Duma

Duma bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Csao megvagyok Roni 🙂 jo a my klub de minek is kell azt jatszani? Mbappe 19 meg a tobbi 2 het alatt vege wekly szarsag nem mindeggy mennyit ad az a szar ha venni is lehet? Division nincs benne? a jatekrol annyit elesebb lett a kep a tobbi ugyan az tik tik gol messi vagy vagy barki szoval öszinten szar online pl 800 ratingos elverem 5 dugoval mint jobbikot a narancs erre jon boby 410 sok meccsel a hata mogott es ott is 5 sima oda reszegen kepes vagyok ilyen forma valtozasra de jozanuuu? nem hiszem:) szoval iden csak kupaba indulok 🙂

 2. Pubii jo jatekosnak tunik igy par eredmeny utan. Megy a korbeveres, ahogy latom. Keszeg a vegere kieg. Bandi vagy Gelu megnyeri.
  Megneznek par meccset, vegyetek fol parasztok.

 3. En csaladcentrifugalis ember vagyok. Az elobb hallottam, befostam.

  Nagyon dicserik, biztos jo vetel

 4. Valaki nyomja az új Pókemberrel? Vélemény?

 5. Brazil bajnokság, hogy áll laggolàs ügyben?
  Jobb a helyzet tavaly óta?
  Ki mit tapasztalt?

 6. Nem leszek vasárnap estig PS közelben, a PSN nevem: cujo77777771989

 7. Én kipróbáltam a gyermekemmel 1 meccsre. Évekig nyomtam vele és soha nem mondtam róla ilyet de most a legőszintébben mondom hánynom kell tőle. Nagyon mű lett. Felüdülés volt utána mikor elinditotam a Pest.

 8. Tudod mit csinálhatsz a Fifa demóddal… 😀

 9. FIFA demót próbálta valaki?
  Vélemény? ?

 10. Megkérném az új tagokat, hogy vegyék fel a többieket ismerősnek PSN-en. Pubi ezt ügyesen megcsinálta már. Whitemultit ha keresné valaki, csak hitemultit irjon be H nélkül, csak igy dobja ki a profilját. Cujónak viszont nincs beirva a PSN neve, igy nem tudtam berakni a tagkönyvbe. A többiek már megtalálhatóak ott is. Mindenkinek sok sikert a brazil ligához!

 11. Remélem azelőtt ráérzek a játékra, mielőtt széttöröm a gépet.Vagy marad a offline+Pesklub.? Fogy a türelem,pedig igyekszem…

 12. Ruszi
  Nem jott semmilyen gameplay javitas, legalabbis a leirasban nem volt szo rola.

  Hogy valamI pozitivat is irjak, ejjel a fantommal almodtam. Nagyon konnyen ebredtem.

 13. Most kurvára negatívan fogok a játékról írni, de mióta rájött ma az új frissítés, valami kicseszett szar lett és mintha újra meg kellene tanulni játszani. A védekezés meg valami katasztrófa lett, a játékosaim többször állnak védekezés közben, mint futnak és rendesen rá sem mennek a labdás emberre és az irányítás és a reakcióidő is jóval lasabb lett. Nem tudom miket próbáltak kijavítani, de szerintem ezzel csak rontottak. Ettől függetlenül menjen a liga!!!

 14. Na ez jó már a myclub sincs kihívás sok. Mindenki fekete lasztis csapatokkal jön már 1 hónap után.
  Ilyen “pörgetéssel” én is 🙂
  Ma szinte csak fekete lasztikat “pörgettem”.
  volt 2 arany meg 1 vagy 2 ezüst, de ez nagyon…phhhhööö 🙂
  Mondanom sem kell, hogy Luis már megvolt 🙂
  Jó az a 3-as csere, de utána már kire cseréled, be ? Főleg, ha még fel is húzod a skilljét.

 15. Myclubban biztos rosszabb a helyzet. Azt nem mertem meg kiprobalni. 🙂

 16. Sajnos egyetértek Fiyoo. A rohamléptűeket meg nem lehet levédekezni, ha Mbappe megindul akkor vetheted a keresztet. A kényszeritőket meg tényleg nem lehet levédekezni, lassan befejezem a myclubot, inkább offline tolom majd. Meg maradnak a pesklubos ligák, itt kevesebb a NOOB. 🙂

 17. Egyszeruen rakenyszerit a jatek a gyors focira. Egyerintobol kell tamadni, meg a kenyszeritoket eroltetni. Ugy erzem nincs ido semmire, nem az van hogy te szabod meg mikor gyorsitod vagy lassitod a jatekot. Egyszeruen visz magaval.
  Terelgetem a labdat nekem fut a sajat jatekosom, ravaltok a vedomre kettot lep hatra, csak aztan kapom meg az iranyitast es ez pont eleg hogy ne erjem el a labdat. Nem tudom, mintha megorult volna jatek.

 18. Szép volt Janek! ?

 19. Ez a nyilatkozat is arra mutat rá,hogy Messi egy különleges tehetség,aki az átlag profi edzésmunkával is klasszis,C.Ronaldo pedig egy kiváló tehetségű labdarúgó,aki kemény munkával és extra edzéssel vált klasszissá. FIFA,UEFA és a média szereti lesarkítani,hogy Messi ,az örök gyerek,mindenki haverja,aki csak focizni szeret és mindegy,hogy egy argentín falucska kis utcáján vagy 100 000 ember elött Barcelonában.C.Ronaldo meg az örök primadonna,hisztis szépfiú,aki csak a külsejével van elfoglalva és addig nem passzol a kapu előtt ,amíg nem rúgott legalább egy gólt.Ez a jelenlegi nagy foci mese,a nép gyermeke és a “szőke” herceg csatája, amit gólba mérnek és aranylabdával díjaznak.Én mindkettőt elismerem,de nem jó vagy rossz félistenként,túl van hypeolva a
  “versengésük”.Mondjuk talán lassan ez a mese is véget ér és 10-20 év múlva noztalgiázunk az “aranylabdás” csatáikról…

 20. Messit sohasem láttam az edzőteremben, sem igazán keményen edzeni. Minden természetes volt számára, egyedül a tizenegyeseket gyakorolta jobban. Ezzel szemben Cristiano minden tréning után elment a konditerembe erősíteni. Megszállott volt, hogy ő legyen a legjobb – mondta az ESPN kamerái előtt Carlos Tévez. – Mindig nagyon korán érkezett edzésre. Ha a tréning reggel 9-kor kezdődött, én odamentem 8-ra, és láttam, hogy ő már gyakorol. Ha odamentem 7.30-ra, szintén. Elkezdtem kérdezni magamtól, hogy hogyan tudnék megszabadulni ettől a fickótól. A következő edzésre már reggel 6-ra megérkeztem és ő, igaz, álmosan, de akkor is már ott volt.”