Szerző

11vs11 Beta feliratkozás

2013, okt 23 - 16:33 in Klub Információ, PES 2014

11 vs 1111 vs 11 Online Beta Feliratkozás – 10.000 MLO pont

PS3 és Xbox 360 játékosoknak osztanak ki kódokat. Fel kell iratkozni és emailben kapsz egy linket. Ha időben rányomsz a linkre, (4000 hely van) akkor kapsz egy kódot amit szintén emailben kap meg az ember azok után hogy a felirátkozás le lesz zárva.

Itt lehet FELIRATKOZNI!

Feltételek: A Konami 10.000 MLO pontot ad jutalomként mindenkinek akinek sikerül lejátszani legalább 5 meccset ahol legalább 20 játékos vesz részt mindegyik meccsen. Ezeket a meccseket október 25. 10:00-tól, október 28. 08:00-ig kell lejátszani ahhoz hogy megérdemeld a jutalmat. Kötelező ugyanazt az accountot és játékplatformot használni (PS3: PSN ID vagy Xbox360: Gamer tag) a beta tesztben mint amit használsz az MLO-ban.

A 10.000 MLO pontos jóvátevés november végén történik.

 

11vs11 Beta feliratkozás bejegyzéshez 10 hozzászólás

Vélemény?

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 1. Skacok Joci,Tass és ha még esetleg jönne a 11vs11 meccsekre !
  Megyek online este,nyomhatnánk pár meccset!

 2. Hú ezt Tass majdnem megkönnyeztem, de tényleg így volt 🙂
  Engem felvett az egyik tag barátnak, a másik meg megkért, hogy vegyem fel, így ha összejön az újabb találka akkor magammal viszlek a communitybe 😀

 3. Akkor én is leírom a véleményem 🙂
  Úgy kezdtem neki ennek a 11vs11-nek ,hogy a szemem helyén dollár jel villogott .Kizárólag csak is az lebegett előttem ,hogy megszerezzem a 10,000 MLO pénzt.Nem dédelgettem álmokat ,gondoltam ha meg lesz az öt meccs lelépek és kész folytatom tovább az MLO-t.Azt kell mondjam kellemeset csalódtam és valószínű sokat fogom nyomni ezt a módot is a PES-ben.
  Azért azt hozzá tenném az elején nekem se úgy indult az egész ,hogy ne kaptam volna agygörcsöt a sok hülyeségtől és összevisszaságtól amit az elején tapasztaltam.Aztán a második,harmadik nap rátaláltam egy értelmes magra ahol azért mindenki megpróbált focit játszani és nem csirke módjára kergetni a labdát.
  A végén már egy pár felhasználói nevet is megjegyeztem ,hogy ki aki normálisan nyomja és ki az aki csak dísznek van ott.
  Jocival volt egy kb négy meccses sorozatunk amikor ebben az úgynevezett normális társaságba játszottunk és azt kel mondjam teljesen új élményt adott az egész meccs.
  Azért hangsúlyozom ezt a normális ill, nem normális dolgot ,mert nagyon sok múlik ezen.Vagy káosz lesz és egy élvezhetetlen dolog alakul ki belőle vagy egy hatalmas élmény és felhőtlen szórakozás.Sok múlik a társak hozzá állásán ,mert valljuk be kinek van kedve álló élettelen társakkal egy csapatban lenni vagy kapussal csatárt játszó emberekkel nyomni.Hát ahhoz nekem se sok.
  Visszatérve a normális játékélményre ,amiről Joci is beszélt ,inkább erről írnék.
  Kipróbáltam szinte minden posztot teljesen átszellemülve ,de nem bírtam önmagam meghazudtolni és végül leragadtam hosszabb távon a CB jobban mondva a jobb oldali CB posztnál Jocit is magammal rántva .Ezzel megkezdtük a győzelmi menetelésünket is és kivívtuk a külföldi (normálisan játszó) játékosok dicséretét is . Nice defend,Strong Defence stb…..stb hozzászólások jöttek.Sajnos Csupi már csak a végén kapcsolódott be hozzánk amikor már untuk a győzelmeket és fáradtabbak is voltunk :).3:0 vezetésünknél még minden szép volt akkor is ,csak utána elég volt egy két baki a kapusunktól és megtörtént az addig elképzelhetetlen dolog .Kikaptunk ,úgy hogy Csupi nem élhette át velünk a győzelmet.Erről beszéltem,hogy ha van egy embernek egy kihagyása már összeomlik minden a 11 vs 11-ben.Nem arról van szó ,hogy 1x 2x hibázik,de ha mozdulatlan lesz akkor tönkre baszhatja mindenki játékát.
  Amikor a győzelmi szériába voltunk Jocival akkor szerintem olyan jól ment mindenkinek a csapatban olyan jól működött minden mint egy olajozott fogaskerék.Csak úgy kapkodtak volna értünk a jobbnál jobb communitik ,hogy mi legyünk a belső védőik :). Már szinte azt is bírtuk egy kicsit gyakorolni ami a védő munka igazi művészete,hogy hogyan toljuk fel a védelmet és állítsuk lesre az ellenfelet ahelyett ,hogy vissza sprintelnénk minden támadásnál.Bevallom én nagyon élveztem és szerintem Joci is ezt a posztot ,mert azért ennek a szépsége is megvan és el lehet vele szórakozni egész meccsen.
  Voltam csatár is és tudom ha 11vs11 be lesre futok vagy lesen tartózkodok egy kis halvány zászlócska jelzi az ember mellett.
  Ennek tudatában roppantul élveztem amikor a félpályáig feldúrtuk az ellenfél csatárát .Kényszerből húzódott vissza mert lesen lett volna kiugratásnál.Na hogy a társakról is szót ejtsek azok se voltak piskóták elől.4:0-ás vezetésünknél a select gombot megnyomva gyönyörködtem a játékukba ,ami viszont Brazilos volt ,mert annyira színezték néha.Sokszor a kapus háta mögött is volt passzolás ami már megalázó volt szerintem.Ekkor elképzelhetetlennek tartottam ,hogy ha ez a banda együtt maradna akkor valaki egyáltalán megszoríthatott volna e minket.Pár nevet meg is jegyeztem belőlük ,mert velük érdemes lenni máskor is.
  A select gombra visszatérve amit még egyszer köszönök Fiyonak ,hogy felvilágosított ,nagyban megnöveli a játékélményt,főleg unatkozó hátvédek számára.Külön tetszik benne ,hogy ha az ellenfél kapuja előtt folyik a csata és ezt megnyomjuk akkor nem hirtelen ugrik át a kép hanem szép finoman az egész pályát pásztázva áll vissza .
  Egy szónak is száz a vége én látom a jó dolgot benne .A kapcsolat is szerintem jónak mondható.Szerintem a tavalyi 2vs2 kapcsolatot is simán veri ,mert ezt valahogy máshogy oldották meg.Patch után meg egyértelműen még jobbat várok.
  A 11vs11 jó játéknak a kulcsa szerintem az ,hogy mindenki tisztában legyen a posztja tulajdonságával(csúnya szóval) és saját lehetőségeivel.
  Ja és ,hogy befejezzem a mondanivalómat ,már nem a 10,000 MLO pont megszerzése hajtott a végén ,hanem hogy egy jó társaság összejöjjön :).

 4. akkor vmit nagyon elbasztal mert amikor en beleptem akkor vartam max 15 percet ( ha meccs kozben voltak ) es utana beleptem hozzajuk es folyamatosan jatszottunk kb 3 oran keresztul ( a meccsek kozott 10 perces szunetek voltak kb )
  Nalunk mindenki tudta a helyet, igy nem rohangalt minden ember a labda fele 🙂
  Remelem beepitenek vmi community ranked matchet 11vs11ben 🙂
  Ja kihagytam Csupit a reggeli beszamolombol, tegnap beugrott egy meccsre es egybol golt rugott 🙂

  Maci mindig megvolt a 20-22 ember jatek indulaskor, de jatek kozben egy-ket ember afk lett vagy kilepet, igy nem tudom
  szamit-e.

  Ui: Az olasz sracok azt hittek a nevem alapjan, hogy portugal vagyok 😀 ( jatektudasban lehet )

 5. Akkor kár volt érte Yoko, sajnálom!

 6. lószar az egész…3 napot eb*sztam az életemből, 1 meccset sikerült játszanom, pedig mindig lesen voltam hová tudok csatlakozni de vagy tele volt egy szoba, vagy a másikban nem voltak elegen…tegnap is több mint egy órát ültem a szobák előtt, hogy mikor lesz már eksön…:(
  azon az egy lejátszott meccsen is csak idétlenkedés ment, mindenki a kapussal csatárkodott, ahol a labda éppen a pályán volt odacsődült mind a 22 ember, vicces volt…

 7. És sikerült valakinek 5 meccset játszani 20 emberrel?

 8. Nagyon jó volt ez 11 vs 11, DMF-kent minden meccsemen golt rugtam, tegnap pedig zsinorban kb 3-szor belso vedo voltam Tassal, olyanok voltunk mint a Chiellini-Terry kettös 😀
  Kozben pedig megismerkedtunk egy-ket jofej olasszal akik szamitanak rank a jovoben is, szoval eladtuk a szeretheto jatekunkat 😀
  Tass meg kozben nyomta a nemzetkozi fizetetlen pesklub reklamozast, hatha bevandorol nehany kulfoldi kemeny legeny 🙂

  Osszesegeben nagyon jo volt 1-2 hiba ellenere 🙂

 9. Én ráhagyom az egészet.Tegnap annyira felidegeltek,kapusként nyomtam 3 meccset+egyszer bebaszott jobbhátvédbe,mert a gyökér gyerek nem akart leváltani a kapusról a posztválasztásnál.Ennyi nyomorultat,komolyan mondom…Az egyik gyereknek az volt az élvezet,hogy a saját szögletzászlónknál rohangált így persze nem volt soha les és kaptunk is belőle vagy 4 gólt.A másik gyerek meg kapusként csatárt próbált játszani,de csak próbált,mert mire felért a középpályáig addigra kb gólt kaptunk.Természetesen aztán lépkedtek is kifele folyamatosan az emberek így buktam is a pontokat/meccset.Kb 1-szer sikerült egy normális meccset játszani 2 óra alatt…vicc

 10. igen-igen szép dolgokat csináltunk együtt,éreztük egymást! 😀