Duma

Duma bejegyzéshez 3 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

1 1 799 1 800 1 801
 1. Manchester City (Bambusz) érik a kizárás….

 2. Én a tegnapi játékos kizárással és az esti meccsekkel letudtam a mérkőzéseimet az idei Angol ligában.
  Ahogy a díjátadókon szokták mondani szeretném először is megköszönni a családomnak a sok türelmet amit mutattak felém ebben a pár hétben amíg játszottam a meccseket. 😀 😀 😀

  Komolyabbra fordítva a szót szeretném megköszönni a lehetőséget hogy elindulhattam egyáltalán nem bántam meg sőt…
  Köszönöm mindenkinek a sportszerű meccseket. Voltak igazán izgalmas és mozgalmas, voltak kevésbé élvezhető inkább küzdelmes meccsek is. Mint ahogy szerencsés győzelmeket is arattam ezek mellett viszont akadtak olyan meccsek ahol sehogy nem akartak összejönni a dolgok de hát a foci már csak ilyen, valahol kiegyenlítődnek a dolgok.
  Nagyon élveztem összességében az egész ligát.A liga indulásakor (ami az első online bajnokságom) magamban azt a cél tűztem ki hogy 10 ben szeretnék benne lenni, így teljesen látatlanban, ismeretlen ellenfelek ellen játszva úgy gondoltam ez talán magamat ismerve elvárható lehet. Igaz még korán sincs vége a ligának de a vesztett pontokat tekintve és kicsit böngészve a tabellát úgy látom ez a célkitűzés sikerült. Kis szerencsével és egy két rivális botlásával lehet ez még 5. 6. hely is de ahhoz már elég nagy szerencse is kell.
  Akiknek még hátra vannak meccsei azoknak jó játékot kívánok, sportszerű meccseket aztán a következő bajnokság kezdetekor ismét találkozunk. Mert újra indulni szeretnék.

  UI: Örülök hogy sikerül pár játékostársammal szorosabb barátságot kötni így ha nem is napi szinten de időről időre játszunk barátságos meccseket és beszélgetünk a játékról.

  Hajrá PESKlub

 3. Az komoly.. gondolom elkapta a londoniakat a hányásos fosásos vírus és a cserecsapattal álltak ki.. 😀 Viccet félretéve grat hozzá! 😉

1 1 799 1 800 1 801