2v2

Szabályok

3. forduló (2019.05.31 – 2019.06.09)

LLC – Champions
Angry Ealges – Rapid Storm
Puskás Team – BadBoys

The Bastards – nincs meccs

4. forduló (2019.06.07. – 2019.06.16.)

BadBoys – Angry Eagles
LLC – Puskás Team
The Untouchables – The Bastards

Champions – nincs meccs

Kupa elődöntő határidő: 2019.06.20.
A kupameccsek egy darab, 15 perces meccsen dőlnek el. 11-est és hosszabbítást be kell kapcsolni! 4 cserét kell beállítani, amiből a 4.-et csak a hosszabbításban lehet használni (nem a rendes meccs hosszabbításában, hanem a 2×15 percnél, döntetlen esetén).

2v2 bejegyzéshez 14 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Champions 1-0 LLC
  LLC 2–4 Champions

  Kupa
  Champions 2–3 LLC

 2. BadBoys – Angry Eagles 2-7

  Ezen a meccsen már jobban kezdtünk, hamar vezetést is szereztünk. Erre azonban nem sokkal később jött is a válasz. Innetől kezdve nagyon beindult a szekér, és végül 2-7-re sikerült nyernünk. A különbség itt sem volt ekkora, de ezen a meccsen azért szerintem megérdemelt a győzelem.

  Köszi a meccseket!
  Fel a fejjel, még van a bajnokságból! 🙂

 3. Angry Eagles – BadBoys 3-1

  A meccs elején nagyon kerestük magunkat, nem volt összeszedett a játékunk, kapkodtunk, sokat hibáztunk. A vendégeknek ezzel szemben volt jó pár lehetőségük, de mind kimaradt.
  A szünetben kicsit belenyúltunk a taktikába, ami jól sült el, és a második félidőben már hellyel-közzel jó játékkal, behúztuk a meccset, amihez kellett jócskán szerencse is, főleg az első félidőben.

 4. Sziasztok!

  Egyrészt kint van a 4. forduló.

  4. forduló (2019.06.07. – 2019.06.16.)

  BadBoys – Angry Eagles
  LLC – Puskás Team
  The Untouchables – The Bastards

  Champions – nincs meccs

  Másrészt az LLC – Champions kupaselejtező meccset nem kell lejátszani, mert úgy sem döntene semmiről. Ehelyett már játszhatnak pont ők az elődöntőben egymással, mivel sorsoltam az elődöntőket.

  Tehát kupa elődöntők:

  LLC – Champions
  és
  The Bastards – Angry Eagles

  határidő: június 20., mivel Frici úgysincs június 15-ig.

  További jó játékot!

 5. Kupa
  LLC – Rapid Storm

 6. Badboys – Puskás Team

  Mindkét meccs teljesen kiegyenlített volt és joggal érezhették úgy a Besiktas szurkolói, hogy többet érdemeltek volna.

 7. Puskás Team – BadBoys

 8. Angry Eagles – The Bastards 3-0

  és

  The Bastards – Angry Eagles 0-3

  Sajnos végül játék nélkül. A meccset nehezen sikerült összehozni eleve, mert Friciéknek általában csak 10 után, Adakillernek meg maximum 9-fél10-ig volt jó. Végre pénteken megállapodtunk a kedd este 7-ben, amire sajnos Friciék végül nem jelentek meg. Én ezért a meccsért korábban elkéredzkedtem a melóhelyen, illetve direkt emiatt nem szerveztem be estére egy programot, ami lett volna, hogy végre letolhassuk. Sajnálom, hogy nem jött össze. 🙁

  További sok sikert, remélem, ha lesz még 2v2, akkor találkozunk a pályán! 🙂

 9. Friciékkel sajnos nem találtunk megfelelő időpontot, pedig egész héten kerestük egymást. Remélhetőleg kedd este 7-kor már összejön a dolog! 🙂

 10. Angry Eagles – Rapid Storm 4-2

  Itt is hasonló volt a helyzet, csak itt a Rapid Stromnak volt erős az első félideje, míg nekünk még erősebb a második, így 0-2-ről fordítottunk 4-2-re az utolsó 30 játékpercben.

  Köszi a meccseket!

 11. Rapid Strom – Angry Eagles 1-2

  Két teljesen ellentétes félidő. Az elején nagyon jól kezdtünk, igaz kellet az is, hogy Bubuék összehozzanak egy tizenegyest nekünk a 4. percben. De az első játékrész után lövésig sem jutottak el a hazaiak. A másodikra nagyot fordult a játék képe, hazai fölény kezdett kialakulni, és ebben a játékrészben bizony 6-1 lett a lövésarány, szerencsénkre azonban a 2 gólos előnyből egy megmaradt.

 12. Kupa:

  BadBoys – The Bastards 3:4

  Hatalmas mérkőzés volt 1:0 ról megfordítták a mérkőzést 1:3ra feljöttünk 2:3 azt lőttek megint egy golt friciék 2:4 azt a 70, körül betaláltunk megint 3:4 és a 89 perc körül egy hatalmas ziccert puskáztam el így sajna kikaptunk.Nem csüggedünk megyünk tovább tanulunk a hibáinkból.Sok sikert

 13. Nem engedi valamiért feltölteni a visszavágóról készült képet, később pótolom.

  R. Storm – Puskás T. 0-8