Duma

Duma bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Na mi a fa sz van izgi? Mekkora Madar vagy ?/??

 2. A king atom igiz? Majom celeb ::)

 3. Ha nyerek jo tipikus fasszopok !

 4. 1 Zolika elmehetsz a makaoi faszba

 5. Sikerült megidézni fczolikát ! ❤

 6. Ronaldo én tényleg azért nem indulok itt, mert az online játékmenet közelébe sincs az offline játékmenethez!
  Néha játszok online divisonban, az elmúlt 5-6 meccset nyilván megnyertem, de egyik meccs sem tetszett.
  Súlytalan szar az egész.
  Gép ellen már a sokadik bajnokságot vittem végig, mondhatom, hogy offline a legjobb PES a 2019-es.
  Kíváncsian várom a PES 20-at, ami a pletykák szerint új motorral készül ami online játékmenetet is jobbá fogja tenni. Majd kiderül.

 7. Én úgy gondolom, hogy szinte mindenkit ér személyi sérelem egy bajnokság során. Sok mindenki csalódik a játékban és úgy érzi, hogy minden összeesküdött ellene. Nem megy a játék, az ellenfelet tolja a gép és igy tovább. De! Aki elindul annak nézni kell azokat is akik a másik oldalon vannak. Ahol elindulsz, ott kutya kötelességed befejezni. Persze vannak esetek, mikor meg lehet érteni, ha valaki visszalép.Sokaknakott a család, gyerek, munka, ami mellett tisztességesen letolja a meccseket. Erre egyesek beleszarnak. Biztam benne, hogy Izginél csak hirtelen felindulásról volt szó, de tévedtem. Hiába az élet egy nagy csalódás. Megyünk tovább.

 8. Szerveznek egy kupat. Barki indulhatna, de senki nem fejezhetne be. Szerintem izgi lenne!

 9. De szep bucsubeszed!

 10. Engem 3 éve fczolika invitált ide , áradozott a pesklubbról, alig vártam, hogy indulhassak, erre ő nem indul , mert így úgy a játékmenet ,szar laggol stb., hirtelen nem is értettem , hogy mi van vele!! Azóta is látom facen pl hogy irja mindig szar online a játékmenet laggol stb. Na most nagyon kevés lagos meccsem volt szerintem olyan 300-ból max 10 , nem a laggal van a baj , ha nem itt vmi másról van szó ! de offline is ilyen a játék , hol ide hol oda billen a mérleg!
  Szóval a játék minden “hibája” és a sok vereség ellenére itt vagyok és itt leszek , ha a lehetőségeim úgy hozzák!
  De lehet olyat is csinálni , hogy inkább lelép az ember, mert olyan nincs , hogy én kikapok ! és 3 éve nem indul semmin és inkább játszik offline csak , persze kell egy idegrendszer, meg ha vkinek az egészségére megy akkor az tényleg ne legyen itt ! de én még mindig nagy dolognak tartom hogy van ez a klubb tele rengeted jó arcal és nagy zsugásokkal !!

 11. Ja fél 1 van ????

 12. Nekem már többször sikerült párhuzamot vonni a játék és a valoság között pl Mané sarkalt egy gólt erre a jáékban nekem is sikerült kb 10 méterre a kapunak háttal sarkalni bár nem gól , stb , tegnap Badzzso kb egy félidőt emberhátrányban jászott ellenem , erre a 94. percben beveri a győztes gólt , lásd a Leicester tegnapi meccsét !
  Izgi ! Nem lehet mindig nyerni ,ez a játék ilyen ! De aki règi pes-es az úgy is tudja , nekem is voltak kirohanásaim , de mára sikerült talán picit jobban kontrollalni ezt , hála a pesklubbnak tagoknak akik miatt még itt vagyok és nem bántam meg hiába vagyok a tabella végén ismét , de pl már az is nagyon nagy elismerés mikor pl Gelu hiába hogy mindig megver azt irja meccs után nekem hogy jó voltam sokat fejlődtem stb , számomra ez egy nagy elismerés ,de már másoktól is megkaptam ezt az “elismerést” és szarom le hogy kikapok már ezért mégérte itt maradni és meccseket jászani ,a játéknak meg mindig is lesznek furcsaságai , nem mindig a leg igazságosabb a játék DE EZ ILYEN! Na reggeli agymenés megvolt !

 13. Nem izgulta tul.

 14. Bravens ezt nekem is meg kell mutatnod. Hogyan verted meg Gelut? 🙂

 15. Nyugi, angol csapat nyeri. 🙂 Már szinte látom, ahogy a Chelsea átveszi a kupát. 😛

  Ma délelőtt vagyok játszani. Szerda és csütörtök is biztos jó kb. 18h-tól-01-ig

  Tango kupa
  Pubi bajnoki
  ha valakinek jó írjatok és jövök.

 16. Bravens, remélem megtartják ezt a szokásukat. ?

 17. Amióta csak létezik az Európa Liga, tojnak rá az olasz csapatok.

  Ha valaki tud jönni bajnokizni vagy kupázni írjon rám és fellépek.

 18. Mi történt ? Semmi ! Én ezt vártam ,erre számítottam ! Tudtam , hogy kiesünk ! Éreztem !

 19. Támadtál volna inkább a Juve ellen! 🙂
  Valaki ma este?