Duma

Duma bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Karesz
  Fel ottol mehet, City elso goljat mar latni fogod.

 2. Fiyoo,Keszeg!
  Fél 5tol 5ig,majd 7tol 9ig leszek VB meccsekre.

 3. Sziasztok!

  VB-n az A csoport nagyon le van maradva húzzatok bele!

 4. Az olaszhoz: Ludovico Einaudi. Divenire. Live Royal Albert Hall

 5. Nem problema Karesz, meg esik 🙂 Koszi, h csinalod!

 6. Nem problema Karesz

 7. Gézi, Szalab, itt az a szokás, hogy az új tagok veszik fel a régieket ismerősnek, vagyis tiétek az elsőbbség. 🙂 Tagok fül alatt a tagkönyvben megtaláltok mindenkit.

 8. Igen tudom, Vajas nagyon aktiv mindig a bajnokságokban, igy 2 csapatot szánok neki, Pubi Téged dobott ki a gép, Te lettél az áldozat. 🙂 Viccet félre téve, este már fáradtan csináltam, becsúszott pár hiba, máris korrigálom.

 9. Cagliari es Udinese mellett is az ő neve szerepel.. Cagliari-val én vagyok.. 😀

 10. Hogy értve ?

 11. Vajas be huzta elolem a Cagliari-t? 😀 nem vallal sokat a hataridoig ket csapattal? 😀

 12. Ma szabadnapos vagyok egesz nap sracok ha esetlek le szeretnetek nyomni a bajnoki meccseket⚽️⚽️⚽️

 13. Szevasztok sracok, ha nem volna gond akkor kerlek a bajnoksag kedveert jo volna ha ti jelolnetek be engem, mivel gondolom ti mar ismerosok vagytok egymassal. Ha nem problema. Elore is koszonom a megerteseteket. Az online id fcbarca2313

 14. Keszeg a félreértések elkerülése végett nem miattad választottam inkább a Napolit. Milánt semmiképp sem választottam volna. Persze ha nem szólsz, hogy Roni Interes elviszem. Mert a Napoli kapusposzton gyenge. Mivel egy nagy küzdő Roniról volt szó, ezért hagytam meg az Intert. A bajnokságot hétvégén kezdem, mert reális esélyem nyílt a tegnapi két bravúros meccsem után továbbjutni a vb csoportból. Ezt Roni ellen ( ahogy lenni szokott) egy vérizzasztós meccsen tehetem meg. A meccs érdekessége, hogy Roni szintén továbbjutási esélyekkel játszik majd, hiszen ő bravúrosan legyűrte az egyiptomi csapatot. A csoport esélyes Olaszoknak viszont a maradék 2 meccset be kell húzniuk, ha tovább akarnak jutni. Egyiptom 1 pontos. Rajtuk csak a csoda segít. + meg kell verni a bomba erős Olaszokat. De ha valaki erre képes, az a fegyelmezetten játszó Gyula vezette Egyiptom.

 15. Köszi Keszeg! 🙂

 16. De igen, Vonci az unokatesom.

 17. Szalab, Gézi üdv köztünk! Egy újabb gútai srác csatlakozott. Volt már köztünk pár és most is van egy, aki mégse gútai Gútai. 🙂 Na de ebbe inkább ne menjünk bele. 😀 Tán nem Vonci rokona vagy?

  Gelu gratulálok az újabb bajnoki cimedhez! Pubi neked is a bronzhoz. Danitól is szép a negyedik hely igy újoncként. Továbbá gratulálok mindenkinek aki végigtolta, főleg Berrynek aki a végsőkig küzdött és nem adta fel.
  Köszönöm a gratulációkat! 🙂

 18. Koszi mindenkinek! Udv az ujaknak!

 19. Szevasztok üdvözlök Mindenkit! Balázs vagyok Eger környékén élek. A kedvenc csapatom az Arsenal, idestova 20 éve szurkolok a csapatnak. A PES-sel nem túl régóta játszom, ennek megfelelően a tudásom még nem túl acélos, de fejlődőképes vagyok. Sok sikert, izgalmas perceket kívánok a bajnoksághoz. üdv

 20. Szlovakiai magyar vagyok, Gutarol szarmazom.