Duma

“A futball egyszerü. De a legnehezebb dolog egyszerüen focizni”

— Johan Cruyff

Duma bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Elsullyedt hajot nem vesz meg senki.

 2. Fly eladom a Newcastle -t 😀

 3. Pubi szerintem alapnak kellene lenni, hogy ha valaki csatlakozik egy közösséghez akkor bemutatkozzon. Nálam legalábbis ez magától értetődő volt mikor csatlakoztam a pesklubhoz. Azóta sok évet eltöltöttem itt és szerintem nem nagy kérés ez az újakkal szemben azért cserébe amit tőlünk kapnak.

 4. Ha már lagg.
  Hogy a faszba megy végig egy meccs úgy, hogy másodperces késés van és folyamatosan megáll a kép.
  Ha már nem tesznek ezek ellen semmit, legalább az ilyet szakítsák meg.
  Ráírtam az emberre már az 5. percben, visszaírt, hogy hahaha.
  Hát belém rakta az ideget…
  Nem értem ez mire jó.

 5. Én itt a dumàban gondoltam a bemutatkozást , mindenkiről van egy kialakult képem, álltalában mindenkivel pozitiv, sok jó arc van itt! Lassan 3. éve vagyok itt, szeretem ezt a pesklubbot nagyon! Rengeteg pozitiv dolgot kaptam , már azért megérte ! Csak ezért gondoltam ! 🙂 ✌

 6. Szerencsére erre is van szabályzat. Az meg, nem biztos, hogy az egyiknél fox akkor a másiknál is. Be kell tartani az alapvető kommunikációs szabályokat. A cél szerintem az, hogy minél többen legyünk. Sok fasza csávó PES klubbos 🙂 🙂 🙂 Ha jól emlékszem neked is, és most Daninak jeleztem az L3 mat. Az meg egyértelmű, hogy ha valaki új nem harapja át senki a torkát, ha valamit nem tud. Véleményem szerint nincs hülye kérdés.

 7. Siman elofurdulhatnak lagg-ok, de azt sosem szabad elfelejteni, h mindket embernel laggol es mindkettonek ugyanolyan szar.
  Am ez az L3, meg be mutatkozni dolog.. az L3-at nem mindenki ismeri.. mondani kell neki, es vagni fogja.. be mutatkzni persze, h illene, de am meg senkitol sem lattam, h be mutatkozna. Kareszt le szamitva senki sem kert senkitol ilyet..

 8. Pubi. Nálam volta Brazílban. Pici laggal sosem foglalkozom, de az a meccs gyalázat volt. Képkockákat láttam szinte végig. Soha ilyet előtte még nem tapasztaltam. Hozzáteszem azóta se. Azóta nyomtunk 2 meccset gond nélkül. 🙂

 9. Csak az volt az érdekes ,hogy a jel a sarokba nem jelent meg és úgy is akadozott ! 🙂
  Régebben mikor jött vki új annak be kellett mutatkozni , kicsit írni magáról stb ! 🙂 de lehet épp nem olvastam ,de nehogy vki megsértődjön ! Lehet valahol görcs volt a kábelen ! ?

 10. En mar negyszer jatszottam Lacival, es egyszer sem volt problema a lagg-al.. lehet epp szar volt a halozat valahol.. anno nekem is laggol-t egy meccsen valakinel.. es latom azota sem valtozott a dolog, h rogton megy a falra, h valaki lagg-ol.. 😀

 11. Tapasztalat:
  Évek óta nem játszottam két ilyen rossz kapcsolatú meccset itt pesklubon belül.
  Én nem szóltam egyik meccsen se érte, mert semmi nem múlott rajta, de egy tétmeccset nem lenne szerencsés ilyen formában “játszani”.

 12. Flityó hagy jöjjön már , Lacival kapcsolatba kinek mi a tapasztalat , mert ellene nagyon laggolt !

 13. Newcastle-t tovabbra is atvennem, nem akarom hogy kiesesi gondok legyenek

 14. Gyurics ha nem valsz be, csak a szennygodor marad.

  Hati megkornyekezett coop ugyben a Tango-Zsevaldo paros.
  Rogton tudtam hogy csapda. Egy meccset lenyomtam veluk, Onedinho emlekere.

 15. Kiràly 🙂 köszi Janek

 16. Irni se tud 🙂 üdv Gyurics pár mondatba bemutatkoznal mitöl miért is szervezkedsz itt :)))

 17. Izginho nem rosszul osszerakot csapat a Flity meg en gyakoroltunk 🙂 matosszehozhattunk 1 derbyt de hivd a cimborad kinyozza hol a lbda :))) buek:)

 18. Sziasztok!

  Egyeztettem Karesszal és megbeszéltük, h átveszem a kupa szervezését. Legalább is egyet megpróbálok aztán utána meglátjuk,h tovább.
  Ki is írtam a következő kupát a főöldalra ami a VB lesz.
  A főoldalon lehet nevezni hozzászólásban!

 19. Köszi Roni,itt az egyik derbink:https://youtu.be/7kT9vOpJnEU

 20. Ez a fele meccs félszezonnál szerintem nagyon jó ötlet, viszont úgy gondolom lehetne úgy kezelni, hogy 18 helyett 16 a kötelező félszezonig. Tekintve hogy Whitemulti és Marlosspace nem mutatnak sok hajlandóságot arra hogy játszanak, így nem azoknak a hibája hogy ellenük nincs lejátszva, akik egyébként rendes ütemben nyomják.