Duma

Duma bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Szerintem most még csak azt látni, hogy nem pörögtek fel. Vagy ki tudja, lehet te látod jól és baszott nagy nyűg ez már nekik…viszont akkor ne várjunk semmit Rossitól se. Mert mi nemesebb cél van annál, mint hogy a hazádat képviselheted?

 2. Nem arra gondoltam hogy nekem veszitett az ertekebol, hanem a jatekosok szamara. Legalabbis en nem latom azt a “meghalok a palyan a VB aranyer” elant a “sztaroknal”. Csoportmeccsek ide vagy oda…

 3. Én személy szerint sokkal szívesebben megnézem bármelyik vb meccset, mint a BL- nagy rangadóit. Nekem az egészről a ” kenyeret és cirkuszt a népnek” római vezér mondása jut az eszembe. A VB a kisebb honosításokat leszámítva ma még a játék legszebb értelmében tiszta. Aztán jöhet itt is a 48 csapatos vb. Nyitás az ázsiai piac felé szellemében. A világ liga. Hogy ez is pusztán üzletté silányuljon. Ezért ma még minden vb meccset megnézek amit az időm engedi. Szerintem egyébként 10 éven belül a BL helyett létrehozzák a nagyok a saját 20 csapatos bajnokságukat.

 4. Azért az, hogy nincs presztizse, erős kijelentés. Valóban ki vannak “facsarva” a sztárok, de egy VB mindig a csúcs marad.
  Szvsz

 5. Köszi mki 🙂

 6. Sajna myclubba ez még mindig elég jól működik, ott nemis nagyon érdemes sztem feszes védekezést beállítani, és akkor nemtud hova lefordulni ha picit távolabb vár a védő.

  Amúgy ja,ez általában így van, kis csapatok harapnak, küzdenek, nagyok meg “lejönnek” focizgatni, mer végigjátszották már az egész évet, inkább nyűg. Sajna nem érzem hogy akkora presztízse lenne már ez nagy válogatottak számára VB-t nyerni. Pedig anno ez volt a csúcs, nem a bajnokok ligája…

 7. VB-n eddig jó volt látni Mexikó, szerbeket, Peru, horvátokat. Többi meccs altatótabletta helyettesítőként jól működött.

 8. Zoli, már évek óta benne van az a szaros csel. Lényeg, hogy engedd el az iránygombot és csak a sprintet tartsd be.
  Esetleg kis olvasnivalód: https://www.konami.com/wepes/2018/manual/ps4/en/control_other.html
  Nem tudom az idei részbe milyen de a régebbiekben vicc kategória volt amikor valaki elsütötte ezt az átlepős cselt több játékos között, ahogy a védők lemerevedve csak nézték az labdát és hagyták a támadót lefordulni.

 9. Naszal : auto feint – ON – nal is simán műxik. Mikor megy a laszti a játékos felé, felengedsz mindent, és csak rátenyerelsz a sprintre, és rajta tartod. Mozoghatsz is előtte a laszti felé, de egy pillanattal előtte engedj fel mindent, akkor tuti a siker. Meg persze legyen kellően erős a passz.

 10. Nekem bennvan az auto feint, de csinálja ugy is. ha kikapcsolod, akkor tutira csinálnia kell. Minnyá kipróbálom, de asszem sprintet kell nyomni, és tartani.

 11. Auto feintet ki kell kapcsooni?

 12. Zoli : dummy burst a neve. Mielott kapja a jatekos a lasztit R1 es nyomva tartod. Legalabbis alapbeallitason asszem.

 13. Nesze neked videobiro…
  Kegyelemből befújják 11esnek.

 14. Nekem ezzel a komboval sem adja…

 15. Pedig az egyszeru. Bal analog jobbra, jobb analog balra aztan haromszog negyszer, kozbe L2 benyomva.

 16. Az első Argentin gólnál látható labdaátlépést továbbra sem tudom megcsinálni…
  Valaki pls. Mert sorba szopatnak ilyennel, de én meg semmi 🙂

 17. https://youtu.be/DRq8Qgc5_yI
  0:58-nal a becsuszas, gyonyoru. Allt is a dakom.
  2:30-nal hogy dobja magat a barcas, elethubb nem is lehetne.

 18. En arra leszek kivancsi hogy a pesbe mikor rakjak bele. Mar ha egyaltalan kivitelezheto lenne.

 19. Ahha…kb erre gondoltam.
  Tehát így még inkább bele tudnak nyúlni egy meccsbe 🙂 Fasza ).

 20. Tessek
  “A nemzetközi szövetség négy területre korlátozza a fejlesztés alkalmazását: gólok, tizenegyesek és piros lapok esetére, illetve ha nem egyértelmű, hogy melyik játékost kell megbüntetni. A leshelyzetek csak az említett szituációk kapcsán “érdekelhetik” a moszkvai központban dolgozó videoasszisztenst, aki rádión konzultálhat a mérkőzés játékvezetőjével.

  A rendszer bemutatásánál a nemzetközi szövetség (FIFA) hangsúlyozta, hogy a videoasszisztens (video assistant referee – VAR) nem hoz semmilyen döntést, csupán segíti a mérkőzésvezetőt a döntéshozatalban, a rendelkezésére álló adatok, felvételek alapján javaslatot tesz a játékvezetőnek. A videoasszisztens munkáját három további asszisztens (assistant video assistant referee – AVAR) segíti a moszkvai videooperációs szobában (video operation room – VOR).

  A videoasszisztens folyamatosan figyeli az eseményeket, de kizárólag csak akkor szól a játékvezetőnek, ha az nyilvánvaló hibát követett el vagy nem vett észre egy súlyos szabálytalanságot. A bíró maga is elindíthatja a visszajátszási folyamatot, ha bizonytalan a döntésében. Ilyenkor jelzi a videoasszisztensnek, hogy ellenőrzést kér. Ennek érdekében megszakíthatja a játékot, ha éppen nem vezet támadást egyik csapat sem. A játékvezető a fülére helyezett ujjal jelzi, hogy a videoasszisztenssel kommunikál és ezért késlelteti a játék folytatását, majd tévékeretet mutat, ha megnézi a visszajátszást. “