Duma

Duma bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Had legyek Basel fogadinho titinho 2 embert elkapok veluk 🙂
  Most mar alvas mert kesxulunk abl re :))))

 2. Most nezem pont 16 4×4 akkor hadjuk
  Hol a Basel? Csak Duma volt? 🙂 en nekem megfelel ! Janekinho volt talan a humor herold ? 🙂

 3. Karesz ha lehet sorsolj be engem is tudom van ez a ejjel indulok szint de komolyan gondolom ! Valasz csapatot tok mindeggy ki jo vagyok ennyi 🙂 koszi ha kell felebredek irok! Megeresotimeminho:)

 4. 9.5 recordinho:)) varazslat 🙂 jo kedv semmi bunko 🙂

 5. Tyks Bl nyerunk nyugi hidj nekem ! a tobbi csak tanc
  figyu elougrik Kiscsolilada Madridbol CZoli alap meg vlm Parisi :))))

 6. Maci.Jók a programok és szerencsére tényleg nincs köcsög. 😀 Van még 6 meccsem ,de én is élveztem a francia bajnokikat.Sose gondoltam volna ,hogy a Rennesszel ennyi meccset játszok valaha is . 🙂 Kevés győzelem,sok döntetlen, igazi francia módi.A döntetlenek azért nekem győzelmekkel is felértek , mert színvonalas, jó játékos mindenki.Az volt a célom,hogy megmutassam nem vagyok rossz játékos.Ez nem sikerült.Lehet rossz vagyok… ?
  😀
  Fiyoo:A becsúszása mindent elsöprő az tuti. 😉 Juvénak drukkoltam,de így nehéz lesz a továbbjutás .

 7. Tyks

  Oly mindegy hazai vagy vendeg
  Jon a henger, nincs menekves

 8. Elkesett egy utemet, benne van. Amugy nekem tetszett az a becsuszas. Kemeny volt, de nem alattomos.

 9. Fiyoo Bétakúrt favágónak jó lesz. ?

 10. Tyks sorsolni szoktam,hogy ki lesz a hazai a döntőben. Most nem én irtam be a nevedet a döntőbe. Maci vagy Zola irt be Téged elsőnek, már nem akartam korrigálni rajta. De most,hogy felhoztad kisorsoltam és maradsz Te a hazai.

  Holnap kisorsolom a BL csoportokat. A sorsolás úgy fog zajlani,hogy azonos nemzetből nem lehet 2 egy csoportban. Amennyiben egy nemzetből húzok 2 csapatot,automatiuksan a következő csoportba tolódik az adott csapat,majd húzok helyette másikat. Remélhetőleg Gelu és Tyks legkésőbb hétvégén lejátsza a kupadöntőt és kirakhatom a csoportokat.

 11. Bentancur remelem palyara lep este. O benne nagyon sokat latok.

 12. Tidustól azért egy izmos hajrá még eredményezhet bajnoki címet. Nem esélytelen egyáltalán!

 13. Maci, én éppen egy meet-en olvastam a szösszenetedet és annyira látványosan belemerültem, hogy be is szóltak xd
  Én nem emlékszem, vagy már tudni, mi lesz a következő bajnokság?

 14. Ez szép volt Maci! Kupában mérnem indultál? Szívesen összemérném énis a mancsomat a tiéddel ! 🙂

  Más 1: döntőben mi alapján dől el hogy ki van hazai pályán?

  Más 2: csak nekem tűnt ma még extra gyorsnak a játékmenet? vagycsak nagyon jó kapcsolatosakkal játszottam ma? vagy én vagyok lelassulva mint atom? 😀

 15. Szép volt Maci! Példa értékű a viselkedésed itt a klubban , de hát ha itt ilyen vagy akkor biztos fasza gyerek vagy a való életben is!

 16. Sziasztok franciázók!

  Most, hogy végeztem a bajnoksággal szeretném először is megköszönni mindenkinek a meccseket és leírni a kapott benyomásaimat a játékról és a játékosokról. Ahogy korábban említettem, igazából azért tértem vissza mert kíváncsi voltam, hogy milyenek a számomra új arcok, milyen játékstílust képviselnek, milyen személyiségek vannak stb. A pestől kinevezetten undort éreztem több, mint 2 éven át és teljesen hanyagoltam a játékot ez idő alatt. Amúgy zárójelben szeretném még említeni, hogy őszintén tudom javasolni mindenkinek aki hányingert érez a játéktól, hogy hanyagolja teljesen egy ideig, több ok miatt amibe most éppen nincs értelme belemélyedni.
  Aztán nemrég elhagyott ez az undorérzet és neveztem.

  A játék maga nagyjából olyan volt, mint amit vártam. Szóval, nem okozott csalódást mivel alacsonyra tettem a mércét 🙂 Messze van egy jól összetett játéktól az 1v1 online PES. Viszont úgy érzem igenis lehet szórakoztató! Ami miatt csodálkoztam, az a cselezés. Nem hittem volna, hogy ennyire le van butítva korábbi évekhez képest. Ugye szeretek csellózni és azt hiszem jól is ment az nekem régen de baszki szinte lehetetlen ma! 🙂 Számtalan alkalommal fordult elő, hogy tolnám a cselt de csak belevezeti a védőbe 🙂 Sok benne a hiba meg a potyagól, de ahogy Brecht szépen megfogalmazta: “A Konami néha belenyúl a meccsbe,de amit az egyik kezével elvesz azt a másik kezével vissza is adja”. Szóval ha képes az ember helyen kezelni ezeket a dolgokat, akkor nem okoz nagyobb gondot. Ennyit a játékról.

  Következtek ti, minden buzulás meg seggnyalás nélkül!
  Őszintén megmondom, nagyon pozitív benyomásokat kaptam rólatok. Azt hittem sok a köcsög de nem is volt senki az! 🙂 Sőt, még tök jó fejek, sportszerűek és több pozitív értelmű dolgokat fedeztem fel bennetek. Most nehogy valaki megsértődjön, mert azt hiszi olyat feltételeztem, hogy sok a köcsög, ez csak egy mondás!
  Ha ránézek a francia tabellára és megnézem a játékosokat, minden egyes játékosról eszembe jut milyenek voltak a meccsek ellene. Milyen stílust képviselt, a feelinget, egyes jelenetet stb. Ezek faszingeres dolgok!
  Semmi negatív nem jut eszembe. Igaz, volt az a kis történetem Zsevával, amit szóvá is tettem, de az sem volt igazából annyira vészes, csak leírtam ami nem tetszett. Zsevaldóra nem is tudnék haragudni ha még akarnék, hiszen a nyáron, amikor a tesóját látogattam Győrben, olyan dologgal tisztelt meg amit soha nem felejtek el.
  Csak kétszer játszottam mindenkivel és ugye nem lehet alapos véleményt alkotni a játéktudásról, de véleményem szerint magas szinten űzitek az ipart szinte mindannyian. Ha valakit ki kéne emelnem a sorból akkor szerintem Fiyoo kezelte legszebben a játékot és nem csodálkozom, hogy ilyen jól is megy neki. Nincs olyan, hogy “a legjobb játékos” és soha nem volt és soha nem is fontos 🙂 Mindenkinek más stílus tetszik, fekszik és szerencsére sokféle stílust képviselünk. Tök jó dolog, hogy különbözőféle karakterek vagyunk és mindenkire kicsit másképp lehet felkészülni. Én legalább ezt szerettem régen az itteni bajnokságokban, amikor meccs előtt egy kicsit átgondoltam, hogy az adott ellenfél nagyjából milyen játékot szokott nyomni és az után alkalmazkodni. Ha minden meccsen ugyanazt nyomnám meghalnék az unalomtól.
  Na már kezdek szót fosni. Megyek zabálni, csao!

 17. Várd ki a végét Zoli 😀 még a 4 meccs alatt bármi lehet !

 18. Se cheaterek, se longballosok. Ez lehet az eredménye. Volt köztúk 1000+ -os is. Néha nem értem ezt a játékot 🙂

 19. Köszönöm elismerő szavaid , Maci! 🙂
  Valóban, ez egy kiegyensúlyozott bajnokság lett. Ilyen kellene mindig.
  Én most annak szurkolok, hogy Tidus lenyomja az összes meccsét! hajrá 🙂

 20. Szép volt a végjátékod Czehzoli! Le a kalappal a kis mustárcsapattal elért helyezésedért!
  Amúgy tök jó, hogy ennyire szoros az állás a tabellán. Bravens mondta az elején, hogy lesznek itt körbeverések és teljesen így is alakult.