Duma

“Takarodjon innét, kurvára nem adok interjút. Ő egy kurva jó futballista, maguk meg totál idióták” – a tévés kételkedett Juan-Sebastian Veron képességeiben.

— Alex Ferguson

Duma bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. czera, hol dolgozol? ha nem titkos.
  Valóban esélytelen vagy lakást venni, de sokan inkább választják az albérletet és azt fizetik évekig…azért az is egy kapufa. Inkább akkor a hitelbe lenne érdemes.
  A te generációd pedig nem igazán akar dolgozni. Én is termirként dolgozom és nem egyszer találkozom olyannal, hogy már másnap mondja, hogy neki ez sok és inkább felmond! És nem nehéz fizikai munkáról van szó, mobiltelefon szerviz vagyunk.
  Szóval vannak korlátaink sajnos, de el is vannak sokan kényelmesedve és várják a csodát.
  Nincsen pénz erre-arra, de közben iszik / dohányzik, szórja a pénzt, nem spórol… Szóval nem csak a lehetőségekben tér el a mi életünk, nálunk fejlettebb nyugati országokétól, de az attitűd is teljesen más.
  Kicsit csapongtam, sorry

 2. Czera, nyilván ezért találták ki a CSOK-ot, valahogy népességet kell növelni.
  Fizetéseket hagyjuk is, nekem még valamennyire elfogadható 13 év után nyomozóként, de egy járőr 150-160 ezret visz haza. Akkor abból béreljen egy albit?
  Öcsém meg építészmérnök Pesten, kurva erős iskolával, de a fizetése még most se 3-massal kezdődik.
  Akinek eddig nem volt lakása, csak azt sajnálom, mert ő mit kezd magával? Főleg ha a fizetése se jó és bankok se adnak hitelt.
  Pár napja kihallgattam egy srácot, Szentgotthárdon lakik, 20 km-re van a munkahelye a lakásától Ausztriában. Az még hagyján hogy nettó 900.000 HUF-ért dolgozik havonta, de ott törvény, hogy van 13. és 14. havi fizetése is, na meg a hűséget is díjjazzák, ha annál a cégnél marad, kötelezően emelkedik minden évben a bére. Bátyja még jobb, ő 5 km-re dolgozik a lakásától Ausztriában 1500 Euroért.
  Magyarország jobban teljesít, az a lényeg!
  De ha már pes fórum, LordLoresz jól belefűzte a témába a pes-t is! 🙂

 3. karesz86 !
  Ha jól tudom, akkor 5000 a Matchday részvétel és 5000 ha a grand finalt megnézed és a te általad választott fél nyer. Ha veszít akkor 3000 GP. Azért is jó a PES mert szerintem ezekkel az eventekkel abszolút újra játszhatóvá teszi a gamet és tényleg könnyű egy F2P playernek is jó csapatot összehozni belátható időn belül. A fifanál az ember 1 év alatt nem hoz össze egy normális csapatot, ha nem költ bele kb.

  LordLoresz!
  Valamelyik nap meló után majd át dobom az ID-m itt és majd megbesz. Így fejből sajnos nem tudom. Szerintem lehet a freindly résznél játszani egymással Myclubbon, szerintem is az lenne az igazi 🙂
  Így akár egy kisebb fős myclubb bajnokságot is adnék. Az angolon is gondolkodtam, de sajnos tényleg olyan sok meccsel meg egyeztetéssel jár, hogy inkább nem, ha nem tudom biztosra. Meg valahogy szeretek is inkább a saját csapatommal játszani már 🙂

 4. Akkor most képzeljétek el az én helyzetemet, itt vagyok 27 évesen, 4 éve melózok termeléstervezőként és egy ilyen lakásnak az 1 tizedét tudnám csak állni…
  Az én generációmból aki nem örököl vagy nincs szülői támogatás annak esélytelen a lakásvásárlás. Tervem, hogy 35 éves koromra legyen lakásom, háááááááááááát…. Lehet, de akkor is fizethetném még 10 évig a törlesztőt.

  Jó dolog lehetett volna ez a CSOK, de feltúrbózta az árakat, azok a párok akik meg nem akarnak gyereket tátott szájjal álldigálnak a f#szerdőben.

 5. Bizony “Szeretjük” , de mit lehet tenni ? jah igen ahogy egy előző kormányfő is mondta: “Akinek nem tetszik el lehet menni” amit jó páran azóta megfogadtak.
  Keszeg!
  Csökkeni ? 😀 jól érzed nem nagyon fog sőt…
  Amit mi vettünk lakást és felújitgattunk duplájáért el adhatnánk ami nagyon jól hangzik , de ugyan úgy kezdhetnénk mindent elölről mert azóta megint nőttek az árak :/ Szóval semmi értelme.
  Ha lenne egy időgépem akkor visszamennék és vásárolnék 2-3 lakást és kiadnám őket és nem kéne dolgozni egész nap csak Pesezhetnék 🙂 az albérlet árak is elszaladtak 100ezer +rezsi egy putriban, csak egy szoba ahol vannak lakótársaid 50-60 , ami normális az 150től havonta + rezsi persze kérnek két havi kauciót plusz első havit az máris 450 kezdésnek.
  Szörnyű!!!!!!

 6. Szeretlek, Magyarország!

 7. Az kemény! Pedig 20 körül mozogtak még olyan 1,5 éve amikor mi néztük. Mi Jászberényben 15-ért vettünk ilyen lakást, de 3 hónap múlva már 4 millióval többért adták el az alattunk levő ugyanolyan lakást. Most meg állapottól függően szerintem 20-25 között menne el. Csak az a baj, szerintem ez nem is nagyon lesz kevesebb belátható időn belül. Amikor vettük, akkor is volt aki azt tanácsolta, várjunk 1 évet mert visszacsökken, erre még több lett. Nem fog ez csökkenni szerintem jó ideig, vagy soha.

 8. Keszeg!
  Nem ott élek akkor csak random álltunk meg ott mert az autómban tilos cigizni.
  Én Kispesten lakom a szomszéd kerülteben,de nagyjából ugyan az. Éltem Kőbányán is kicsit távolabb az Újhegytől.
  Milyen az élet?Prolik,Cigók és Kínaiak össze zsúfolva panelházakaba .Mindenki lekakál mindenkit és teszi a dolgát,az ott felnőtt cimbik kijárnak a telepre bandázni,storyzni,sőrözni … ugyanígy a következő generáció is.Közel van a belvárós BKV-val és Autóval is(persze nem csúcs dugó időben)az újhegy közelében van Lidl,Penny ,Spar ,Meki szóval a bevásárláshoz nem is kell nagyon messzire mennetek na meg közel van a KÖKI terminál a Shopmark és a Böri is 😀
  Elég drágák a panelok a CSOK óta nagyon elszálltak az ingatlan árak főleg a panelok duplázódtak meg.
  Egy 68m2 lakás ami felvan újítva(most ülj le has állsz)30millától indul.Ez tavaly tavaszi statisztika mert akkor vettünk lakást azóta lehet,hogy emelekedtek.

 9. Lordloresz! Te az Újhegyi lakótelepen élsz? Majdnem oda költöztünk asszonnyal, de végül nem. Milyen ott az élet, mesélj már! Ilyen 68 m2-es emeletes házi lakások milyen árban mennek most?

 10. Hati!
  Egy kis flashback.2016 ősz volt azt hiszem esett is 😀
  Szóval
  Kispesten csatlakoztam hozzátok az Europarknal(most már Shopmark) ti már elég jól éreztétek magatokat (főleg te) onnan mentünk a Mekibe és utána sztorizgattunk az Újhegyi lakótelepen Csajok,Élet, Foci,Pes(amihez akkoriban nem sok közöm volt) majd megkertél,hogy vigyünk ki az állomásra a Keletihez.Ami meg is történt ,mi Bandival folytattuk az estét. Másnap mondta Bandi,hogy akit kivittünk a Keletihez hiába volt mert a Déliből indult a vonata 😀

 11. … és a mentő a rendőrökért ment?

 12. 1 név RBD Tereny Rudolf?
  Volt 1 jo szilveszter fehérváron a kocsmába csak rendörök voltak meg mentő

 13. Aki nen tudja ki leba az patchaljan gyakoroljon mint Fc zolika

 14. Hat az azert beszaras milyen kicsi a vilag mikor meg fenykoromba turneztam mentem ide oda azt arsenalal játszok ma azt lord mondja mi vittunk ki az allomásra Lebandowskival szinte deeeee rossz álomásra ::D emlékszem de rád nem mc hambi lebegés :)))))

 15. Edzés nélkűl nem megy szeretnék legenda lenni segitss Fc Zoli mik a hibák?

 16. Ha lehet ilyet kérni plussz idő kicsit edzek azt a cooopot odabaszom a miki egerés dobozahoz gyakorlok legendaryn

 17. De nagy terveim vannak !!!!! Zolikának legyen meg a 200 nézö naponta tobbször rányomok 🙂

 18. Bocs Timo én Legendaryn tolom de csak ha van netem a játéksebeségem hatttt 1.8 alapba de ha pörög 4.5 de kihivas ez a liga no thingamnak ::)))))))))

 19. a bossznak kuldem is