Duma

”Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!”

— Simon Tibor

Duma bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Akkor a Barca-ban kene h jatszak nem? 😀

 2. “Olyan mint egy Barcelona játékos.Fölényesen a PES klub legjobbja.”(Gelu)
  -Torma János

 3. Elég szoros lett a csoport a végére és Kocka is nagyot hajrázott a csoportelsőségért.Reggel néztem az eredményeket és ment a matek,hogy hol is végeztem.Először sikerült kieséses szakaszba juttnom,de a másik csoportból nem igazán lehetett könnyű ellenfelet kapni, szóval mindegy is hányadik lettem.A minimális cél megvan és Arsenal szurkolóként megszoktam,hogy ez a végállomás is. ? Egy jó , izgalmas meccsben bízok Bravens ellen és az eredmény,majd kiderül.

 4. Hati után nem tettem volna egy fillért sem a továbbjutásomra. Janek az első meccset 60 percig te uraltad. Utána volt talán egy pici figyelemkihagyásod amit rögtön büntettem. És 1-1. Az 1. meccsen rúgtunk vagy 10 kapufát ketten. 🙂 A 2. csak te rúgtál kapufát. Az üres kapus zicceredet 6-8 méterről 0-0 nál, hogy hagytad ki most sem értem. A visszapattanót is sikerült kapufára verned. A veszted talán az lehetett, hogy előtte én már lejátszottam 5 húzos meccset. És addigra már hozzászoktam a néha csetlő botló E formás Belga válogatotthoz. A Franciáid is D-ben vannak. Ha ezt felszorozzuk az általad elfogyasztott sörök darabszámával megkapjuk a végeredményt. 1-1 3-0 Egyszerű matek. 🙂 Jó meccsek voltak. Én meg teher nélkül biztos kiesőként játszottam. Mellesleg Tomika ellen is összehoztam 2-2 nél egy Mákos gólt. 0 szögből a Brazil kapus bevédte. Szerencsémre két asszony altatás között Tomika megverte Hatit. Oda – vissza.

 5. Karesz hajnali 1 után írtam telefonról már fáradtan. Ma reggel korán pedig munka volt. A telefonon sajna nincs másolás beillesztés. 🙂 Gyorsan le akartam zavarni. Így a legegyszerűbbet választottam. Bíztam benne, hogy nem követek el főben járó bűnt. Reggelre biztosan elfelejtettem volna az összes eredményt. A többi eredményemet úgy írom majd, ahogy eddig. 🙂

 6. Brecht, már rengetegszer irtam, úgy látszik nem elégszer. Megkérek mindenkit, hogy megfelelően irja be az eredményeket.
  Csapat (Játékos) – Csapat (Játékos)

 7. Hopsz, most nézem, elirtam egy eredményt, Tomika ellen nyert Brecht 3:2-re én pedig 2:2-t irtam be, igy Brecht a továbbjutó.

 8. Janek! Azért egy döntetlent csak kiharcoltál. Ha ez nem sikerült volna, akkor nem Tomika a továbbjutó, hanem Brecht 🙂

 9. Tegnap Brecht ellen bebizonyosodott,hogy nem vagyok egy részeges pesmester.Kb háromszor próbáltam eltörni a felső lécet,de nem sikerült.? Az üres kapus ,5 méterről eltalált oldalsó kapufa is gyönyörű volt.? Te milyennek láttad a meccset Brecht ?☺️ Próbáltam 15 perccel a meccsek előtt kijózanodni,de nem nagyon sikerült.?

 10. Fiyoo bazdki mi a szar ez a szorzo ?????????????? Az hogy nyertem norbi ellen nem jelent semmit??????? szép napot mindenkinek ✌?

 11. Kialakultak a VB negyeddöntőinek párositásai. Ne feledjétek, 1 darab 15 perces meccs dönt a továbbjutásról. Hosszabbitást, tizenegyeseket tessék bekapcsolni!

 12. Koszi Szil
  Beleneztem, de csak egy majmot latok. Mit csinaljak?

 13. Fíyoo neked ehhez csak a tükörbe kell nézni nem kell aplikáció 🙂

 14. Most hallottam, hogy van olyan applikacio, amI mutatja ha buzi van a kozeledben. Valaki tudna segiteni? Nem mintha erdekelne.

 15. Nem szoktam ilyet csinalni, de modositom a szorzot. Elnezest kivanok
  Barcelona 3900,00

 16. Las Palmas villamrajtot vett!

 17. Szil
  Multkor irtad hogy az vagy, azert csesztetlek vele.
  En is elorendelem, de csak a sima verziot. Akit erdekel megosztva, irjon ram.

 18. Tomika, Brecht! 18-24 vagyok kupára kérlek jelentkezzetek!

 19. czehzoli én nem azért nem nevezek, mert elvertek, hanem mert tudom nem lenne időm lenyomni.
  Mikor neveztem rendesen letoltam minden meccset mindig.
  Fiyoo és már megint mért nem vagyok normális ? 🙂 Előrendeltem és ?