Duma

“Valamit biztos mondott Materazzi, amitől Zidane így begurult. Mert attól, hogy “ejnye-bejnye Zizou-kám, ezt nem kellett volna”, nem tenne ilyet…”

— Urbán Flórián

Duma bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Van valakinek kedve 3v3 coopozni most? Két haverommal vagyunk, jöhetnek az ellenfelek, aki akar! 🙂 PS-en írjatok rám, ne itt!

 2. Későn szóltam.
  Jövő héten újrapróbálkozom, de még nem tudom hogy lesz időm.
  De Karesz és Máté már velem együtt 3 , ha végül jönnek. Majd meglátjuk.

 3. Többen vagyunk,könnyebb ellenfelet találni,de azért elég durva meccs számokat produkált jópár ember(legfőképpen Norbi,aki szinte két bajnokságnyi mérkőzést lenyomott több,mint egy hét alatt 👍👏).

  Czeh Zoli
  Én adom,ha esetleg még rendezel ilyen offline kupát.Ma sajnos nem volt rá időm.

 4. Pedig jo felhozatal lenne eza trio 😂😀

 5. Karesz nem jöhet 😀

 6. Zoli legyen jovoheten ugyis megyunk pestre Kareszzal 😊

 7. Pestiek és környekiek!
  Holnap délutántól egy offline kupa itt nálam, érdekelne valakit?
  Zugló.
  Max sztem 4 fő.

 8. Srácok a mai West Ham United meccsek összefoglalója

  https://youtu.be/5o17_lzgshI

 9. Most esetleg van valaki bajnokira?

 10. Köszi szépen fczolika! Ki fog tartani! 😉
  Vannak még ötleteim, csak ez a bajnokság azért elég rendesen felemészíti az időt és a határidőt is szűkösnek gondolom.

 11. Ma este a Fradi meccs után valamint holnap délelőtt 8-tól 12-ig elérhető leszek tudok játszani bajnoki meccseket. Akivel még nem játszottam és tud időt szakítani a meccsekre az kérem jelezze és lenyomjuk.

 12. Kicsit nem nézek ide és máris ilyen komoly témák kerülnek terítékre 🙂
  Csak, hogy én is hozzászóljak:
  Mi a párommal és a két kiskrapekkal (akik azóta már elég nagyok) 3 éve költöztünk Sopronba. Nem a jobb élet reményében, hanem inkább családi okokból. De azóta igyekszünk kihasználni az adódó lehetőségeket. Teljesen más világ már itt is, nemhogy Bécsben. Más mentalitás, más temperamentum. Lehet szidni az osztrákokat, de én nem nagyon tudok róluk rosszat mondani. Az átlag magyaroknál klasszisokkal emberségesebbek. Kint is inkább a magyar tesz alád.
  Jelenleg albiban lakunk, ami horror pénz, de már tervben van a harmadik gyerek mellett a lakás is. Jóval könnyebb itt boldogulni, de meg kell dolgozni érte. Ide is jönnek olyan emberek, akik semmi melóval 2000 eurót akarnak keresni, sőt a legtöbb ilyen. Mikor mesélik, hogy milyen helyen voltak és milyen szar volt….én csak nézek rájuk hülyén, nem is értem mi a problémájuk. Tényleg az van, hogy minél kevesebb melóval minél többet akarnak keresni és ha kicsit már fárasztó, akkor kuka. Nekem is váltanom kell lassan, mert a lakás csak úgy jöhet össze. De ha az ember itt 4-5 évig bevállalja a keményebb melót (nem trágya munka millió túlórával, csak egy kicsit több a tingli-tanglinál) simán van egy hitelmentes lakása, és ez azért magyar viszonylatban elég ritka. Albi az tényleg kidobott pénz, de amíg nincs önerő, addig más nem marad.
  Mi is úgy jöttünk ide, hogy semmink nem volt. Nagy kockázat volt, de megérte. Aki jól melózik, azt kint is megbecsülik.

 13. Czera, értem én, hogy be van baszva, de akkor is.
  ______________
  Tegnap amúgy az összes meccsed néztem youtu.bon, hatalmas volt amikor ordítottad, hogy minden meccsen CZERA góóól! 😁Komolyan mondom szurkolód lettem!!!
  Azt kívánom, tartson ki a lelkesedés! 😉
  _________________
  Holnap délelőtt 11-kor várok egy ellenfelet angol bajnokira.
  Kíváncsi vagyok, ki lesz az első, aki kitömi a WEST HAM – ot.
  Mindig, minden meccsen már én sem fogok tudni felállni, fordítani….

  A kép illusztráció, Hati koma.

 14. Nyugi fczolika, Hatinho-t amúgy is nehéz komolyan venni.. 😀 Biztos nem beszólni akart.

 15. Hati szerintem én nem bántottalak…. Még a meccsünk után is írtam, hogy jobb csapatom van és szerencsétlen gólokat kaptál.
  Azért köszi, ez Magyarország!
  Az emberekkel is baj van nem kicsit… Negatív hozzáállás, dögöljön meg a szomszéd tehene stb. 😐

 16. Huhh Srácok!Azért az nem semmi,hogy Hati kalandozásaitól Pesten – től az ingatlan árakon át eljutottunk a mai fiatalok helyzetéig a mai világban … 🙂
  Keszeg még szép ,hogy termékmegjelenítést alkalmaztam ha már ez egy PES fórum 😉 🙂
  A CSOK szerintem nagy lehúzás és csak akkor éri meg ha már megvan a 3 gyerek plusz annyi tőkéd amennyit felveszel az nincs akkor felejtsd el.
  Mi a párommal azért nem akarunk gyereket “gyártani” ,hogy az államtól kapjunk pénzt annak már eléggé kényszer íze van.
  plusz mivan ha Isten ments nem jön össze ,nagyon durva szankciók vannak a szerződésben.
  Ha úgy érezzük,hogy jöjjön a kicsi Loresz akkor jönni fog de addig még sok mindent kiakarunk próbálni és csak most tudtunk szintet lépni 30on túl ,hogy megengedhessük magunknak.El akarok még egyszer legalább jutni Baecelonába(Imádtam) még egy Barca meccsre(2017 spanyol szuper kupa döntő képzelhetitek 🙁 )Szeretném a párom álmát is valóra váltani,hogy télbő-nyárba utazzunk. Mindeketten sokat küzdöttünk és csak munkahely váltással sikerült előrébb jutnunk.Ő Állami dolgozó volt gombokért én pedig egy vállalkozónak a “rabszolgája” minimál bejelentésér + boriték , ha emelésről volt szó 10-20 ezret emelt mikor többet érdemeltem és amikor mondtam neki akkor azzal jött,hogy jó vagy nagyon jó de a feletesim azt súgták neki,hogy néha motiválatlan (ANYÁDAT!!!) és amikor bejelentettem,hogy viszlát akkor már bármit megadott volna csak maradjak de emlékeztetettem a motiválatlanságomra.
  Czhezoli ezért nehéz a fiataloknak hitelt felvenni mert sok helyen minimálra vannak bejelentveés arra a bank nem ad egy lakásra6házra valót.Na meg ugye kell az önerő is ,erre volot ajó az LTP és afundamenta de azt is elvették .Ha nincs a párom és az LTP-m akkor nekünk sem jött volna össze a saját lakás.
  FCzolika nálatok a román/erdélyi vendég munkások viszik el a munkát de itt a Pesti agronomerációs gyárakba pedig telepítik be az Ukránokat akik még magyarul sem tudnak.Mivel nagyon sok ember kivándorolt nyugatra és persze olcsóbbak is.
  Nehéz nagyon a nagybetűs, de kitartás tizen és huszon éves (Keszeg figyelj ) PES társaim.
  Össze jön csak ne ad fel mint ahogy a PES-t se, addig nyomd amíg nem vagy egyre jobb.
  Nehéz de huszon éves PES társaim kitartás 😉

 17. Nálunk a következő volt
  Új ember (21-22 körül) bekerült a legjobb forgalmú boltunkba. havi 300-400 körül vitt haza 3-4hónapig.
  a kolléganője párszor kérte hogy ne csak eladjon hanem minden mást is csináljon meg(takaritás,szerviz rendes átvétel,beállitás stb.) csak mondom hogy ezek alap dolgok lennének egy egyszemélyes üzletben
  3hónap után a kolléganő szólt az ügyvezetőnek aki felhivta a srácot és megkérte ugyanezekre,annyit hozzátett hogy ha nem sikerül változtatni átteszi a legrosszabb boltba
  erre el,elment betegállományba és fel is mondott
  🙂 🙂 🙂

 18. Hati, afterezel?

 19. Tyks nincs sok csoda GG ilyen kis buzi real meg barca minden boltba olyan szart látsz gagyi geci hidd el Mu visszajo tényleg tisztelem a 2 kocsog spanyolt n

 20. Nagyon kevés munkával, nagyon sok pénzt akarnak keresni a fiatalok. Fogalmuk nincsen, mi a tisztelet, vagy mi az a lojalitás.
  Igen, el vannak tájolva.
  25 éves forma nem nagyon vette fel a ritmust, gondoltam behívom, megkérdezem mi-újság, hogy érzi magát, mért nem sikerült még beilleszkednie. Úgy ült le a tárgyalóban velem szembe, hogy majdnem leesett a székről és előkapta a telefonját és nekiállt nyomkodni. Hát mondom barátom, próbáld már meg megadni a tiszteletet azzal, hogy rám figyelsz és rendesen ülsz a széken. Másnap már nyilván nem jött és az volt az indok, hogy neki ne mondják meg, hogy mit és hogyan csináljon. Ez egy szélsőséges példa, de sajnos ez az általános.
  A fiatalabb korosztály még vészesebb..lásd azok az iskolai videók / hírek, ahol ütik verik a tanárt…szóval van baj. Mind meghalunk! :O