2v2

Szabályok (nem aktív szabályzat)

1. forduló (21.00 – 21.30):

No Mercy (Bubu, Ronaldo7) – Penis size (Carlos – Csongam)
CFSS (Gugi – Krisz) – French Kiss (Frici – Kailo)

2. forduló (21.30 – 22.00):

Penis size (Carlos – Csongam) – CFSS (Gugi – Krisz)
No Mercy (Bubu, Ronaldo7) – French Kiss (Frici – Kailo)

3. forduló (22.00 – 22.30):

French Kiss (Frici – Kailo) – Penis size (Carlos – Csongam) 
CFSS (Gugi – Krisz)  – No Mercy (Bubu, Ronaldo7)

Kupa: nincs

2v2 bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. The Bastards – Angry Eagles kupa
  vasárnap 19.30, FIX

 2. LLC – Puskás

 3. Puskás – LLC

 4. Sziasztok!

  Nem akartam ilyen szabályt, de muszáj volt behoznom. Ez viszont csak lehetőség, nem kötelező használni. Csak bizonyos esetekben érdemes. 🙂

  “A meccseknél, ha megvan az időpont, hogy mikor játsszák bármelyik fél beírhatja a fórumba, hogy fix a meccs (ez csak lehetőség!). (Pl. Angry Eagles – The Bastards hétfő 19.00 FIX). Ebben az esetben, ha megtörténik, akkor innentől a másik csapatnak muszáj akkor megjelennie, kivéve, ha jelezte, hogy nem biztos, hogy jó.

  Egy fix meccset a meccs kezdete előtt legalább egy órával le lehet mondani, de minden fordulóban mindkét félnek csak egyszer. Amennyiben a lemondás 1 órával a meccs kezdete előtt nem történik meg, a sértett fél (akinek jó lett volna), kérheti a 2×3 pontot, és a technikai győzelmet (vagy kupánál a 3-0-s továbbjutást).
  Ha jelezte időben, találniuk kell egy másik időpontot, amennyiben ez a határidő lejártjáig nem következik be, ismét a sértett félé a győzelem, aki nem mondott le meccset.”

  Minden további: http://www.pesklub.com/szabalyok-2v2/

 5. 5. forduló (2019.06.16. – 2019.06.23.)

  The Bastards – Champions
  Angry Eagles – Puskás Team
  Badboys – LLC

  The Untouchables – nincs meccs

  Kint van az 5. forduló.
  A 4.-ből viszont sem a LLC – Puskás Team sem a The Untouchables – The Bastards meccsnek nem látom nyomát. Keddig van időtök mindenképp, a többiről nekem írjatok, ha kell még idő.

 6. Champions 1-0 LLC
  LLC 2–4 Champions

  Kupa
  Champions 2–3 LLC

 7. BadBoys – Angry Eagles 2-7

  Ezen a meccsen már jobban kezdtünk, hamar vezetést is szereztünk. Erre azonban nem sokkal később jött is a válasz. Innetől kezdve nagyon beindult a szekér, és végül 2-7-re sikerült nyernünk. A különbség itt sem volt ekkora, de ezen a meccsen azért szerintem megérdemelt a győzelem.

  Köszi a meccseket!
  Fel a fejjel, még van a bajnokságból! 🙂

 8. Angry Eagles – BadBoys 3-1

  A meccs elején nagyon kerestük magunkat, nem volt összeszedett a játékunk, kapkodtunk, sokat hibáztunk. A vendégeknek ezzel szemben volt jó pár lehetőségük, de mind kimaradt.
  A szünetben kicsit belenyúltunk a taktikába, ami jól sült el, és a második félidőben már hellyel-közzel jó játékkal, behúztuk a meccset, amihez kellett jócskán szerencse is, főleg az első félidőben.

 9. Sziasztok!

  Egyrészt kint van a 4. forduló.

  4. forduló (2019.06.07. – 2019.06.16.)

  BadBoys – Angry Eagles
  LLC – Puskás Team
  The Untouchables – The Bastards

  Champions – nincs meccs

  Másrészt az LLC – Champions kupaselejtező meccset nem kell lejátszani, mert úgy sem döntene semmiről. Ehelyett már játszhatnak pont ők az elődöntőben egymással, mivel sorsoltam az elődöntőket.

  Tehát kupa elődöntők:

  LLC – Champions
  és
  The Bastards – Angry Eagles

  határidő: június 20., mivel Frici úgysincs június 15-ig.

  További jó játékot!

 10. Kupa
  LLC – Rapid Storm

 11. Badboys – Puskás Team

  Mindkét meccs teljesen kiegyenlített volt és joggal érezhették úgy a Besiktas szurkolói, hogy többet érdemeltek volna.

 12. Puskás Team – BadBoys

 13. Angry Eagles – The Bastards 3-0

  és

  The Bastards – Angry Eagles 0-3

  Sajnos végül játék nélkül. A meccset nehezen sikerült összehozni eleve, mert Friciéknek általában csak 10 után, Adakillernek meg maximum 9-fél10-ig volt jó. Végre pénteken megállapodtunk a kedd este 7-ben, amire sajnos Friciék végül nem jelentek meg. Én ezért a meccsért korábban elkéredzkedtem a melóhelyen, illetve direkt emiatt nem szerveztem be estére egy programot, ami lett volna, hogy végre letolhassuk. Sajnálom, hogy nem jött össze. 🙁

  További sok sikert, remélem, ha lesz még 2v2, akkor találkozunk a pályán! 🙂

 14. Friciékkel sajnos nem találtunk megfelelő időpontot, pedig egész héten kerestük egymást. Remélhetőleg kedd este 7-kor már összejön a dolog! 🙂

 15. Angry Eagles – Rapid Storm 4-2

  Itt is hasonló volt a helyzet, csak itt a Rapid Stromnak volt erős az első félideje, míg nekünk még erősebb a második, így 0-2-ről fordítottunk 4-2-re az utolsó 30 játékpercben.

  Köszi a meccseket!

 16. Rapid Strom – Angry Eagles 1-2

  Két teljesen ellentétes félidő. Az elején nagyon jól kezdtünk, igaz kellet az is, hogy Bubuék összehozzanak egy tizenegyest nekünk a 4. percben. De az első játékrész után lövésig sem jutottak el a hazaiak. A másodikra nagyot fordult a játék képe, hazai fölény kezdett kialakulni, és ebben a játékrészben bizony 6-1 lett a lövésarány, szerencsénkre azonban a 2 gólos előnyből egy megmaradt.

 17. Kupa:

  BadBoys – The Bastards 3:4

  Hatalmas mérkőzés volt 1:0 ról megfordítták a mérkőzést 1:3ra feljöttünk 2:3 azt lőttek megint egy golt friciék 2:4 azt a 70, körül betaláltunk megint 3:4 és a 89 perc körül egy hatalmas ziccert puskáztam el így sajna kikaptunk.Nem csüggedünk megyünk tovább tanulunk a hibáinkból.Sok sikert

 18. Nem engedi valamiért feltölteni a visszavágóról készült képet, később pótolom.

  R. Storm – Puskás T. 0-8

 19. Puskás Team (WHU) – Rapid Storm (L. Moskva) 4-1