Duma

“Alex Ferguson a legjobb menedzser ezen a szinten, akivel együtt dolgoztam, annak ellenére, hogy más menedzserrel még nem dolgoztam ezen a szinten.”

— David Beckham

Duma bejegyzéshez 3 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

1 2 002 2 003 2 004
  1. Maci igazából szerettem volna tőled egy hosszabb hangvételű írást te hogy láttad, és szerencsémre őszintén le is írtad. Jó volt olvasni a nosztalgikus hangvételű írást. A Csupis videót eddig nem láttam nagyon állat lett. 🙂 Csak erős idegzetű pes fanoknak ajánlott. https://www.youtube.com/watch?v=_Er6uVcvpAg . Ma szembesültem én is azzal a ténnyel, hogy tényleg vége lesz, amikor a mobilomról reflex szerűen néztem rá az oldalra kora délutáni órákban. Információ idelátogatóknak……. Ez a felület nézett velem szembe. Ha lehet ajánlani oldalt személy szerint Tibi-Cujo közösen vezetett oldalát ajánlanám, ahol tűzzel vassal irtanak mindent ami a gyűlölet keltésről szól. Nemrég bizonyították, hogy meg tudnak hozni nehéz, de szükség szerű döntéseket is. Ugyan nem PES klub, de napi szinten folynak párbeszédek. Akit érdekel és még nincs bent, no meg betartja az alapvető kölcsönös tiszteleten alapuló szabályokat szívesen behívom.

  2. Engem is bannoltak oroszisti miatt
    Ő volt az aki élvezte a fifába elfutok a szélen beadom befejelem meccsenként 112szer😂

  3. Tényleg mentek a bannok is ezerrel 😀
    Téged igaz hogy nem. Viszont voltak olyanok akik bannolva lettek itt is, például a sajtlopó, miután át lett lépve egykét határ 😀

1 2 002 2 003 2 004