Duma

“Inzaghi lesen született”

— Ferguson – egy Juve United után

Duma bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Valaki lesz mostanság angol bajnokira?

 2. Szeretnék edzői liszencet ? De csak pesen tudnatok segiteni? meg szeretném kérni Manchestr united gold mezét

 3. Amugy Zolinak a kijelentésével is egyet kell értsek – én még 2 generáció között érzem magam (most vagyok 30), de pl sógornőm, aki 25 , bekerült az első olyan rendes munkahelyére, és 3 hónap után arról panaszkodott nekem,hogy ő nem érzi úgy hogy fejlődne a munkahelyén, meg nem érzi hogy haladna valahová, hasonlók… Még be se került, aztse tudja merre van arccal vagy mivel foglalkozik a cég, de ő már váltani akar… Sokan el vannak tájolva ilyen téren.

 4. Mi pont ezek miatt a sztorik miatt koccoltunk Bécsbe, nameg azért is,mert a saját bőrünkön is ezt tapasztaltuk. 2-3 munkahelyem volt nekem is,meg páromnak is 10 évvel ezelőtt, és nullára jöttünk ki minden hónapban, nulla kilátással lakásra,vagy bármire. Kint 4x annyi volt a kezdőfizum, mint otthon 1x helyen + 13,14 havi fizetés. De mi nem is feltétlen ez miatt maradtunk kint. mert persze több a fizu, de itt a lakás szintén 3x annyiba kerül. Egy 60 nm lakás, attól függően melyik kerületben vagy, 700-900 € / hó. Lakást venni meg 250 000 € (igen, kétszáz-ötvenezer euró) – tól lehet – határ a csillagos ég.
  Hanem az olyan “apróságok” ,hogy pl. kórház – full új, mindegy melyik kórházba mész be, nincs omladozó vakolat, lepotyogott csempe, szoci-wc. Keresztszalagszakadásomkor kaptam egy térdrögzítőt – ingyen, Mo.-n ismerősöm ugyanazért 15 ezer Ft-ot fizetett – biztosítással együtt. Vagy pl mivel született gyerekünk, jogosultak lettünk szociális lakásra. Most építik. Full új, minden chip-el működik, garázzsal, ovival a földszinten, 90nm, és annyit fogunk érte fizetni mint most a 60nm-es lakásért, mivel az állam segíti a fiatal családok életét, és 5 évig fix lakbérünk lesz.
  Amugy én személy szerint ugy vagyok a lakásvásárlás témával – inkább hitel, mint albi. Mert albi az kb olyan,mintha elégetném a pénzt. Hitelt meg igaz hogy sokáig fizeted, de azt kvázi befekteted, mert a végén lesz egy kecód. Szóval mi már kövi helyet hitelből inkább veszünk valamit – még akkor is ha 40 évig fogom fizetni.

 5. Ha mindent ossze adunk kijon a faszkalap

 6. Popcorn + keszeg + mozijegy ez a valo világ

 7. Nekem Makkoi faszkalap maradsz

 8. Gratulálok fc Zoli hát elmondani nem lehet mekkorra ász vagY

 9. Hatalmas ez a pes imádom

 10. Aki esetleg nem látta a mai WEST HAM UNITED bajnoki meccsei.
  https://youtu.be/ClKiSFQkz9Q

 11. Nincs rajta mit átgondolni, tapasztalat.
  Ez nem azt jelenti, hogy mindenki ilyen ebben a generációban.

 12. Czehzoli ez a “te generaciod nem nagyon akar dolgozni” is eleg meresz kijelentes 🤣 gondold at ujra 🙂

 13. Én még az első munkahelyemen vagyok , lassan 18 éve, tehát kellene, hogy legyen saját lakásom, de nincs 😀
  A Continentalhoz egy páran el akartak tőlem menni, de meggyőztem őket, hogy itt sokkal jobb és maradtak , mert tudták, hogy igazam van 🙂
  Igaz, hogy ott nem használhatod napközben a mobilodat? És az igaz, hogy nagyon szigorúak a szünetek?
  ja, pöröghetne a Kupa amúgy . lenyomtam a csoportmeccseket és már azt sem tudom, kik vannak a csapatomban, olyan régen játszottam…

 14. indulhatna egy új kupa mert kiestem gyorsan és peseznék,én 8,8millióért vettem a lakást 4.5éve most 45millióért lehetne meghirdetni 🙂
  mondjuk ráköltöttem,de ha abban az állapotban meghagyom akkor is 33 milliót érne most
  szörnyű

 15. Czera!
  Bp – Continental
  Gyöngyöshalász – Apollo
  Dunaújváros – Hankook?

 16. Nem elég Czera!😂
  Amúgy nem élek szarul, szép saját házban lakunk, két autó, elfogadható körülmények.
  Inkább az aggaszt, hogy minden bizonytalan és nem tudjuk mi lesz 1 év múlva…
  Énis gumigyárban dolgozok Continental Makó. 😁

 17. fczolika a youtubeos fizetés nem elég ahhoz hogy megélj? 😀 😀 😀
  Szívesen odaadom az enyémet! 😀

 18. Aki iszik/dohányzik stb én annak soha nem adtam kölcsönt és soha nem is sajnáltam, hiába panaszkodott bárki hogy kevés a lóvéja. Hazug volt a szememben, mert akinek tényleg kevés pénze az ilyen luxust nem engedhet meg magának.
  Én termeléstervezőként nem keresek rosszul, szinten vagyok és tudok is félretenni havonta. Gumigyárban dolgozok, jövőre jó eséllyel előléptetnek.
  A gondom viszont az, hogy hiába rakok félre akár másfél misit egy évben, 20 misi egy lakás (nem családi ház amit szeretnék, hanem lakás), szóval kb 10 évig gyűjthetek rá… 😀
  Ráadásul most nem az megy, hogy ha egy fiatal dolgozik valahol akkor ott lesz 10 évig. Még fogalmam sincs, hogy hol fogok kikötni addigra, szóval albizni fogok szerintem addig amíg a fixnek tekinthető helyemet meg nem találom és akkor abba a városba tudok költözni, családot alapítani stb.

 19. Angol bajnokságra 18óráig ráérek ma 🙂 vegyen fel aki ráér.

 20. Én Makón élek, erre is teljesen kilátástalan minden! Az még hagyján, hogy kevés a fizu, de itt a román határ mellett még munkahely is alig alig.

  Nem titok, ha minden igaz 1-1,5 év múlva kamionos leszek, a PESből nem tudok megélni 😂