Duma

“Számomra nagyszerű motiváció, ha az ellenfél szurkolói kifütyülnek engem idegenben. Ám fáj nagyon, ha a hazai közönség teszi ezt velem. Ez olyan, mintha hazamennék, és a gyerekeim kiröhögnének.”

— Daniel Alves

Duma bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Sziasztok!
  Online competition van a játèkban??

 2. Srácok arról tudtok valami hogy Myclubban amikor játékosokat nyithatok Gp ért azt miért csak level 1es most? Most akármilyen nyitás hét játékosa stb mind 1 csillagos lesz? Eddig gyűjtögettem a gpket hátha a holnapi frissítéssel más lesz de ha mindenképp csak lvl1eset tudok nyitni akkor tök mindegy elnyitogatom.

 3. Sziasztok, Myclubrol vélemények? Én nagyon úgy láttom hogy ismét hanyagolni fogom, vannak meccsek amin bármit csinálsz nem nyerhetsz hiába gyengébb az ellenfél sokkal, pontatlan passzok, egy Kante Pogba nem tudja átvenni a labdát 60as ratingu kapus mindent véd míg a te 90es Alissonod 3/3 lövést benyal. Erre van esély hogy javítják? Mert a szimpla online csatákban nem fordult elő ilyesmi ott eddig nagyon tetszik a játék.

 4. Én sem szeretem Szalait, de énis azt vallom, hogy szükség van rá. Inkább az a gond, hogy nincs mellette egy gólerős fürge csatár.
  Javában tesztelem a PES 2020 – at, hamarosan dobok fel egy kis videót. 😉🎮

 5. Németh saját maga ismert be, hogy máshogy alakult volna a karrierje, ha más menedzsert választ anno. Olyat, aki szakmailag motivált és nem anyagilag…
  Maci, rendesen felkúrsz ezzel a Szalais témáddal. Nem egy európai top játékos, de igenis jó és a Válogatott egyik erőssége! Már önmagában az attitűdje is kiemeli őt a tömegből, de emellett borzasztóan hasznosan játszik. Egyik barátom is hasonlóan, zsigerből nem szereti Szalait, de elismerően beszélt róla a szlovák meccs után. Kérlek, szépen beszélj róla 🙂
  Nekem most annyira adná egy 4-4-2, amit nagyon rég nem játszott a Válogatott. Szalai mellé kell valaki és ha ez Németh lenne, tökéletes lenne.
  Védelem ok, középen szűrőben Nagy Ádám és elé 3 középpályás. Dzsudzsák, Sallai, Szoboszlai. nekem ez nagyon adná. Ügyesek a srácok elöl, több gól rúgnánk, az szinte biztos.

 6. Szil! Az Atleticoban egyszer rúgott, első felnőtt szezonjában 35 meccsen 19 gólt, utána egyre rosszabb teljesítményt nyújtott. Ahogy nézem, a Liverpoolban azért 3 évig is jól nyomta, mármint eddig csak a góljainak számát vettem figyelembe, de a meccs/gól átlaga igen jó volt. 1.(29/24) 2.(20/14) 3.(20/18) 4.ősz (22/9 itt már kezdett visszaesni).

  Maci! Pedig a spíleren látványosan okosabb volt, mint a protekciós szagértők. Mourinho sem volt labdarúgó, mégis sikerült nyernie 4 bajnoki és 2 BL címet.

 7. Ahogy mondod Szil😉

  Hajbel akkor bocs, csak ebből indultam ki mikor felkerestem ki az a faszi 😊
  Attól hogy újságíró és tud dumálni nem jelenti azt hogy ért a focihoz vagy akár máshoz sem.

 8. hajbel Torresnek nem a Pool-ba volt jó szezonja, hanem az Atleticoba világ életébe ott nyomta mikor aztán eladták, akkor került leszállóágba. Nálunk sem csinált sokat az már nem a 9-es mez átka volt régen ! 🙂

 9. Németh rossz döntéseket hozott (talán az ügynökei, liverpool az MTK nyomására stb) ilyen egyszerű. Attól még, hogy 15 évesen rendkívül koraérett játékos volt, egyáltalán nem volt biztos, hogy gyorsan fog fejlődni és vica-versa. Lehet, hogy amennyiben rendesen játszik, fokozatosan fejlődik, többet hozhatott volna ki magából, de szerintem csak szimplán kevés volt benne a potenciál. Pont az a fajta csatár, akire nincs szükség a modern futballban. Mozgékonynak nem elég mozgékony, erőcsatárnak pedig nem elég erős. Bárhol, ahol mutatott valamit, fél éven belül dobbantott, vagy magához képest túl magas szintre, vagy szar bajnokságba, ahol sok a pénz. Fernando Torres világ életében rossz játékos volt, futott egy-másfél jó szezont Liverpoolban, ennyi. Kb. Salah is ilyen lesz sajnos. Én már padoztatnám néha.

  Az értékelések nekem sem számítanak, viszont vannak, akik csak user scoret néznek metacriticen, mivel ugye az volt a téma, hogy alulpromotált a játék. Kele János igen megosztó személyiség, de nem amatőr, hanem profi elemző, mivel ebből él, újságíró.

 10. dinho lehet holnap benne lesz valami a javításban, mert roster lesz, addig énsem nagyon akarom nyomatni az ML-t 🙂

  Kíváncsi leszek ez első myclubos team of week playerekre 🙂 Nem bánnám, ha Piatek, Chiesa stb. lenne 19-be Simeone volt az elsőbe 🙂

 11. Jaj engedjétek már el ezt a fostalicska Szalait. Nem hiszem el. Mindenki másképp látja a dolgot. Valaki jól, valaki rosszúl. Brecht, Hajbel és Kelejancsi rosszúl. Én jól. Ez ilyen egyszerű gyerekek. De nincs ezzel semmi baj 🙂
  Brecht, ez nem csak úgy működik, hogy gondolok egyet és kihozom a karrieremből a maxot. Tehetség, kemény munka, jó hozzáállás és Szerencse kell hozzá. Némethnénk megvolt a három első csak a szerencse hiányzott. Kulcs-momentumokban sérült meg, én ha valaki tudja mert szorosan követtem már ifi kora óta és nagyon kedveltem. Szerencsétlen az első meccsen amikor Benitez kölcsönadta a Blackpoolhoz 1 évre, hogy belerázódjon a felnőtt tempóba, megsérült bizarr módon. Az arca tört be egy fejelő csata után. Azok után sose volt már az igazi Némo. Mint ha veszített volna valamit magából az után. De a hozzáállásával nem volt semmi gond. Keményen dolgozott azok után is. Most lehet furán hangzik hogy egy arccsont törés után egy focista másképp teljesít.de nem csak vele történt meg. Aki emlékszik Fernando Torres is hasonló képen járt. Arca betört, meg egy ideig olyan fekete maszkkal játszott de sose volt azok után az igazi. Sőt, inkább szar játékos lett a régi magához képest.
  Nem azt állítom hogy csak ezen múlott Németh karrierje. A balszerencsés sérülésékeken kívűl rengeteg más dolog sem klaffolt úgy ahogy kellett volna. A játékos ügynökök meg az egész transzfer piac, hogy hova kerül az ember, milyen ország, milyen csapathoz. Sajnos nem mindig maga a játékos dönti el, hogy mit-hogyan-merre-meddig-a-messzeségbe.
  Meg Brecht, ilyet említesz hogy azon kellett volna lennie, hogy Montenegro ellen rúgjon 3 gólt és ne szürküljön bele a mezőnybe. Itt látni, mennyire nem vágod a dolgot. Elárulom, hogy abszolút nem biztos, hogy maga Messi vagy mondjuk Sadio Mané vagy Salah sem rúgott volna gólt Németh helyében Montenegro ellen és ugyanúgy bele szürköltek volna a mezőnybe annak ellenére hogy az akarat meg a lelkesedés megvan. Nem úgy müködik a dolog.

  Hajbel, nagyon másképp látjuk a világot az biztos. Engem általában nem érdekel más véleménye hanem saját meglátásaimból építem fel. Nem érdekel egy amatőr fociblogoló szaros írása mert én magam látom a dolgokat.
  Még a PES-el kapcsolatban is olvassátok mások véleményét. Néha csak fogom a fejem, miket olvasok itt. Kit érdekel más mit ír a játékról?! Metacritic 9.4 PC 9.5 , faszt érdekel. Nem lényeges és semmit nem számít! Föleg nem egy focis játéknal ahol majd 1 hónap múlva jön egy patch és teljesen más lesz a játékmenet 🙂
  Üljetek le azt játszatok basszus, élvezzétek a játékot ha tetszik és saját véleményt alkotsatok ki és ne úgy üljetek le hogy már előre tudat alatt színezve vagytok mások meglátásai miatt. Vicc, komolyan mondom ezek a játék tesztek és szerintem bolond az aki súlyt fektet az ilyenre.

 12. Köszi Hajbel! 😉

  Reszkessen a csúnya fű a kicsi labda és az árkád játékmenet, fczolika kezében a PES 2020 😂

 13. fczolika! Metacriticen PS4 9.5 valamint PC 9.2 user scoret tekintve. Kiemelkedően jó.

 14. Hat ez csalodas,marmint a managereket 10db bol lehet kivalasztani,egyet elore 2hatra…😶

 15. Német Krisztián egy oltári nagy tehetség volt. Ha kihozta volna magából a maximumot lehetne most meghatározott játékos egy topbajnokságban. De nem tette. Ha én kezdeni akarok a Szlovák meccsen akkor akármennyire is a csapattársam mögé rangsorol az edző, mint csatár igyekszem legalább egy hármassal hazavágni a montenegrói hálóőrt, és nem szürkülök bele a mezőnybe. Szerintem ha a kényszerű cserék nincsenek így is becserélte volna. Ne felejtsük el 3 db kényszerű cserénk volt. Szalaiban meg ennyi van. Szalai egy Bundesliga szintű játékos ennyi idősen is. Kihozta karrierjéből a Maxot. A hozzáállása számomra pedig példa értékű. Ha Szoboszlai Dominik, Sallai átveszik a mentalitását nagyon sok örömet fognak még nekünk szerezni. És akkor egy Pesses kérdés, Ha már ez egy pesses és nem válogatott fórum.
  Az nem zavar, hogy csak 10 edző közül lehet választani az ML- ben. Bár a személyes jelenlét érzését megölik. De ugye nem blokkolják ezzel a taktikai felállítást? Én állíthatom be a formációt és taktikai utasítások adása is az enyémek? Nem pedig MY KLUBBOS megoldás van, hogy ez az edző így játszik te meg szokj hozzá?

 16. fczolikának:
  Offline ML kipróbáltam jópár meccset és az igazolást is. Azt kell mondjam, hogy most nagyon életszerű az egész végre van értelme és nem egyből ML-be is összepakolsz sztárcsapatot. Nem ám csak úgy igazolgatsz sztárokat egyből, na itt érezni lehet mi is az az FFP, mert végre van szerepe a budgetnek is és minden másnak. Nagyon fasza leszámítva, hogy az elején ilyen meglévő managerek közül választhatsz 10 db. Maradona, Gullit, Mattheus stb., de az szerintem nem számít. Mindenhol vagyis osk helyen vannak átvezető videók nekem tetszik.
  Online: A Myclub menüje is másabb, gondolok itt a játékosokra amikor pörgetni akarsz illetve szerkeszted a csapatod jópofa az a kör aminél a csík körbemegy, hogy milyen a ratingje egy playernek és az összes adatát látod végre egy képen. Összességében szerintem jó a játék.

 17. Teszteltem a jatekot en is nem birtam ki reggelig. Jatekmentben szerintem folyekonyabb es lenyegesen gyorsabb mint a 19-volt valahogy a FIFA 13-hoz tudnam hasonlitani sebbessegben bedobasoknal nincsen akkora szunet mint 19-ben volt kapus mozgasa is lenyegesen javult szerintem tavalyihoz kepest szerintem nagyon Jo laggot nem eszleltem igaz en csak offlineban toltam egyett. Ami zavart az a szurkolo hangok. Amikor kihagytam egy ajto ablak ziccert akkor mintha siralyok uvoltottek volna a lelatorol vagy valamilyen madar csippogas Lett volna na ez az egy igazabol Ami nem nagyon tetszett nekem de ezen kivul az uj kamera Allas meg Minden nagyon bejott nekem 🙂 fifabol jovok az ennyire egyszer sem fogott meg 16-ota sajnos mint a PES az utobbi evekben 🙂 master leaguet nem inditottam azt megvarom amig az OTP patch elnem keszul hehe aztan tolok egy maradonat a vidihez 🤪 meg kicsit szomorunak tartom hogy iden nem lehet managert costumizolni csak egy adott valasztek van… Sajna… Ez egy Nagy negativuma lesz a jateknak de nem Gond talan jovore lesz ez mashogy is egy evben ezt boven kilehet birni ezzel a rendszerrel 😀
  Ui: a lila menu es a menuben a zenek is lenyegesen jobbak mint 19-ben ez nalam Nagy plussz meg a tavalyihoz kepest abban ruhelltem a zeneket..

 18. Külföldi olvasói vélemények többnyire pozitívan szólnak a PES 2020 – ról.
  Természetesen elsősorban a játékmenetet dicsérik.
  http://www.jeuxvideo.com/jeux/ps4/jeu-1052387/avis/

 19. Hajbel én elfogadom a védőbeszédet!

 20. Brecht 79! Kösz szépen, el fogom olvasni a könyvet, megtaláltam.
  Kele János értékelése: SZALAI Ádám – Párharcai felét megnyerte, pedig a kontinens egyik legjobb védőjével, Milan Skriniarral kellett küzdenie. Amíg a csapat bírta, addig a letámadást is hatékonyan vezényelte, zárta a passzsávokat, használta a fedezőárnyékát. Kétszer kapura is lőtt, olykor-olykor befordult, akadt jó csele és megindulása is – amit ez a rendszer egy csatártól megkövetel, szinte kivétel nélkül képes volt hozni. Fejpárbajt nem veszített(!!!), és kiharcolt négy faultot is. Aki ennél többet vár a magyar válogatott mindenkori csatárától, annak van egy rossz hírem: eltévesztette a mozit. (6,5)