Duma

Duma bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Viktor és Norbi elérhetetlen. Velük nem tudok mit kezdeni. Több üzenetet kaptak privátban is. Zolika, ha megjavul a géped téged még szeretettel várlak. 🙂

 2. Gratulálok Karesz a VB címhez!

  Grat Gelu a Spanyol bajnoki címhez!

 3. Kivancsian varom a 19et, ezekbol az uj skillekbol az ideiben is benne van par ? amugy farkas viktorrol valaki tud valamit? ? vagy megunta? ?

 4. Gameplay
  https://youtu.be/gn_zN9F0pk0
  Ahogy nezem, lehet majd menet kozben is cserelni

 5. Janek, ha sok meccset játszom papír, ceruza. 🙂 Jó hát legyen 4-2. Mondom, hogy öregszem. 🙂

 6. A munkahelyem beosztása megengedte. Sok túlóra. Nálunk nem fizetnek. Le kell csúsztatni negyedéves lebontásba. Hétfő- szerda bezárólag 9 órát kell benn töltenem. Meg van ennek a maga előnye és hátránya. Köszi Zoli. 17 30 ra Badzso is bejelentkezett. Már csak a 2 friss tag lenne. Sajna ők nem válaszolnak egyetlen megkeresésre sem. 🙁

 7. Én pont ezért nemjátszom már jóideje Myclubbot, és sokkal nyugodtabb is az életem 😀 nem a vereségen huzom fel magam,hanem a játékon magán, hogy kanyarban nincs “magához” képest.
  Master leaguet tolom 3x , de minden meccsen van 2-3 momentum amit megállítok, visszanézek ,mert annyira adja a focis feelinget, az apróságok ahogy átveszik a lasztit, amivel már belehet csapni a védőt, a finom indítások, egy jól eltalált kapáslövés …más na… pedig nem “regularon” tolom…

 8. Brecht, nem semmi lemaradást hoztál be, most már én vagyok a fekete bárány 😀
  Igyekszem, de mostanában kevesebb az időm és nagyon más ütemben vagyunk fent. Eddig talán csak Gelu ellen mondtam le úgy meccset, hogy le tudtam volna játszani (csak nem volt kedvem az E-s Levantéval 2 hatalmas gyufával kezdeni). A többiek mindig akkor írnak rám, ha épp mennem kell vagy játszom valakivel. Most meg utazom el 4 napra . De igyekszem utána.
  Picit a játékról és csak azért, mert végre más is észrevette. És ezért is csipázom nagyon Brechtet. Ugyanúgy látta az eddigi összes meccsünket, ahogyan én. És sosem játszottunk unalmas meccset. Ugyanígy vagyok Tyks-szel (nekem spec nagyon hiányzik a spanyolból), Janekkal (új tag létére), Bravens-szel. Gelu ellen is szeretek játszani, de őt utálom 😀
  De amit Brecht írt a meccselemzésbe, az az utolsó update óta jelen van. Akik a passz játékot játsszák, bukták már az idei évet. A rohangálás lett sajnos a menő , mint a 17-ben az oldalt elszaladós , beívelős kombó. Nekem ez a futkorászás pedig kevésbé megy és nem is élvezem. Az pedig nem baj, hogy kitaláltak egy ilyen opciót, de a passz játékot nem tudom miért kellett így megcincálni. Majd dobok fel egy jelenetet , az jellemzi a meccseimet. Tegnap bár csak 1 myclub meccsre volt időm, de az is pont egy ilyen lett. Félidőben emberünk 27!! passzal már 2:0ra vezetett…és ez lett az általános. nekem ez így nem tetszik. Szerencsére a PES Klub (néhány kivétellel 😉 ) nem ilyen.
  Lehet csak nekem vannak rossz tapasztalataim, de én ezt érzem most, mint változtatás. Hozzáteszem, nem rinyálok, csak sajnálkozom, mert néha-néha volt élvezetes meccs myclubban is, de ehhez én nem tudok és nem is akarok alkalmazkodni.

 9. Sziasztok. Spanyol bajnoki? Mikor jó nektek?
  Farkas Viktor, Norbi, Badzso.

 10. Tyks!
  Amint befejeződik a spanyol liga kezdhetjük a FUN kupát. Bármilyen csapattal lehet majd lenni, kivéve a myclubos csapatot.

 11. köszi mindenkinek!
  Igen elvesztem, felvettem az összefoglalót. mire itam addigra már nem voltál ott. Fordulatos meccs volt. Ha higgadtabb maradsz 2:1-es vezetésednél akkor másképp alakulhatott volna. Volt egy időszak mikor neked állt a zászló. Éreztem, hogy még az első félidőben ki kell egyenlitenem. Szerencsémre a középcsatárom Bellotti top formában volt, ez volt a kulcs. Köszi a meccset! Végre sikerült nyerni valamit. 🙂 Nem egyszerű egy ilyen erős mezőnyben.

 12. Karesz, meccs után elvesztél, Grat itt is!

 13. Lesz még amúgy augusztusig az a szabadcsapatos kupa/bajnokság? én benne lennék. VB meccsek közötti időt is kikell tölteni valahogy 😀 határidő meg lehetne a kövi game megjelenése. és akkor nincs stressz senkin.

 14. Grat Karesz ! Kicsit kárpótoltad az olaszokat 🙂
  És grat Czé-nek is az ezüsthöz !

 15. Gratula 🙂

 16. Gratula Karesz!

 17. Gratulálok Karesznak az 1. helyhez. Már nagyon rá szolgált. Czehnek is a 2. helyhez.

 18. VB döntő összefoglaló:

 19. Kösz Brecht!
  Ez PS 4 pro volt.
  Biztosítás van,300 000 Ft ig villám kàrra is.
  Tavaly korrektül fizettek csőtörésre is.Ha nem fizetnek normálisan, akkor csak késő ősszel lesz gépem…