Duma

Duma bejegyzéshez 16 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

1 1 988 1 989 1 990
 1. Gratulálok Kockának a kupa aranyhoz. És mindenkinek, aki becsülettel végig játszotta a tornát. A zakók ellenére is. Lehet jelentkezni a főoldalon az Ázsia Bajnokok Ligájára. Minden játékost várunk aki hasonló mentalitással képes végig játszani a meccseit.

 2. A végére úgy tűnik kiegyenlítődött a szavazás. Mivel én is a világbajnokságra szavaztam, és a szavazás a játékosok részére lett kitéve és nem miattam, ezért a saját szavazatomat nem számolom, másrészt ilyen döntetlen állásnál azoknak a szavazatait veszem figyelembe, akik folyamatosan részt vesznek a kupában. Így összegezve az Ázsia BL kerül megrendezésre. Amit picit én is várok, mert ilyen tornát még soha nem rendeztünk. Annyi hozzáfűzni valóval, hogy a következő kupa mindenképpen válogatott torna lesz.

  Gratulálok Katai Gabinak az 1. bajnoki aranyhoz a PES klubbon. Karesznak az ezüsthöz, és Valamiamerikának a bronzhoz, aki, ha ilyen ütemben fejlődik, a jövő nagy bajnoka lehet.

 3. Facebook a satan muve. Mind megfogtok halni

 4. Dik egy 0:0, erre erdemes inni.

 5. Az FB volt a hibás.😬🙂 Sajnálatomra átköltözött. Valamiért könnyebb ott mindenkinek. Ott viszont pörög. Ha este verjük Izlandot minden megvan bocsájtva. 🤙

 6. Most meg Brecht ölte meg.
  Nagyot fordult a Világ. Mintha helyet cserélt volna a 10 évvel ezelőtti foci és kézi válogatottunk. Fejben most Szoboszlaiék erősebbek, mint a kéziseink.

 7. Baszki ennyit nem lehet hibázni. Jók voltak a Hollandok, de az utolsó faultot leszámítva lejtett az a pálya a Magyar csapatnak. Egy kézilabda meccsen jó, ha akad egy – két fordulópont, ami megváltoztathatná a meccs képét. Mi legalább 4-5 ilyen sanszot szalasztottunk el. Kezdtünk már ilyen cudarul világversenyen. Még nincs veszve semmi.

 8. Feltamasztottam a forumot!

 9. Facomat, azt hittem galameccs lesz Hollandia ellen. Siman agyoncsaptak minket

 10. TAMASnak.

 11. Fiyoo, megölted a fórumot!
  Amúgy a te nevedet hogyan kell pontosan ejteni?

 12. Eskuszom nem volt szandekos. Meglattam a 9-7et, rogton nyeltem kettot.

 13. Gratulálok Karesznak a bajnoki címhez, Katai Gábornak és Gabesznak a dobogós helyekhez!

 14. Boldog új évet minden Pes klubos játékos társnak.

 15. Buek ide is! Meg csak egy sort ittam ebben az evben. Rosszul kezdodik

 16. Talan ket hete nyomtam egy meccset vagy kettot. Gameplay szinten oriasinak tunt a visszalepes, ilyen formaban nem nekem valo.

1 1 988 1 989 1 990