Duma

“Olyan szabály nincs, hogy Messi nem fejelhet!”
(MU-Barca BL döntőben a United védők integettek, reklamáltak, összenéztek Messi fejes gólja után)

— Egri Viktor

Duma bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Champions league?? Maaarha fasza!!

 2. Bl? Az szuper lesz!!

 3. Fc barca, a barcelona csapat miatt ez az id-m , kisgyerek korom ota imadom a Fc barcelonat.

 4. Koszi Janek, mar megvan, es a tobbieknek is kosz.

 5. Sziasztok!

  Kupába húzzatok bele hétfő óta nem ment le egy meccs sem.

  Nemsokára kiírom a következő kupára a nevezést ami a BL lesz.
  A bejegyzés alatt lehet nevezni.

 6. Roni baszdki, akárhányszor összefutottam az ID-dal, mindig gondolkodtam, honnan ez a név. Soha nem jutottam volna el a megoldásig, de végre!
  Amúgy érdekelne a többiek ID születése is. mki leírhatná, miért lett az az ID-ja, ami. Az enyém czehzoli. Azért , mert így hívnak.

 7. Jol mondod Janek , anugy volt egy pitem akit Diegonak hivtak innen az id-m ! Bejoltelek teged is meg a masik ujat is , mellé üzenetet is irtam hogy Ronaldo vok a pesklubbol ! ??

 8. Hali
  Átmásoltam az Option File-t de a mezek,csapatnevek nem változtak meg, BundesLiga még nincs, Otp Liga van de ott is teljes más nevek stb.. Tudna valaki segíteni ?

 9. Gezi
  Ne Ronaldót keress,hanem Diegoapitot. 😉

 10. Hazamegyek aztan atböngeszem ezt a ps-t

 11. Szeva Ronaldo9, nem, angolra van allitva. Most egy kicsit osszevagyok zavarva, van egy ronaldo akit meghivtam jatszani, es azt mondta hogy o nem jatsza az olasz bajnokit. Te jatszol az interrel ugye?

 12. Olyan lagg volt a meccsen, hogy a kommentár már mondta a játékos nevét,akihez még oda sem passzolta a forma a labdát. Sok szabadrúgásnál sípszó sem volt. Nem nyertem…

 13. Gezi én màr rég bejelöltelek ! Igazolj vissza ! Nem.magyar a ps-ed nyelve ? 🙂

 14. Igaz nem rossz stat, a gyerek se jatszott szarul de latnod kellett volna a golokat.. 3 vedombe vezette bele, ide oda pattogott a labda es persze h ele pattan vissza.. de nem csak ezen a meccsen volt ez, tobbin is.. az embereim lomha lajharkent mozognak. Az ove persze nem. Na mind1 csak ki kellett adnom magambol 😀

 15. Kettű
  Itt kifejezetten tetszik a stat-ban a védések száma 🙂

 16. Megint azoknak kedvez az új játékmenet, akik nem nagyon visznek bele IQ-t.
  És igen, ez a Kick-off goal bug megint előjött ,iszonyat undorító, nem is értem ebben mi az élvezet.
  És ez a stat azért nem is olyan szörnyű, mert nálam az a jellemző, hogy emberünk 78-80 passzkísérlettel lehozza a meccset abból sikeres kb 40-50. Btw a passzt is hazavágták rendesen…
  És mielőtt jönnek a lebegéssel stb, a többiek, igenis lehet ilyenekről beszélni a fórumon 🙂 Nem utáljuk a játékot, csak bosszankodunk dolgokon.

 17. Szevasz Ronaldo, a bajnoki kedveert jo volna ha be tudnalak jelolni csak az a baj hogy egyszeruen valami beallitasok miatt valami nem engedi, sot uzenetet se tudok neked kuldeni. En tokhulye vagyok ezekhez a dolgokhoz hatha te tudsz segiteni.

 18. Ma 5bol 5 zako myclubban.. +1 a bajnoksagban 😀 cirkuszba illo golokkal kapok ki.. ezt a kepet csak itt hagyom, hozza teszem mindig en vezettem, a gyerek kozep kezdes utan mindig egyenlitett… ja es a buntetoket is o nyerte 😀

 19. Köszi skacok