Duma

“A meccs irama fitt bírót kívánt, nézzék meg, külföldön olyan erősek a bírók, mint a hentes kutyája. Neki meg fél perc kellett, hogy felmutasson egy sárga lapot, aztán megállt pihenni. Röhejes volt”

— Alex Ferguson

Duma bejegyzéshez 10 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

1 1 870 1 871 1 872
 1. Jaja, nem semmi. Sokan nem maradtak, ahogy látom.
  Ja, Grat Lordnak es Daninak is, ezt kihagytam.

 2. Tegnap kíváncsiságból rálestem mikor indították a Pes klub oldalt . Bele is olvasgattam. Fiyooé volt az első hozzászólás. 2012 őszén. Ki másé is lett volna. 🙂 Lassan 8 éves történetet írtok. BRAVO.

 3. Micsoda meglepetések. Fiyoo állítólag focizott, Karesz és Hunbecks kiesett.

 4. En fodbaloztam!
  A csucson hagytam abba 18evesen. Nem birtam a nyomast kezelni, ha sok nezo volt kint. Elofordult, hogy egyszerre tizenoten is neztek a meccset.
  Amugy sok helyre hivtak jatszani, hihetetlen ajanlatokkal. Barcelona elvitt volna ket zsak kukoricaert, de szinhaz van a kozelben is igy nemet mondtam

 5. Csoki ha Hatira ittad magad majd fordits nekünk

 6. Legmasabb osztállyra gondoltam Foci? Kivancsi vagyok

 7. Kiscsoki érti asszem mit akartam mondani

 8. Tudjuk szar a játék de olyan kiváncsi vagyok hogy ez a sok tanár hogy jőtt őssze? Kiváncsi lennék kinek melyik a legmagasabb futbal tudományajőnnek a jo otletek ok de ki mondja esetleg lehet !!!!

 9. Szeresd a csapatod bárki legyen de neee azt a nevet mert nem vicces még játékból se

 10. Hát még sok a vagány pc coronavirus névvel indulni? Vagány de nekem nem poén ez sajnálom holnapra változtasd át a a csapatod nevét nevét! szépen kértem legyen a nevetek faszok inkább ! Amibe ennyi ember belehal az nem vicces!

1 1 870 1 871 1 872