Duma

(Egy hétfői nagyobb vitába beszólva)
“Én kőműves vagyok! De nem nagyon értek hozzá. Inkább nyomnám a ligát. Az sem megy nagyon, de legalább élvezem. Ma este 9-ig ráérek!”
— Patrik

Duma bejegyzéshez 32,511 hozzászólás

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

1 1,624 1,625 1,626
 1. annyit hozzá fűznék még hogy a húzat a kártyavárat is lerombolja

 2. Nekem a huzattól begyullad az ínyem ,utána megfájdul a fogam , persze csak ha nincs bedugva a fülem! Vigyázni kell a huzattal, könnyen megfázol stb, egy darabig sofőrködtem , az ablak mindig lehuzva picit, egy idő utàn nem értettem mikor edzek mitől fáj a bal vállam, hàt a huzattól bamme , köszönöm szépen ennyit szerettem vna mondani kérem kapcsolja ki !

 3. Fogakkal kapcsolatosan, ma egy ilyet hallottam egyik ismerősömtől:
  “Légyszi csukd be az ajtót mert huzatot kap a fogam!”
  Azt hittem viccel, hogy egy poénos magyar mondás vagy valami, de nem. Halál komolyan mondta! 😀

  Amúgy tetszenek a fogaid Karesz. Szépek, elegánsak és tuti bitang erősek. Biztos a sok kaszinótojástól ennyire egészségesek.

  Ja és köszi a jókívánságokat srácok!

 4. Szil mindegy, hogy sima ranking meccset játszol vagy online challenge cupot. Győzelem esetén mindenképp megkapod az ellenfeled weakly pontjainak az 50%-át. Sokat lehet egyszerre kaszálni ha jó ellenfelet győzöl le. Tegnap nekem nem jött össze. 😀 A vadállatnak 2149 pontja lett miután megvert.

 5. Néztem az Inter meccset,mondom bűn gyenge az Inter,erre az utolsó 5 percben fordítottak.
  Ilyen a foci.

 6. Karesz te melyiket játszod, amibe ennyi weakly point jön össze ?

 7. Fiyoo ! Most is tombolt a stadion ! 😉 Barátnőmnek mikor műtötték 1 hétig fel volt dagadva a fél arca ! De kemény csajszi, csak 3-4 napután már hisztizett , hogy úgy marad az arca! 😀

 8. Már megszabadultam tőle végre. Még 1 van, de az már normálisan kijött. Ez az alsó extrém helyzetben volt. 😀

 9. Hát részvétem Karesz ! Nekem a fogorvos olyan mint szupermennek a kriptonit ! Tavaly nekem is kiműtöttek 3 at a négyből . Az eggyik olyan szar volt , hogy 4 fogorvosi székből szálltam ki szégyen nem szégyen ez van , hiába vagyok már 30 éves ! :) Én minden nagyobb beavatkozast altatásban csinálok inkább kifizetem ! 2hónapja a nagyfiamnak 6 tejfogat kellett kihúzni altatásban csinálták meg délutánra már semmi baja sem volt ! Én voltam a legboldogabb mert tudom mekkora traumától kiméltem meg !!!

 10. na, ennek örülök. :) Tegnap operálták ki a bölcsességfgamat, nem jött jókor a hisztitek. KB. háromnegyed órát feküdtem a székben. 😀

 11. Karesz tegnap meg tudtuk beszélni a dolgot privátban !!! Szent a Béke

1 1,624 1,625 1,626