Duma

“Az ok, hogy miért nem fociznak a nők, az, hogy tizenegy nő nem hajlandó ugyanolyan ruhát egyszerre felvenni.” — Phyllis Diller

Duma bejegyzéshez 32,760 hozzászólás

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Furcsán vagy te beállítva, hogy mindig mások segge, és a buzulás témák érdekelnek téged. Én alapjáraton ilyen téren nem vagyok elfogadó, de mivel itt egy közösség van, így muszáj lenyelnem ezt a másságodat.

  Az Újpest? A lelátón mesés győzelem, a pályán pedig tisztesen helytállt az állami milliárdokkal felfújt Közpénz Fc otthonában, és erőn felül teljesítve csak a 8 perccel a vége előtt kapott góllal szenvedett vereséget.

 2. Rolikam te ne ezzel foglalkozz, keszulj a bulira Czolinal. Karban lesz tartva az aranyered.
  Ujpest mit jatszott?

 3. Most nézem ezt az európa ligát. Hogy kerültek oda olyan csapatok, mint a monaco, sporting, sevilla, Leipzig, Besiktas, Porto, Roma, Anderlecht, Benfica, Liverpool, Tottenham, Spartak Moszkva, Dortmund?
  Nem inkább BL-t nyomtok ilyen csapatokkal? Mert ezek mind a BL-ben vannak jelenleg 😀

 4. Nem olyan nagy kunszt összevágni ugy a videot, hogy ugy tunjon…

 5. Karesz haver is mondta kipróbálta kamu nem műxik neki sem.

 6. Fíyoo akkor hogy csinálja a gyerek ?

 7. Szil
  Minden porgetesnel mindenkinel folvillan a csillag, vagy mi az de mindket oldalon. Jobb oldalon meg egy szurke labdat jeloltel ki 😀
  Szerintem kicsit pihenned kene es minden rendben lesz.

 8. Karesz kipróbáltam a 11 lasztist nekem ezüst lett :(

 9. Karesz megvan a titka hogyan csinálja :-)
  Most megnéztem vagy 30x. Az a lényeg amikor a 11. fekete laszti is áthalad a karikán akkor nyom rá, mert látszik, hogy ott villan a csillag rajta felül amikor kimegy és akkor tuti fekete lesz. Úgymond megjelöli, szerintem ez lehetne akár az 5. vagy 6. laszti is ezáltal, ha ebben a koncepcióban gondolkodunk.
  Alábbi képen gondolok arra amit mondok ott jelöli meg az a 11. fekete laszti ott csillog a laszti bal felső sarkában.
  De akkor ezek szerint amikor rányomsz olyan lesz amit megjelölsz vele ?
  Nem tudom érhető -e amit akarok ezzel mondani.

 10. Bode Daniel buldozerista 😀

 11. Karesz most ez nagyon felbaszott ez a 11. labdás gyerek :-)
  Nem ha van elég coin :-)

 12. A sima 50k-ból 30 elmegy szerződésekre :)

 13. Ha egyedül nyomod a coop klánt com1 és com2-őt kapsz hozzá. Na már most ugye ekkor az egész csapatod beválasztja és igen könnyű nyerni, ha a gépet hagyod kicsitérvényesülni nem kell sokat váltogatni a playereket én az előbb igy vertem meg három emberkét és ma nem az első ilyen volt kb. a 3. gólnál kilépnek ez is elképzelhető olyan is volt és szépen kaszálsz belőle. Nekem 4800-4900 GP-t ad érte. 10 meccs és sima 50k :-)

 14. Karesz kipróbálom, de szerintem már csak holnap.

 15. Én úgy látom akkor nyom rá,mikor a 11. feketéhez ér. Pont akkor. Csak 10k GP-m volt de elidegeskedtem,elnyomtam hamarabb :)

 16. Karesz kipróbáltad már ? De azt nem látom, hogy pontosan mikor nyom rá amikor odaér a karika a 11. feketéhez vagy egy kicsivel utána ? :-)
  Ha kipróbáltad akkor mondd el műxik -e. Hamarabb is szólhattál volna az előbb pörgettem el 60ezret :-)

 17. ja, a Monaco ellen nem kell játszani a lőtt gól után. Csak Falcaot be kell csalni a kapus és a szélső védő közé. Nem fog letámadni :) lényeg 11:20-tól
  https://www.youtube.com/watch?v=vuEjwUHaiM8&t=725s

 18. Hát ezt nem akarom elhinni. A csávó 11. fekete labdára nyom rá és mindig fekete játékos jön neki. Október 2.-ai a videó, lehet,hogy már nem működik. Valaki kipróbálhatná :)
  https://www.youtube.com/watch?v=T5bKO-ydr20

 19. Javitottam Digit,köszi!
  Tyksnek igy 3-al több neked 3-al kevesebb!!
  Fair play dij a tiéd!!
  :)

 20. Srácok, aki könyveli az eredményeket nézzen utána az eredményeimnek, mert valami nem stimmel, több pontom van mint kellene lennie ! Valahol el lett nézve 1 győzelem ami nekem vereség volt !

  UI: Holnap DU. leszek !