Duma

Duma bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Tamadhatnekom van!

 2. Ha válaszol szerintem csak támadási felületet ad magának. Abból meg megint rossz irányba mozdul el a Pes duma része. Abban bízom néhány nap alatt lehiggad és folytatja, mert az a Pes érzés akár milyen hibákkal tarkított a játék, meg marad.
  Érdekelne Roni véleménye a Frankfurt elleni meccsel kapcsolatban. Mi történhetett?

 3. Mindünk közül te játszod legérdekesebben a játékot manuális irányítással. Nagy kár. A jó egészséget szó használat, meg remélem nem azt jelenti amit én szoktam használni fiatalabb koromban, ha valami nem tetszett.

 4. Izgi engem érdekelne, hogy miért.

 5. Elnézést kérek mindenkitől!de!!nem tudom folytatni se a bajnokságot sem a kupát!nem írom le hogy miért inkább!akinek ez az online rész tetszik és ugy érzi hogy bármilyen köze van a labdarúgáshoz az csinálja tovább…jo volt itt lenni…..megkérem az illetékest azonnal töröljön ki minden honnan!jó egészséget sziasztok!

 6. Keszeg tudomásul vettük. Nem szeretném kitolni a bajnokság hatéridejét. 2 hónapig nem tarthat egy bajnokság, ez nyilvánvaló szerintem. Kérlek próbáld letolni a meccseket.Én szombaton és vasárnap tudok alkalmazkodni.

 7. Egyébként tényleg nem értem Simeonet. Ez full Mourinho foci volt. 4x próbáltak összesen kapura lőni, abból 1x találta el a kaput. Ha belemennek a rizikóba, és találnak egyet, simán kaphattak volna mellé 3-at is, még mindig tovább mentek volna.

 8. Az első meccsen pont kijött , amire képes Simeone…a gólörömre értem…
  Egy ilyen kerettel játszhatnák is a focit és akkor lehet egy-két serleggel több lenne a vitrinben. Tényleg nagyszerű eredményeket ért el, de a csapat sztem többre hivatott, mint alibizni. Még akár egy Leganes ellen is.

 9. Óriási csalódás nekem Simeone. Ilyen nincs, hogy nem készíti fel a csapatot egy b vagy c taktikára adott helyzetben. Ilyen nincs, hogy látja a tanácstalan csapatát és nem nyúl bele a meccsbe. Mintha Tomas Dollt láttam volna. Az alaptaktikán kívül semmit nem mutattak. Más téma. Szalab csak az én üzeneteimre nem válaszol, vagy máséra sem? Szalab, ha esetleg ezt olvasod írj egy időpontot mikor le tudjuk nyomni a bajnokit és a kupát.

 10. Annyira beoltotta őket Simeone, hogy még 3-0 után is többen vannak hátul, mint elöl.
  Jóéjt!

 11. Ez a Correa mennyire jó csere volt. Okos játékosnak tűnik…
  Mondjuk Simeone is ezzel a taktikával. Ezt egy Garami is jobban hozta volna.

 12. Sziasztok! Szeretném közölni, hogy több hetes lakás felújításon és költözködésen vagyok túl, nem volt túl sok időm játszani. Jövő hét kedden Rómába utazok, szombaton jövünk haza. Ettől függetlenül szeretném lejátszani a meccseket. A héten délutános vagyok, ami azt jelenti, hogy délelőtt tudok játszani, vagy este 23 után. Ha ilyen rövid a határidő, lehet hogy nem tudom lejátszani a meccseket. Arra kérlek titeket keressetek ti is itt vagy ps alkalmazásban. Nem tudom esetleg ki lehet-e tolni hónap végére a határidőt, mert ha jól emlékszem a bajnokság felére kiszabott határidő március 4. volt. Köszönöm

 13. Olyan nincs, hogy 1000% 🙂

 14. Azt hiszem Karesz ellen játszttam , de lehet előtte Gyula ellen volt , minden labda hozzá pattant vissza stb , DE ha rá akartam csúszni még azt se engedte a játék , becsúsztam és semmi nem történt , simán ment tovább a lasztival ,ilyen vagy 3x volt azon a meccsen,azt hittem beszarok ,hogy még felrúgni se birom, annyira billent a mérleg !
  Én elhiszem hogy nagy öröm lett vna megverni Gelut , nekem is majdnem sikerült Kareszt, de arról pl nem írtál hogy vezettem ellened Izgi 1-0ra és a 80.percben a 1000%-os ziccert fel akartam kapni sarokkal és kinaradt es ezután kiegyenlítettél ,akkor itt meg lehet az lett vna fair , hogy hagysz nyerni ? Nekem is szarul esett es FÁJ! ????✌

 15. Itt azért van egy évek óta létező hiba a játékban. Ha kapura törsz csak akkor kap pirosat az ellenfeled, ha ténylegesen az utolsó ember rúg fel. Ha éppen a jobb oldali védő szottyizik a szögletzászlónál, vagy van még egy védő a csúszó előtt hiába tőrnél kapura, csak sárga. Azért ez durva hiba. Javíthatnák igazán. Másrészt, meg a Pes 2019-ben nem is enged sokszor csúszni kiélezett szituációban. Így a csatár törhet kapura. Ami nem is baj. Ennyit finomítottak a játékon. A vizet palackozott szénsavas minőségben iszom. Az itteni víznek löszös és kavicsos az alja. Csapvizet csak a vendégeknek vagyok hajlandó felszolgálni.

 16. Brecht
  Ne igyal vizet, abban basznak a halak

 17. Szerintem itt a tobbseg eleteben nem csuszott be, maximum az asztal ala. Keves jo becsuszo szerelest latok. A jatek sajna nem buntetI elegge, foleg mikor hatulrol beled szallnak.
  Ziccerbe mesz a kapusra, mar beleptel a vedo ele. Innentol tabu a becsuszas nalam. Kar, hogy nincs lerantas gomb.

 18. “Ott ki is mentem inni egy pohár vizet” Ezen sírok 🙂
  Maci, épdételhetnéd az aranyköpéseket és ezt tedd bele 🙂

 19. Pubi ellen 3-1-nél a játékosa kilépett volna, de úgy rúgtam fel, hogy le se esett. A maradék húsz percet emberhátrányban játszottam le. De nem azon van a hangsúly hogy kiállítás volt -e vagy nem. (3-2 nél 20 perce még lett volna.) Hanem Pubi is felrúgott volna abban a szituációban. És egy hangja nem volt, az eset után. Pedig sokkal jobb játékos nálam. Ronaldoval nem azért rugdaltunk egymást Skót focisan 20 virtuális percen keresztül 2-2 nél, mert leakartuk ( akartuk le csak neked FIYOO 🙂 ) gyalulni egymást. Egyszerűen az ide – oda pattogó labdát csak csúszva – mászva lehetett megszerezni. Ez a játék valóságban is így működik. A taktikai falt része a játéknak az eredmény függvényében. (És nem arról van szó, hogy Ramos szintjére süllyedjünk le) A 3-2 -re megnyert meccseden ellenem húztad az időt az utolsó 5-8 percben. Most akkor az is sportszerűtlenség? Én sem tettem volna másképp. Persze vannak olyan meccsek amikor nehezebben viseli az ember, de azokat meg lehet privátban beszélni. Ahogy Vajas elleni bajnokit, vagy a Cujo elleni selejtezős kupa meccseket nagyon nehezen emésztettem meg. Gelu meg alapból az a játékos, aki ha odafigyel a semmiből is tud gólt rúgni. Kiegyenlítek ellene erre rögtön kap egy szerintem műszabadrúgást a kapumtól a 16- sarkához inkább közelebbre eső helyen a vonaltól jóval távolabb, a kapumtól 25-30 méterre. Erre betekeri a jobb felsőbe olyan kapufás gólvonal mögé lepattanósan. Gyönyörű szépen. Onnan 100 /1 x lehet gólt lőni. Ott ki is mentem inni egy pohár vizet. Csak annyit szerettem volna 2 sorban írni, ami valahogy megint nem sikerült, hogy ne bántsuk már egymást feleslegesen. Itt mindenki nyerni akar. Ha valaki úgy gondolja senkivel nem kell jóba lenni, ha valaki úgy gondolja senkit nem kell szeretni. Focizni kell vele és az alapvető tiszteletet megadni.

 20. Meglepne, ha Gelu gólszerzést akadályozna meg az utolsó emberével , bárki ellen is.
  De ezen egyszer már ment a vita. Ha valaki ezt a megoldást választja, mert sok múlik rajta, az ő dolga…