Duma

Duma bejegyzéshez 9 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

1 1 947 1 948 1 949
 1. Uuu, de jo h ilyen hamar elindul,
  Koszonjuk szepen 🙂

 2. Jó látni, hogy az oldal kezd újra megtelni élettel. Az EB&NL kupára minimális túljelentkezés történt. Rengeteg új játékossal kezdjük meg a kupát. Remélem, hogy jól fogjátok magatok érezni itt nálunk és sok bajnokságban és kupában szerepeltek majd. Éjfélig még bárki jelentkezhet aki szeretne. Utána zárom a nevezést. 1 Játékos várhatóan a C ligával kapcsolódik be a versenybe. A csoportok kialakítása kedden elkészül. A Kupaküzdelem szerda reggeltől kezdetét veszi. Addigra mindenki megkapja a D ligás első válogatottját. Jó szórakozást. 🙂

 3. Ide jottel belepot nem hoztal, multkor elbucsuztal, kilepo elmaradt. Ma nevnap es megint semmi. Ezt hivjak mesterharmasnak?

 4. Boldog nevnapot Zoltan!

 5. Bocs Fiyoo, nem szóltam a United győzelemről 🙁

 6. Hat koszi az infokat .😎

 7. Jocó örülök hogy ilyen lelkes vagy. 🙂 Brazil bajnokság már volt idén. A mostani orosz még 1 hónapig tart kb. Utána következik a spanyol. Az utánalévőt szavazásra bocsájtjuk majd. Igy van reális esély az argentinra. További jó szórakozást nálunk.

 8. Uhh koszii!!

 9. Van ilyen, hogy galéria. Playstation fűl legalsó pontja. Ott meg lehet nézni melyik éven milyen bajnokságok voltak idáig. Brazil volt. Argentin a 2020 as pesre, de tuti, hogy megfelelő mennyiségű ember szeretne Argentin bajnokságot, akkor az is lesz.

1 1 947 1 948 1 949