagy Dominik talán jobb megoldás lenne, nem tudom. Sajnos nem tudtunk mit kezdeni a pressingükkel, hátul pedig káosz uralkodott. Sajnos ez van ha két kulcsember kiesik a válogatottból és egy 0 nemzetközi tapasztalattal rendelkező protekciós játszik egy Kádár helyett.

 15. Rendben Loresz!
  Bravens nekem délelőttök közül csak a szombat délelőtt játszik max.

 16. Vagyis kettot 🙂

 17. Sziasztok!
  Ma és holnap délelőtt vagyok bajnokizni.
  Holnap fél11-től Vidoval játszunk.

 18. Czera!
  Holnapra stoppolnek egy meccsett.
  17tol 19ig vagyok kb.

 19. Hajnalban végignéztem a meccset. Nagy Zsolt önmagához képest jól játszott. Aki meg nem azok is meg tettek mindent amit tudtak. Az igazi bűnösökről kevés szó esik. Ezek a játékosok jelenpillanatban a legjobbak. Dzsudzsistól -Szalaiig. Rajtuk van elverve az a por amit a háttérben meghúzódó mocskokon kellene. Még is ezek a játékosok felveszik felelősségteljes megy piros mezt, büszkén, mások terhét cipelve. A sok jogtalan megaláztatás ellenére is. Csak meghajolni tudok előttük.

 20. A mai naptól szombatig 2 ellenfelet várok / nap!
  Lesz stream is természetesen! Ma Vido & Saviola, a többi nap kiadó, írjatok bátran! 🙂