Duma

“A probléma a játékvezetőkkel, az hogy ismerik a szabályokat, de a játékot nem!”

— Bill Shankly

Duma bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. H-K-SZ délután elérhető vagyok PS Message-n!
  Tango, Janek, Timo, Kocka, Szalab, Gézi

 2. Hétfőtől délig vagy este fél 11kor jó nekem.

 3. Nem mostani videó, de kedves emlék számomra, mivel először lettem bajnok Super stáron.😁⚽
  https://youtu.be/EKKtDXH-PgM

 4. Micsoda egy szar ez a Copa.

 5. Sziasztok.most valaki ha raer akkor lenyomhassuk. Kb 5ig raerek

 6. Patrikot beraktam a francia ligába.
  Többiek is húzzanak bele. Haladjon az a pontvadászat! 🙂

 7. Sziasztok!
  Ma egész du elérhető leszek!
  PS Message-n keressetek, ha épp nem vagyok online!

 8. Gezi valahonnan ismerős vagy. Páran biztos ismernek a Guta kuparol😁😉

 9. Ha úgy van valaki helyett beszalnek. Aki úgy dönt, hogy nem akarja befejezni.

 10. Szevasz Patrik!
  Attól függ, hogy lesz-e rá igény. A francia liga se nagyon halad sajnos.

 11. Szeva Patrik10, ugy remlik mintha mi ismernenk valahonnan egymast😂

 12. Szia Karesz! Lessz még a francia liga után valamilyen liga?

 13. PES 2020 infók.
  ____________________
  A Konami meghallgatta a játékosok visszajelzéseit, és átdolgozta a teljes menürendszerét, így modernebbé és könnyebben böngészhető. Ha egy ideig PES- t játszott , tudja, milyen fárasztó és nehézkes a menü.Konami azt mondja, hogy fokozta a világító motorját is, ami a stadionokat, a rajongókat és a játékosokat valósághűbbé teszi, mint valaha. A cég azt mondja, hogy sok időt töltött a 3D-s szkennelés megszerzésében, hogy a fizikai tulajdonságok, mint a tetoválás, a haj és a testmozgások jobban megfeleljenek a valós világ szereplőinek.

  További animációkkal a támadók most már ki tudják állítani a védőket, míg a pályán lévő fű hosszabb vagy rövidebbnek tűnhet, attól függően, hogy milyen stadionban játszol. Vannak új kamerák is, amelyek közvetítik a mérkőzést, ami Konami erőfeszítéseinek része “szépíteni” a játékot.

  Itt az E3 2019, kaptam, hogy játsszon egy pár meccset eFootball PES 2020 és azonnal rájött, hogy mennyi a grafika javult összehasonlítva PES 2019 mennék olyan messzire, hogy azt mondják, ők a par azokkal származó FIFA 20 , ami általában a futball (er, foci) játékok aranystandardja. A stadion olyan, mint az FC Barcelona Camp Nou, aminek köszönhetően a videojáték renderelésénél vagy a TV-műsorszórásnál nehéz lesz kitalálni.

  Ami a játékmenetet illeti, nem tartott sokáig, hogy észrevettem a jobb haladási, lövés és egyérintéses vezérléseket, amiket Konami mostanában többet vesz figyelembe a labda fizikájából. És ha védő vagy, akkor új utakat fogsz kapni a támadók után, beleértve a további csúszásgátló animációkat, több módot, hogy a labdát fejezd be, és várj rá, egy lehetőség arra, hogy szándékos szabálytalanságot kövessen el. Az utóbbi hasznos lesz, ha az egyetlen lehetőséged egy támadó játékos hibáztatására, de csak készen állsz a sárga vagy piros lapra a játékvezetőtől, hiszen az egyik lesz a csapatnak.

  Míg csak a startot játszottam, a Konami-nak van egy teljesen új módja, az úgynevezett “Matchday”, ami a játékot a hivatásos bajnoksággal összekapcsolja a játékokkal, és engedelmeskedik kedvenc csapataival a rivalizálás és más nagy mérkőzések során. Ha például FC Barcelona-nel játszol, és például nyer, akkor ezek a pontok hozzáadódnak az online közösség összes tagjához, akik ugyanabban az időben is rajongók. A cél az, hogy minél többet nyerjünk, és segíthess a kedvenc csapatodban a ranglistán.

 14. Esetleg ma este olyan 9től valakinek lenne kedve és ideje velem barátságos mérkőzést játszani csak úgy kikapcsolódásképp?

 15. Az IGN bővebben is írt a PES 2020-ról. Nagyon biztató 😊
  ___________________________________
  [E3 2019] RONALDINHO ÉS MESSI PARÁDÉZIK A PES 2020 ELSŐ TRAILERÉBEN

  Az utcai focival erősítő FIFA 20 után természetesen a Konami rivális futballszimulátora is életjelet adott magáról, és az első trailerek mellett bizony a megjelenési dátumra is fény derült: 2019. szeptember 10-én érkezik a PES 2020 a boltom polcaira PS4, Xbox One és PC platformokon.

  Ahogy az a trailerből is kiderül, a Konami a továbbra is a játékmenet finomításában hisz, hiszen a egészen életszerű labdakezelésre, mozdulatokra, cselekre és lövésekre lesz lehetőségünk a megújított rendszereknek hála. Ezek megalkotásához Lionel Mess és Andrés Iniesta segítségét kérték, akik mozdulatai, helyzetteremtő képességük és fineszes megoldásaik mind visszaköszönnek majd a virtuális fociban. A Finesse Dribble és a No Touch Control erre épül, hiszen ezeknek hála akár a labda érintése nélkül, súlypont áthelyezésekkel, megtévesztő mozdulatokkal verhetjük át a védőket. Persze a labda sokkal pontosabban pattog majd, a védők okosabban helyezkednek, a csapattársaink pedig igyekeznek alkalmazkodni a csapat sztárjaihoz: például ha Messi meglódul a középpályán, akkor a többiek máris csatlakoznak hozzá, hogy megnyissák előtte a területet vagy hogy gólhelyzetben várhassák a passzt.

  A Konami úgy tűnik hallgatott a kritikákra, hiszen a PES 2020-ra teljesen megújítják a Master League opciót, amire már igazán ráfért egy ráncfelvarrás. ennek folyományaként interaktív dialógusrendszer került a menedzsermódba, az átigazolások sokkal életszerűbb módon zajlanak, kialakíthatjuk a saját szponzorlogónkat és a valódi menedzserek karaktermodelljein is sokat csiszoltak. Nézzétek például az interjút adó Maradonát!

  Ha minden igaz, akkor mindemellett a külsőségekre is jutott ideje a Konami fejlesztőinek, ugyanis 3D scanning technológiával a stadionok, a pálya és a közönség is fantasztikusan festenek majd, ráadásul a kissé túlbonyolított menürendszert is átdolgozták a könnyed használat jegyében.

  A PES 2020 tehát 2019. szeptember 10-én érkezik a PES 2020 a boltom polcaira PS4, Xbox One és PC platformokon.
  IGN Hungary

 16. Amúgy sziasztok. Már elég rég voltam itt

 17. Brut Ronaldinho😉

 18. Legend edition. Ár egyenlőre még nincs, de akinek megvolt a PES2019 az kap 10% kedvezményt.

 19. Ma E3-on bejelentették az eFootball PES 2020-at. Szeptember 10.-én érkezik. Digitálisan lesz sima és legend verzió. Lemezesen csak sima. A konami oldalán vannak további képek, érdekességek és pár gameplay videó Iniestával.
  https://www.konami.com/wepes/2020/eu/en/all/

 20. köszi Brecht :))