2v2

Szabályok (nem aktív szabályzat)

1. forduló (21.00 – 21.30):

No Mercy (Bubu, Ronaldo7) – Penis size (Carlos – Csongam)
CFSS (Gugi – Krisz) – French Kiss (Frici – Kailo)

2. forduló (21.30 – 22.00):

Penis size (Carlos – Csongam) – CFSS (Gugi – Krisz)
No Mercy (Bubu, Ronaldo7) – French Kiss (Frici – Kailo)

3. forduló (22.00 – 22.30):

French Kiss (Frici – Kailo) – Penis size (Carlos – Csongam) 
CFSS (Gugi – Krisz)  – No Mercy (Bubu, Ronaldo7)

Kupa: nincs

2v2 bejegyzéshez 20 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Közérdekű:

  Carlos visszalépett, Mózes új társa Adam.ver.95. Minden marad ugyanúgy, a Champions elleni meccsük eredménye is megmarad.

 2. Kint van a 3. forduló.

  3. forduló (2019.05.31 – 2019.06.09)

  LLC – Champions
  Angry Ealges – Rapid Storm
  Puskás Team – BadBoys

  The Bastards – nincs meccs

 3. Kupa

  Rapid Storm 0-5 Champions

 4. Champions 8-2 The Bastards
  The Bastards 2-4 Champions

 5. Teljesen megérdemelt győzelem, 2-1-nél ahogy felmentünk all out attackra a 75. percben rúgtatok még kettőt 10 percen belül… Viszont úgy éreztem kockáztatnunk kell, mielőtt túl késő nem lesz. Majd a bajnokságban megpróbálunk revansot venni! Reméljük akkor a kapcsolat is tökéletes lesz nektek is és nekünk is. A mi gólunkat is a kapusutok kb. beütötte a kapuba valljuk be, én szerintem ezek a jelenetek is a lagoknak köszönhetőek néha.

  Hajrá nyerjétek meg a kupát! 🙂

 6. Kupa:

  Angry Eagles – Puskás Team 4-1

  Az elején inkább mi tudtunk érvényesülni, de több helyzetet kihagytunk. A vezetést így is megszereztük, de csak szerencsével, egy kapussal elvesztett labdából. Erre a Puskás Team nem sokkal később válaszolt, gyakorlatilag az első kapura lövésükből. Ezután viszont rögtön rúghattak volna még kettőt, ami a szerencsénkre kimaradt.
  A második félidőt ismét inkább mi uraltuk, de sokáig hosszabbításra állt a meccs. A 74. percben aztán végre sikerült újra vezetést szerezni, innentől kezdve pedig még berúgnunk kettőt, így pedig a végén már nem kellett izgulnunk.

  Jó kis meccs volt, ami csak a végén dőlt el.

  Jó volt újra Cambi és Billy ellen játszani, de sajnos egy kis lagg is hátráltatta őket, és néha minket is, így nem volt zökkenőmentes a találkozás.

  Köszi a meccset! 🙂

 7. Sziasztok!

  Bekerült egy frissítés a szabályzatba. Ha a másik kéri, akkor fehér alapú labdát kell berakni. Ebből sosem volt gond, ne is legyen, köszi!

 8. Badboys 1-4 Champions
  (hupilila labda)

 9. Champions 6–2 Badboys
  (piros labda)

 10. LLC 9 – 0 Rapid Storm

 11. Rapid Storm 0 – 3 LLC

 12. Na, ahogy megelőlegeztem, ahogy 1v1-ben megszokhattuk, itt is beindul egy kupa a bajnokság mellett. Ha valaki nem örül ennek, vagy úgy érzi, hogy ez a plusz maximum 4 meccs nem fér bele neki, akkor jelezze legyen szíves, de remélem nem lesz ilyen! 🙂

  A kupameccsek egy darab, 15 perces meccsen dőlnek el. 11-est és hosszabbítást be kell kapcsolni! 4 cserét kell beállítani, amiből a 4.-et csak a hosszabbításban lehet használni (nem a rendes meccs hosszabbításában, hanem a 2×15 percnél, döntetlen esetén).
  Mivel 7-en vagyunk ezért egy 3 fős csoportot muszáj voltam csinálni, ott is egy darab 15 perces meccset kell játszani mindenkinek mindenkivel és a csoport első két helyezettje jut tovább.
  Az elődöntőben sorsolás lesz, hogy ki kivel játszik.

  A sorsolást megtaláljátok a táblázatban a kupa fülnél, de ide is csatolom.
  Negyeddöntő határidő: 2019.06.05.

 13. The Bastards (AJAX) – Puskás Team (WHU) 0-1

  A visszavágó jóval szorosabb mérkőzést hozott, egy szép kiugratás egy gyors bepassz után ismét az “osztrák Zlatan” volt eredményes. Ezúttal azonban elmaradtak a gyors kontráink, és sok eladott labdánk volt, az Ajax gegenpress taktikája sok esetben kifizetődő volt, és nehezen tudtunk átlépni a félpályát, ennek ellenére az 1-2 veszélyesebb holland támadást sikeresen átvészeltük ismét. Friciéknek további sok sikert kívánunk és köszönjük az izgalmas összecsapásokat és a fair játékot!

 14. Puskás Team (WHU) – The Bastards (AJAX) 4-0

  A mérkőzés elején sikerült megszereznünk a vezetést egy védőtől ellopott bepassz után F. Anderson lőtt kegyetlenül a hálóba.
  Utána akadtak helyzetek mindkét oldalon, de az első félidőben több gól már nem esett.

  A fordulás után egyre inkább kitámadt a holland sztárcsapat, és sikerült néhány olyan támadást vezetnünk melyeket gólokkal sikerült is befejezni. Anderson duplázott, majd az osztrák Arnautovic is letette a névjegyét szintén egy duplával, volt egy különösen emlékezetes szólója melynek a végén a portás mellett lágyan emelt a kapuba.

  Azért azt illik megjegyeznünk, hogy egyáltalán nem volt 4 gól különbség a két csapat között. Több ziccert is nagy szerencsével sikerült megúsznunk.

 15. Ugyan még tart az első forduló, kikerül a második is, addig is lehet azt is játszani, aki már kész van az elsővel, vagy egymás után beszervezni mindkettőt. Az első határideje továbbra is vasárnap (május 26.).

  2. forduló (2019.05.24 – 2019.06.02.):

  Champions – Badboys
  The Bastards – Angry Eagles
  Rapid Storm – Puskás Team

  LLC – Nincs meccs

 16. Angry Eagles (Atalanta) – Champions (Crystal Palace) 1-3

 17. Champions (Crystal Palace) – Angry Eagles (Atalanta) 1-1

 18. 1. forduló (2019.05.20 – 2019.05.26.):

  Angry Eagles – Champions
  Puskás Team – The Bastards
  The Untouchables – LLC

  BadBoys – Nincs meccs

  Mindenki 2x játszik mindenkivel, ugyanabban a fordulóban, tehát rögtön lemegy az oda-vissza! Minden forduló hétfőnként lesz kiírva és vasárnap éjfélig lehet játszani. Ha egy meccs nincs lejátszva időre, írtok a 2v2 menüpont alá még vasárnap éjfél előtt, és plusz 48 óra illet meg titeket. De ez ne forduljon elő minden fordulóban!

  Szerver: Teamplay lobby DE/EN/NL szerver

  Match room settings:

  Vs settings: 11vs11
  Capacity: 4
  Auto start user nos: select none
  Legend player: off
  Any player: on
  Select goalkeeper: off
  Raiting restrictions: off

  Match time – 12 min
  Injuries – on
  Ball type – mindegy
  Time limit – long
  Extra time – off
  Penalties – off
  Substitutions – 3
  Jelszó (hogy ne lépjen be ismeretlen): HUN
  A meccsek este, tiszta időben legyenek!

  És kérünk mindenkit, hogy a fair play szellemében játsszon! Az ellenfél góljainak visszajátszását ne lépjük át, ha az ellenfél gólparádézik, ne lépjünk ki stb…
  Emellett az egyik (általában a hazai, de megállapodás kérdése) játékosnak be kell írnia a fórumba és a táblázatba az eredményt, és ezt képpel alátámasztani. A táblázat a a táblázatok menüpontnál érhető el. Ha nincs jelszavad hozzá, írj Guginak.
  Beszámolókat is szívesen látunk, hosszabbat, rövidebbet!

 19. Carlossal vagyok

 20. Ide kell majd kiírni az eredményeket.